[...] Když se koukneme do databáze kolik celkem těchto geocoinů bylo nakonec vyrobeno, vyskočí na nás číslo 5863. [...]
Zajímalo by mě, jaká je to databáze a kde se do ní dá kouknout. Mohlo by se to ještě hodit :-)
Publikováno 20 březen 2014 - 13:55
[...] Když se koukneme do databáze kolik celkem těchto geocoinů bylo nakonec vyrobeno, vyskočí na nás číslo 5863. [...]
Zajímalo by mě, jaká je to databáze a kde se do ní dá kouknout. Mohlo by se to ještě hodit :-)
Publikováno 20 březen 2014 - 23:40
froggiewalker: http://wiki.ssoca.eu...etes_Trackables
Ale k užitku je ten údaj jen u tohohle konkrétního coinu; i z těch "klasických" spousta jiných zatím svoje heslo na té wiki nemá.
Publikováno 22 březen 2014 - 19:00
Geocoiny se v té době samozřejmě vyráběly i v Česku. Jedním z prvních českých geocoinů byl i ten, jehož aktivační kód se ještě minulý rok dal zjistit na adrese geocaching.cz/coinActivation.php. Jaký nápis, krom trackovacího čísla, byl na jeho přední straně?
Publikováno 22 březen 2014 - 19:07
Czech your cache!
*Tedy celé - 2006: Czech your cache!
Tento příspěvek byl upraven od Korismata: 22 březen 2014 - 19:07
Publikováno 22 březen 2014 - 19:08
Korismata: Máš to správně a jako první! Dej nám tedy nejpozději do konce dubna vědět, na jakém Geozávodním eventu si svůj traveltag převezmeš.
Publikováno 22 březen 2014 - 19:09
Korismata: Máš to správně a jako první! Dej nám tedy nejpozději do konce dubna vědět, na jakém Geozávodním eventu si svůj traveltag převezmeš.
Díky moc!
Publikováno 22 březen 2014 - 19:15
Publikováno 24 březen 2014 - 10:00
Putovní předměty mají různé úkoly. Některé mají nacestovat co nejvíce kilometrů, jiné dorazit například z Česka do USA.
V listingu TB1QY4K bylo přání, aby si píšťalka připojená k TB zapískala ještě alespoň jeden zápas. Poté co se TB dostal do rukou Kapsovi, nejprve pískal fotbalový zápas Myslič- Nespeky a následně díky kačerovi Rajczatko i jeden hokejový extraligový zápas. Mezi kterými týmy tento zápas byl?
Publikováno 24 březen 2014 - 10:05
Je to správně, Kometa Brno - PSG Zlín, výhercem desátého traveltagu se stává neprox. Dej nám prosím nejpozději do konce dubna vědět na který GeoZávodní event chceš traveltag doručit, jinak výhra propadne.
Publikováno 24 březen 2014 - 10:12
Tak první otázka, na kterou bych věděl odpověď, ale stále jsem nepřišel na to, jak tady nastavit notifikace :-)
Publikováno 24 březen 2014 - 10:21
Já to teda nemám ozkoušený, ale nestačí vpravo nahoře kliknout na Sledovat toto téma?
Publikováno 26 březen 2014 - 17:00
Občas se stane, že putovní předmět z kešky vyzvedne někdo kdo jej nezaloguje a předmět následně "straší" na mapě putovních předmětů i když v keši fyzicky není. Pro takovéto případy existuje možnost označit putovní předmět jako ztracený.
Dnešní otázka zní: Kdo může označit putovní předmět jako ztracený? Napište alespoň tři ze čtyřech možností.
Publikováno 26 březen 2014 - 17:06
Správně správně, poslední nevyjmenovanou osobou je reviewer.
GeoKralicci - dejte nám prosím nějpozději do konce dubna vědět, na který GeoZávodní event chcete traveltag poslat.
Publikováno 28 březen 2014 - 19:30
Prvním geocachingovým putovním předmětem se stala jistá věc, která byla vytažena z první existující kešky. Dnes již má i svůj listing, tedy i své referenční číslo (klasický kód začínající písmeny TB), na které se ptáme.
Pro ty kdo netuší o čem je řeč, nápověda zde.
Publikováno 28 březen 2014 - 19:32
která se stala prvním trakovacím předmětem geocachingu TBGJAA s příhodným názvem O.C.B. (Original Can of Beans).
╔══════════════════════╗
║ Zem je moje ihrisko. ║
╚══════════════════════╝
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů