No, starsi Oregony zvladaj simulacni rezim (maj to v nastaveni GPS rezimu).
Publikováno 11 září 2014 - 18:24
Publikováno 11 září 2014 - 18:24
Já si v takovým případě oddálím mapu a přiblížím na cílovém místě...
Publikováno 11 září 2014 - 18:27
podle me nejrychlejsi zpusob:
1.kam vest/ mesta / (v pravo dole - rozbal klavesnici ) - napis mesto uprostred oblasti zajmu napr brno - mrkni na nej na mape ale nadavej -jet
vyskoc zpet do menu- jdi na hledani pokladu/vpravo dole vyber - vyhledat v blizkosti/ naposledy nalezeny / brno
a pockej - vyjede ti seznam kesek kolem brna
2.jde to jeste pomoci / vyhledat v blizkosti/ mapovy bod - jenze pak musis posouvat mapou a kliknout kolem kteryho bodu ti vyjede seznam - no a nez tam mapou najedes tak to trva a trva .... takze moznost 1. je rychlejsi
Publikováno 11 září 2014 - 18:32
Díky, na tohle jsem úplně zapomněl - já si říkal, že jsem tam někdy viděl volbu "přesunout na pozici" ale né a né si vzpomenout jak se k ní dostat.No, starsi Oregony zvladaj simulacni rezim (maj to v nastaveni GPS rezimu).
díky, to taky zafungovalo, moc jsem tomu nechtěl věřit, neboť si stále myslí, že je na Kladně, ale funguje to taky a to je tedy druhá možnost, jak se dostat za ten limit 200kmpodle me nejrychlejsi zpusob:
1.kam vest/ mesta / (v pravo dole - rozbal klavesnici ) - napis mesto uprostred oblasti zajmu napr brno - mrkni na nej na mape ale nadavej -jet
Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 11 září 2014 - 18:40
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 11 září 2014 - 19:22
No, starsi Oregony zvladaj simulacni rezim (maj to v nastaveni GPS rezimu).
No, ale tohl emi na nekterych GPS chodi a nekde ne. Treba dcera ma Dakotu 20, tam to nejde. Kamaradka ma Dakotu 10 a te to jde.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 září 2014 - 19:29
Jenom rikam, co vim. Nikdy jsem nemela potrebu to pouzit. Ale s prichodem Karla II. pristi tyden to mozna potrebovat zacnu
Publikováno 19 září 2014 - 22:27
Mne to neda, proste musim. Tak dlouho jsem laborovala s Oregonem, az jsem z nej vymlatila zmenu ikony u vylusteny kese. Ze to ale dalo zabrat
Potvrdilo mi to ale opet fakt, ze Garmin je proste vypatlanej - tohle fakt nebyl standardni postup
Publikováno 19 září 2014 - 23:21
petulinka1 : A podělíš se s námi jak na to ? Zrovna včera jsem to zkoušel dle nějakého návodu, vyrobil si 32x32 ikonku s magentou kvůli průsvitnosti, ale ani boha jsem jí do Oregona nedostal, resp. tak aby se zobrazovala.
Publikováno 20 září 2014 - 2:52
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 20 září 2014 - 7:20
Drummer: Neboj, podelim. Za chvili (jen, co se nasnidam) to napisu na blog.
mr3ska: No jo, ale ja to udelala exportem z GG, BaseCamp jsem vubec nepotrebovala. Ani vlastni ikony )
Zly jazykove totiz tvrdej, ze to proste nejde. Ze kdyz mam v exportu GG pro novy Garminy zadanou Final category, ze to Garmin ignoruje. Houbelec, vona se musi totiz jenom zadat spravne! A kdyz chcete tu ikonu vymenit, tak se to zase jmenuje jinak.. no proste bordel nad bordel, tohle Garminu nezapomenu
Publikováno 20 září 2014 - 8:17
Kdyby to snad nekdo na hlavni strance prehlid: http://www.geocachin...-mysterky-a-gg/
Publikováno 20 září 2014 - 21:02
mr3ska: No jo, ale ja to udelala exportem z GG, BaseCamp jsem vubec nepotrebovala. Ani vlastni ikony )
Jo jo, já reagoval na tu část dotazu s magentou a průsvitností
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 22 září 2014 - 9:29
Kdyby to snad nekdo na hlavni strance prehlid: http://www.geocachin...-mysterky-a-gg/
Ráno jsem to měl otevřené, omylem jsem okno zavřel a teď už se mi při pokusu o otevření zobrazuje jen níže uvedené hlášení
Co jsem provedl? Já chci taky ikonku vyluštěné mysterky prosím...
Omlouváme se, ale nemáte oprávnění pro tuto akci!
[#10685]
Nejste oprávněni k zobrazení této stránky"
Publikováno 22 září 2014 - 10:20
To mas jednoduche, KaMo_cz mel zase blbe kecy, az to Petulinku prestalo bavit.
Publikováno 22 září 2014 - 10:48
Hmm, to jsem netušil, že si blogy, které nás zajímají, máme raději tisknout.
Někdo by si tu měl dát studený hadr na hlavu.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 22 září 2014 - 12:18
Ano, treba zrovna ty, kolombo. Mas na tom taky svuj podil.
mikeant: jestli chces, tak mi napis SZ, nejak to vyresime.
Publikováno 22 září 2014 - 12:19
To mas jednoduche, KaMo_cz mel zase blbe kecy, az to Petulinku prestalo bavit.
A nebyl problém jinde??
Kdyby to bylo tak jednoduché, tak vám tady tímto stylem proberu trolly, duplicity a jiné kraviny a je z toho opět fórum a ne nicneříkající sluníčková žumpa s moderátory
to mikeant: o nic jsi nepřišel. Blog byl o tom, jak dostat složitě finálky do O6x0 pomocí GG.
Publikováno 22 září 2014 - 12:21
Hele tak ja rovnou zrusim celej ten blog, kdyz tu tolik vadim a uz sem vubec nebudu prispivat, jen ti obcas strcim nejaky to varovani abys nevysel z formy.
Tim koncim diskuzi na tohle tema, rpotoze me nebavi, jak tady ma furt nekdo problem s tim, ze se jinej snazi pomoct.
Publikováno 22 září 2014 - 12:47
A nebyl problém jinde??
Kdyby to bylo tak jednoduché, tak vám tady tímto stylem proberu trolly, duplicity a jiné kraviny a je z toho opět fórum a ne nicneříkající sluníčková žumpa s moderátory
to mikeant: o nic jsi nepřišel. Blog byl o tom, jak dostat složitě finálky do O6x0 pomocí GG.
Skoda jen, ze ten Blog byl o necem uplne jinem! Ani sis ho poradne neprecetl... ale psat tam lzive a nenavistne poznamky, to sis neodpustil. Tady je ten problem.
Publikováno 24 září 2014 - 9:45
Mám O650 (dříve jsem měl 0350) a mám takový subjektivní dojem, že se mi dříve seznam keší k odlovení zobrazoval na O300 rychleji. Zdá se mi, že to zobrazení (částečně) brzdí GGZ soubory. Pokud mám v těch GGZ souborech cca 3000 bodů, tak každé zobrazení nefiltrovaného seznamu trvá kolem 7 vteřin - to je normální?
Pokud GGZ smažu a ponechám pouze GPX, kde mám cca 1000 bodů tak to trvá kolem 2-3 vteřin. Řekl bych, že O300 v takovém případě neměla žádnou prodlevu a seznam se zobrazil hned.
První zapnutí O650 pro přidání/smazání GPX/GGZ (řádově do 5000 bodů) trvá kolem 10 vteřin - (to se asi rebuildí nějaký index, jak psal HaLuMa na blogu, že?) - z toho jsem zklamán rovněž.
GGZ dělám pomocí HaLuMova ggzgen.exe - může ovlivnit rychlost práce O650 s GGZ samotný počet GGZ souborů? Např. 1 GGZ soubor s 5000 body vs. 10 GGZ souborů po 500 bodech. To, že ggzgen.exe umí sloučit více vstupních souboru do jednoho GGZ vím.
Tento příspěvek byl upraven od ToRo61: 24 září 2014 - 9:46
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget, garmin
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.13.0Založeno od HaLuMa , 06 dub 2024 geoget |
|
|
||
|
Hardware a software →
Programy na PC →
Stator verze 2.3.0.33?Založeno od KulisekW , 29 led 2024 geoget |
|
|
|
|
Geocaching →
Poradna →
Geoget a zveřejnění statistiky na geocaching.czZaloženo od karel1957 , 25 čec 2023 geoget |
|
|
|
|
Projekty →
GeoGet →
Geoget 2.12.1Založeno od HaLuMa , 25 kvě 2023 geoget |
|
|
|
Hardware a software →
Garmin →