CITO 2014
http://www.geocachin...20-297887f0967a
Publikováno 23 květen 2014 - 10:07
Hele, Rumunsko nemá suvenýr? Diskriminace?
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 23 květen 2014 - 10:57
kdyby jen Rumunsko
Publikováno 23 květen 2014 - 12:57
To víš, jsou zavaleni obrázky pro megáče, gigáče a různé nezajímavé významné dny.
Publikováno 24 květen 2014 - 15:37
kdyby jen Rumunsko
Když ho nemá ani Itálie...
Publikováno 01 červen 2014 - 13:04
zdravím,
bude zase v srpnu nějaky suvenýr?
kde se človek dozví včas o tomto?
mohlo by zde byt něco na hl.stránce
dík
// tomy.22: sloučeno s již k tomuto účelu založeným threadem
Publikováno 12 červen 2014 - 6:12
Tak jsem si dnes náhodou všiml, že mám suvenýr "France" , i když jsem ve Francii ještě žádnou keš neodlovil (i v oficiálních statistikách na GC žádnou Francouzskou odlovenou keš nemám).
Nevíte, jak je to možné?
Předpokládám, že v tom má GS zase nějakou chybu :-(
Publikováno 12 červen 2014 - 7:46
Nemůže to být nějaký pozůstatek virtuálky typu "Four Windows"? Sice zrovna tebe z ničeho takového nepodezírám, ale co když náhodou?
Jinak první pomoc je zaškrtnout, že nechceš aby se ti Francie zobrazovala - po loňském mediálním "provaru" s 31 suvenýry za srpen to je možné.
Publikováno 12 červen 2014 - 7:54
Jinak první pomoc je zaškrtnout, že nechceš aby se ti Francie zobrazovala - po loňském mediálním "provaru" s 31 suvenýry za srpen to je možné.
Prosím, kde se to dá zaškrtnout? Taky mi tu ty hlouposti z těch 31 zbytečně straší.
Publikováno 12 červen 2014 - 8:08
Po otevření stránky klikneš na svůj nick a v té modré nabídce prokliků, která začíná Rychlý přehled, klikneš na Suvenýry. A pod každým suvenýrem je políčko Hide this.
Publikováno 12 červen 2014 - 8:27
Tys je vyfackovala a já tehdy celý srpen lítal po keškách jako blbec, po dvacátém dnu už jsem toho měl plný brejle. Domů jsem přišel v deset večer a ještě rychle někam letět, protože kolem baráku už toho moc nebylo :-) Byla to šílenost, ale dneska na to docela vzpomínám. Myslím, že rekord 31 dnů v kuse už jen tak nepřekonám. A když slyším ty údernické závazky, jak někdo chce dát 365 dnů v kuse, jdou na mě mrákoty.
Publikováno 12 červen 2014 - 8:31
Já jich tam mám 16, z toho 13 těch srpnových a doteď nechápu wozu ist es gut .
Publikováno 12 červen 2014 - 8:36
Nemůže to být nějaký pozůstatek virtuálky typu "Four Windows"? Sice zrovna tebe z ničeho takového nepodezírám, ale co když náhodou?
Virtuálek mám sice 5 ovšem ale všechny osobně navštívené a ani jedna ve Francii :-) (všechny 3 české a 2 norské).
Jinak by to skrývání ještě muselo fungovat...
Sice suvenýr vybledne, zatržítko se změní na "Show this" ale ukáže to hlášku: "There was a problém while attempting to hide the souvenir. Please refresh the page and try again." a po znovuobnovení stránky je to vše při starém...
Jinak k těm suvenýrům za nějaký den atp. je to podle mě blbost. Osobně jsem v tom srpnu byl náhodou celkem aktivní (byli jsme 14 dní na dovolené, tak mám zrovna i rekord 14 dní v kuse :-) ). Ale bohužel mně ty suvenýry vyházet nejdou :-(
Ovšem nejvíce by mě zajímalo PROČ tam mám tu Francii, když jsem tam ještě nic neodlovil :-).
Tento příspěvek byl upraven od Roman_Jaromer: 12 červen 2014 - 8:36
Publikováno 12 červen 2014 - 9:11
Pak zbývá jediné - jet tam letos na dovolenou a něco si tam odlovit. Tím naprosto řádně narovnáš stav tvých suvenýrů
Publikováno 12 červen 2014 - 10:18
Mně by zase zajímalo, proč tam tu Francii nemám, když jsem tam taky nebyla
Publikováno 12 červen 2014 - 10:37
Smrk: Já měla tehdá dva tejdny dovolený a před tím ještě tejden čehosi služebního a tejden zpívacího semináře, tak jsem vlastně měsíc byla mimo HC a ty suvenýry mi naskákaly všechny. Navíc po návratu (asi 3. září) jsem kolem HC měla nějakejch 5-10 novejch keší v dosahu kolový projížďky a na konci července taky někde něco sebrala, takže mi to tehdy udělalo překvapivejch 45 dní v kuse. Přivítala bych 1 suvenýr za těch 31 dní, ale těch 31 mi přijde na hlavu, úplně to znehodnotí všechny ostatní.
Roman: mi to zafungovalo, ale nikoliv na tý stránce, kde ty suvenýry zapínáš a vypínáš. Když je vypneš, ony zesvětlají, a pak přejdeš na stránku svýho veřejnýho profilu, tak tam už je pak vidět nemáš.
Publikováno 12 červen 2014 - 10:50
Ovšem nejvíce by mě zajímalo PROČ tam mám tu Francii, když jsem tam ještě nic neodlovil :-).
Podle datu přidělení -9.11.2013- Jsi ten den něco logoval, asi i GPS MAZE a systém to blbě vyhodnotil, nebo ses "uklepl" s keší a log smazal.
Publikováno 12 červen 2014 - 10:54
No, hlavně ono to ukázalo, že ty suvenýry jsou vyplé i na té stránce, kde se vypínaly (byly světlejší) ale po znovunačtení stránky byly opět zapnuté...
Když jsem se odhlásil z GS najel na to teď najel znovu, tak najednou už to funguje... Asi nějaký šotek :-)
Díky za radu, povypínal jsem i ty srpnové suvenýry... Je to devalvace na n-tou.
Měly by být od sebe oddělené suvenýry za navštívená místa a za navštívené události...
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů