Psal jsem, že při nahrání více keší mi začíná 64-ka zlobit, ne při více jak 64 bodech :-).
Nahrál jsem tam kolem 4000 kešek...
Řeším to s podporou GS, na to, že nemají nikde ani limity, kolik je počet bodů mi nic nenapsali, jen že to vypadá na reklamaci GPSky :-(.
Při nahrání více jak 3000 kešek mi při zobrazení listingu keše, nápovědy či logů GPSka zamrzne, občas i při přestránkování ze stránky s keškami na satelity zamrznou satelity tak, že se musí vyndat baterky...
A to není jediná věc (zobrazování šipky i 50 metrů od pozice, kde se vykresluje trasa atp., trasa, která se vykresluje i několik set metrů jako rovná čára a po přestránkování se teprve zobrazí správně atd.). Nepomohl ani 2x hard reset, jak mi doporučovali...
:-(
Mazání trasového bodu trvá třeba 5-6 sekund...
Po zadání bodu se při ukázání v mapě bod buď vůbec neukáže na mapě, nebo se ukáže přes 5000 km vzdálený v moři, i když ještě na předchozí obrazovce se zobrazoval třeba 200 metrů od mé pozice...
PO nahrávání POI bodů se mi u každého zobrazuje varování při přiblížení na cca 150 metrů, že jsem překročil rychlost 14 km/h, i když v MapSource nemám "Blízkost" nebo něco takového nastavené (možná u pár, ale ty jsem nenašel, většina to tak určitě nemá, ale dělají to všechny).
Ale to už je spíše na jiné vlákno...