Su to moje citaty a mozem k nim doplnit nasledovne po dalsich kratkych testoch
BIKE - tam je autopauza super, otestovane pred tyzdnom, pri zastaveni sa GPS pauzne a caka. Kedze rychlost na bajku je "vysoka", GPS sa hned odpauzuje a pekne trackuje
Vysledny tracklog je presny a pekne cisty (bez spideringu)
CHODZA - tu to fungovalo pri FW 3.10 dobre, netestoval som to s kocikom, ale pozeral som si track z jednej military akcie a ten bol OK. Nastal problem pri FW 3.30, ktory som si vsimol neskor, kedze vacsinu casu som travil na bajku. FW 3.60 to ma uz zasa "lepsie dotiahnute", ta minimalna rychlost na odpauzovanie je dakde okolo 3.5km/hod
KOCIKOVANIE - toto je najvacsi problem, kedze sa clovek pohybuje pomaly, fw to berie ako drift a neuklada zaznam pri zapnutej AUTOPAUSE.
MOZNE RIESENIE
1) Staci prekonat vyssie uvedeny limit (rychlost nad cca 3.5km/h) a zaznam sa spusti
2) Dalsou moznostou je spustenie rucne v CURENT TRACK obrazovke
3) Alebo ak viete, ze pojdete pomaly, vypnut AUTOPAUSE. Potom pri zastaveni nabieha spidering, ktory je ale zavisly na podmienkach - na luke bude urcite mensi ako ked nechate gps zastrcene v ruskaku pod stolom v altanku v lese
prihodim sem aj moju skusenost s citlivostou displaya
dobra vec, na HIGH funguje display podobne ako smastphone, blbne pri dazdi ale da sa s nim pracovat aj s hrubsimi rukavicami, na NORMAL mu nevadi nic, ale aj sa s nim tazsie pracuje v hrubsich pracovnych rukaviciach. S taktickymi rukavicami co mam na AS sa dobre ovlada aj na NORMAL, ktore mam nastavene od prveho dazda. No hrubsie musia ist z ruky dole, lebo je to neovladatelne.
Neda sa to porovnat s OR 550, tam sa to dalo aj v hrubych pracovnych rukaviciach, stacilo poriadne pritlacit
Ale moze to byt ovlyvnene aj tym, ze na nom mam screenprotector
Tento příspěvek byl upraven od ZLATAK: 27 leden 2014 - 14:53