V Cakli si nejsem úplně jistý, CITO domlouval MAO, ale nějaký telefon si dohledáš
Úplně nejjednodušší a nejlevnější nocování pod střechou je v Chatě Hvězda na Andrlově chlumu: turistická ubytovna za 150 na osobu a noc...
Ale jestli se povede nabrat vodu ve Vlčím dole (po žluté pod keší Vicenova studánka, vlastně hned pod silnicí) tak se nechá pohodově zajet autem pařezem a přespat v závětří na kraji lesa na N49°57.736', E16°21.586'. I nějaký ohniště tam myslím je.
I bez stanu a vedle pařesu si jde ustlat ve velkém altánu na N 49°58.121', E 16°23.276' auto nechat kousek vedle N 49°57.991', E 16°23.440' - politováníhodní alkoholu chtiví pubescenti už jsou dnes hodně líní, zbytky po pijatykách jsem tam neviděl hodně dlouho...
Kolikrát jsem viděl lidi přespávat na zastávce Ústí - město, na to jsem sám jindy nebyl dost hustej, každopádně aktuálně a po celé prázdniny odtud jezdí díky výluce rychlíky, takže se takový kousek pro takřka ustavičnou přítomnost služby nejspíš nepovede
Vochtánka je hrozný místo, interně tomu říkáme posraný údolí... tam se nerad uchyluji mimo cestu
(Dělají se tam koncerty a kdejaký jiný masový akce a víme jak to chodí... hajzlů málo a špinavý, takže se jde snazší cestou, zvlášť když má jeden pod kožichem.)