Od zmeny sice ubehlo dost casu, ale wiki muze upravit KDOKOLIV, kdo je tu registrovanej. A treba ja opravdu nemam cas na to prochazet celou wiki, jestli tam nahodou neni nejakej spatnej odkaz...
Co jsem tak koukala, tak nektery z tech LB jsou pristupny i ted, takze staci, aby nekdo ty odkazy upravil.
Vychádzam z toho, že tí, čo na nich odkazovala geowiki najlepšie vedia, kde sa tie ich odkazy v tomto fóre nachádzajú. Pre mňa a asi aj pre každého prvočitateľa danej stránky geowiki je skutočne problém tušiť, kam tie odkazy fungovali predtým a ani netuším podľa čoho to hľadať. Takže ako to mám opraviť? Pár sa najľahšie hľadá jednému z členov páru.
A aby nemuseli prechádzať celú wiki, stačí sem dať odkaz, ako som to spravil ja. A ak si prečítajú toto vlákno a na tých stránkach geowiki sa nájdu, mohli by to opraviť. Lebo opravovať geowiki môže ktokoľvek. Alebo keď niekto vie, kam smerujú tie odkazy, nech to sem dá. Ja to už potom pokojne na Geowiki poopravujem.
"Co jsem tak koukala, tak nektery z tech LB jsou pristupny "
Takže kde sú?
A samozrejme je súčasný stav hanbou/ostudou správcov nového fóra, že neopravili (strojom a hromadne) geowiki odkazy na svoju vlastnú doménu po nasadení nového redakčného systému. Ale môžeme im pomôcť.