Je to TBGJAA?
Soutěž o traveltagy
Publikováno 28 březen 2014 - 19:33
Jako první je zde odpověď od VladoTA3, který se stává dnešním výhercem. Dej nám prosím nejpozději do konce dubna vědět, na který z GeoZávodních eventů chceš svůj traveltag zaslat.
Publikováno 28 březen 2014 - 19:34
Patrně nejzajímavějším předmětem se stala plechovka fazolí, nyní asi nejznámější plechovka fazolí všech dob, která se stala prvním trakovacím předmětem geocachingu TBGJAA s příhodným názvem O.C.B. (Original Can of Beans). Najít tuto plechovku ale ani při nejlepší vůli patrně nebude možné, vzhledem k újmám, které ji časem potkaly, je nyní "zakonzervována" v plexisklolovém boxu a při některých eventech je možné zalogovat "Discovered It".
Super, dík, ozvem sa ;-)
Happy Caching
╔══════════════════════╗
║ Zem je moje ihrisko. ║
╚══════════════════════╝
Publikováno 30 březen 2014 - 13:30
Soch věnovaných geocachingu u nás vskutku mnoho není.
Jedna však kdesi stojí.
Kdesi u Kostelce.
Otázka zní, jak se tento trackovatelný vodník jmenuje?
Publikováno 30 březen 2014 - 13:32
Brodík
Dodatek: GC2TDJ1
Tento příspěvek byl upraven od TLukanCS: 30 březen 2014 - 13:34
Publikováno 30 březen 2014 - 13:35
Listing trackovatelného vodníka Brodíka je TB3KPT6 a jeho součástí je keš GC2TDJ1 Brodíkovy dušičky. Video ze slavnostního odhalení sochy při eventu GeoBrodwey v červnu 2011 je k nalezení zde: https://www.youtube....h?v=UQpx536VGZw
Publikováno 02 duben 2014 - 19:05
Včera jste určitě všichni čekali otázku - a ono nic. Důvod byl prostý, po publikaci Matrixové série u Staré Boleslavi jsme vyrazili do lesů a zpátky do svých domovů se vrátili až v noci.
Dejme si tedy dnes jednu rychlovku - z kolika keší se ona zmiňovaná série skládá?
Publikováno 02 duben 2014 - 19:11
Správně zvědavko, zase pozdě!
Stepan_M má pravdu. Dej nám prosím nejpozději do konce dubna vědět, na který GeoZávodní event chceš traveltag poslat.
Publikováno 02 duben 2014 - 21:13
Správně zvědavko, zase pozdě!
Stepan_M má pravdu. Dej nám prosím nejpozději do konce dubna vědět, na který GeoZávodní event chceš traveltag poslat.
Děkuji a určitě se ozvu.
Publikováno 04 duben 2014 - 8:26
O mapě putovních předmětů ve vašem okolí jsme se již zmiňovali. Patnáctá otázka zní - na jaké adrese se tato mapa nachází a je dostupná všem uživatelům?
Publikováno 04 duben 2014 - 8:31
O mapě putovních předmětů ve vašem okolí jsme se již zmiňovali. Patnáctá otázka zní - na jaké adrese se tato mapa nachází a je dostupná všem uživatelům?
Nachází se tady?
http://www.geocachin...ck/geocoin.aspx
Přátelé - chvátám, chvátám, nemám chvíli klid. Já tam, já tam dávno už měl být. Ne, ne, ne nesnídám, nesvačím, nestihnu to nestačím...
Publikováno 04 duben 2014 - 8:32
Ouvalaku ano, ještě rychle tu druhou část - je dostupná i pro BM?
Publikováno 04 duben 2014 - 8:35
Přátelé - chvátám, chvátám, nemám chvíli klid. Já tam, já tam dávno už měl být. Ne, ne, ne nesnídám, nesvačím, nestihnu to nestačím...
Publikováno 04 duben 2014 - 8:41
...tak ať tedy máte radost, dostanete traveltag za půlku odpovědi oba .
Jeden poputuje určitě do Úval, zvědavka nechť nám dá vědět.
Publikováno 04 duben 2014 - 8:41
Doplním, je přístupnná i pro BM.
Tak asi není? Zkoušel jsem přes synátorův BM účet a šlo mi to. Tak třeba příště.
Publikováno 04 duben 2014 - 8:47
Tak asi není? Zkoušel jsem přes synátorův BM účet a šlo mi to. Tak třeba příště.
Oóó, děkuji mnohokráte za velkorysost Už se na závod těším:)
Publikováno 04 duben 2014 - 8:58
...tak ať tedy máte radost, dostanete traveltag za půlku odpovědi oba .
Jeden poputuje určitě do Úval, zvědavka nechť nám dá vědět.
Děkuji, brala jsem to spíš jen jako komentář a ejhle. Klidně buď osobně v Liberci na růžovém eventu nebo poslat do Kdyně na jeden z přípravných eventů.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů