nojo, ale zase na stránkách Garminu se skladová dostupnost dá ověřit než tam pojedu...
No jo, ale to krásné zelené "skladem" se bohužel vztahuje asi jen na Evropskou, pro mne bylo spíš zarážející to, že jsem byl v sobotu první zákazník a oni nebyli na víkendové nákupy zásobeni, kdy jindy bych měl v OC prodávat nejvíc než o víkendu , alespoň tak na to koukám já, jako nezkušenej balík z venkova. Ještě jsem si vzpoměl, aby ta reklama byla dokonalá, že jsem si chtěl vyzkoušet Etrexe 30, který byl vystavený a on byl chudák celej vytuhlej, prodavač na to odvětil, že si s tím tam pořád lidi hrajou a neřešil to, já bych odpojil napájení a nechal zákazníka vyzkoušet, vždyť právě proto jsem tam přišel. Prostě špatná zkušenost s prodejnou v OC Letňany, na Evropskou si nemůžu stěžovat, tam mi vždycky vyšli maximálně vstříc.
Jinak lifetime pro mne ztratil význam po tom, co začala letošní verze navigovat po turistických značkách, tam já to raději nechám na sobě a že budu mít za deset let neaktuální mapu? Tak dlouho jsem žádnou GPSku nepoužíval a nepředpokládám, že by mne nějaké přeznačení turistické značky nějak významně mohlo ohrozit .
Ale třeba příští rok licenci dokoupím, protože mi bylo naznačováno, že by si v nějaké další verzi mohl uživatel vybírat, jaká navigační data v mapě bude chtít, jestli auto, nebo turistu, to by mne potěšilo a zase bych měl to, na co jsem byl dosud zvyklý.