Publikováno 06 listopad 2014 - 14:58
Taky se mi to zrušení (sražení obecně na 1) D u eventů nelíbí. Připadá mi to jako degradace eventů oproti krabičkám.
I když absolvování programu je nepovinné (a upřímně, logování Attended u eventu s náročným programem při "přijdu, kouknu a odejdu" bez jeho absolvování mi připadá dost pitomé a pravidlové povolení v tomto ohledu poměrně hloupé), budou na tom biti ti poctivější kešeři, a že zatím věřím, že jich je většina.
Nemohou takhle posoudit z mapy/výpisu očekávanou obtížnost (i když dobrovolného) programu, jsou odkázáni akorát na název (před potenciálním rozkliknutím listingu).
Nesouhlasím sice s nadsazenými ohodnoceními hospod, ale na druhou stranu získání vyšší hodnoty D absolvováním náročnějšího programu eventu považuji za férovou alternativu k odlovu keše s vysokým D - zrušení této možnosti výběru považuji za negativní krok.
NEPOSÍLEJTE MI BONUSOVÉ ČÍSLO, KTERÉ JSEM SI ZAPOMNĚL OPSAT Z KEŠE (PLATÍ PRO KTEROUKOLIV KEŠ!)
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.