Hmm, opět zde k tématu nejvíce diskutují lidé, co na eventy vlastně ani nechodí a když už chodí, tak je nezakládají.
Kdyby se GS chtěl zamyslet nad tím, co se děje na eventech, jak se něco někde uměle nadhodnocuje, tak by musel nejdříve šlápnout na US eventy. Tam je běžná praxe, že se udělá "akční" event (za 1 bod) a součástí programu je hledání jednorázových eventových pixel (bez GC kódu). No a aby měli svoje foundy, tak event zalogují x-krát.
Takže, problém není hospodský event 5/5. Problém ani není, že za logbookem se jde x km. Problém je, že potencionální 5/5 event navštíví málo lidí, kteří si ho zalogují. A ten kdo loguje, tak GS přináší peníze, ať přímo (PM, ...) nebo nepřímo (koupí GC, TB, geoblbosti ... a jednou i to PM).
Co mě delší dobu udivuje, tak jsou dvoje pravidla a prapodivný výklad revírníků, kterým musím věřit podobně jako imámovi, který mě přežvýká svoji súru
Bylo by zajímavé, založit "opravdový" US event. Souřadnice, 1/1 + pár nejnutnějších řádků listingu. Poté okolí coord rozházet x PETek a pak to vše 1+x krát zalogovat. NIc víc, nic míň.
Podle mě je v GC něco špatně a nejsou to PWT ani hospodské 5/5 eventy, které se zde řeší. Naštěstí se hra dá stále hrát.