Přejít na obsah

Fotka
* * * * * 2 Hlasů

suvenýry od GC

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1069 odpovědí na toto téma

#261 jmeli

jmeli

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 89 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2010 - 22:58

...stačí si vytvořit vlastní html stránku a tu pak pomocí INCLUDE vložit do template
Může to vypadat třeba takhle

Díky za info.
  • 0
jmeli = LooneyCZ (ona) + Czechbart (on) + JuniorZK (ono) + Oregon 300 (gps)

#262 sedento

sedento

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 169 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2010 - 7:38

puczmeloun napsal/a:
Groundspeak zalozil pro suveníry uplne nové feedback forum, tzn. má li nekdo chut protlacit na nem české kraje, ci historické zeme necht hlasuje níze 3bodem, který nezávisí na ostatních feedbacích...

http://feedback.geoc...enirs?ref=title

Tak jsem včera taky přidal hlasy. Dívám se že komentářů přibývá, ale hlasů moc ne. Vysvětlete někdo znalý amerikánštiny :-) nám neznalým jak ty hlasy přidat. Já to teda intuitivně zvládl, ale jiným by to možná pomohlo. Jestli teda chápu, že nejen počet komentářů, ale i počet hlasů je důležitý.
  • 0

Na viděnou na dalším eventu:

Dále v plánu:

Jediný suvenýrový event v pátek 3. července 2015 na Jižní Moravě a širokém okolí. GC5XV0J

Kaceri v ZOO HODONIN 
CITO Event Vojnove cintoriny vychodneho Slovenska

Zabijacka mezi vinohrady

Burčák z Hrušek

Už dozrála kukurička

Mastné huby

Rybičky, rybičky, rybáři jedou léto 2014

Na svatý Duch do vody žbluch

Kupala
Nevíte kde založit pěknou keš, mrkněte do databáze vojenských pietních míst www.vets.cz www.vets.estranky.cz jsou tam stovky zapomenutých pomníčků které by si zasložily pozornost

#263 zmijovkar

zmijovkar

zmijovkar

• Members
  • PipPipPip
  • 1 231 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2010 - 8:57

sedento napsal/a:
Tak jsem včera taky přidal hlasy. Dívám se že komentářů přibývá, ale hlasů moc ne. Vysvětlete někdo znalý amerikánštiny :-) nám neznalým jak ty hlasy přidat. Já to teda intuitivně zvládl, ale jiným by to možná pomohlo. Jestli teda chápu, že nejen počet komentářů, ale i počet hlasů je důležitý.

Komentáře asi nikdo sčítat nebude... Hlasuje se přes Vote vlevo nahoře. Nějak jsem se tím intuitivně promlátil (poprvé v jiné věci mě nakopl Maxinoha, abych jen nekomentoval, ale i hlasoval). Jestli to dobře chápu, tak kdo nemá u svého avataru v šedém čtverečku počet hlasů, tak nehlasoval.
  • 0

#264 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2010 - 9:10

zmijovkar napsal/a:

sedento napsal/a:

Komentáře asi nikdo sčítat nebude... Hlasuje se přes Vote vlevo nahoře. Nějak jsem se tím intuitivně promlátil (poprvé v jiné věci mě nakopl Maxinoha, abych jen nekomentoval, ale i hlasoval). Jestli to dobře chápu, tak kdo nemá u svého avataru v šedém čtverečku počet hlasů, tak nehlasoval.

Ano, na avataru se zobrazí kolik kdo dal hlasů... pokud tam nemá nic, jen cantá a je to k ničemu.
  • 0

#265 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 11 prosinec 2010 - 10:45

Sutech napsal/a:....kdy jsem Mikovi napsal seznam podle mě nejznámějších budov/přírodních památek v ČR, přičemž pouze z vlastní iniciativy! jsem se snažil, aby byl každý kraj reprezentován 2 těmito monumenty - co si nakonec Mike vybere, netuším, nicméně zřejmě se mu nelíbilo ani jedno, když se mě následně ptal, co si myslím o Telči :)....

Malý dotaz na Sutecha... nedal by se sem hodit ten seznam monumentů pro jednotlivé kraje? Boj ještě vyhraný není, ale kdyby to dopadlo, bylo by asi fajn, abychom byli připraveni podhodit GS hodnověrné motivy na suvenýry krajů. Kdyby se povedly tak pěkně jako ty německé, bylo by to fajn...
  • 0

#266 Marazd

Marazd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2010 - 2:07

Pokud budete pozorní, tak na tomto videu

můžete vidět dosud nepublikované suvenýry pro státy USA, spolkové země Německa, ale i kompletní sadu pro kanadké provincie a taky suvenýry pro Anglii a Wales. ;)
  • 0

#267 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 458 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2010 - 10:01

mikrupa-cz napsal/a:
Ve který kešce v Telči se daji ty samolepky sehnat?
A ve kterých keškách budou, jestli se podaří prosadit návrh na všech 14 krajských měst?

Možná jsi to nepochopil...ty suvenýry jsou virtuální, jen obrázek do profilu. Podívej se na můj ze 4.8.2010, je za některou z toho dne :)
  • 0

#268 jmeli

jmeli

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 89 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2010 - 10:23

sedento napsal/a:

puczmeloun napsal/a:
Groundspeak zalozil pro suveníry uplne nové feedback forum, tzn. má li nekdo chut protlacit na nem české kraje, ci historické zeme necht hlasuje níze 3bodem, který nezávisí na ostatních feedbacích...

http://feedback.geoc...enirs?ref=title

NÁVOD NA HLASOVÁNÍ
Když kliknete na stránku http://feedback.geoc...enirs?ref=title je potřeba se nejdřív vpravo nahoře přihlásit pomocí tlačítka Sign in (stejné přihlašovací údaje jako do gc.com). Vpravo se vám ukáže, kolik ještě máte hlasů (X votes left). Pak stačí vlevo kliknout na tlačítko Vote a vybrat kolik hlasů chcete dát. Komentář vůbec není potřeba přidávat! Pokud u svého avatara vidíte číslo s počtem hlasů, je to OK. Pokud ne, zkuste tlačítko Vote zmáčknout znova.

Hipi hip hirá, vedeme! Možná by bylo fakt dobré začít navrhovat symboly krajů. Nenapadá mě nic typického pro náš, Olomoucký, kraj.
  • 0
jmeli = LooneyCZ (ona) + Czechbart (on) + JuniorZK (ono) + Oregon 300 (gps)

#269 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2010 - 10:25

To jmeli: bez urazky, ja bych tam rad videl syrecky, opravdu :)
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#270 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2010 - 10:37

Jak už jsem psal, vyčkejme na výsledek, zda se to prosadí či ne, ať tady není zbytečný flame... ... Sutech již svůj seznam na GS poslal a věřím, že ho sem dá a případně vyjedná na GS změnu symbolů podle přání komunity. Nechme toto vlákno na obecnou debatu o suvenýrech a pokud to projde, založím nové vlákno na téma motivů pro jednotlivé kraje. Je docela zajímavé podívat se na stránky jednotlivých krajů, co tam dávají jako své zajímavosti :)
  • 0

#271 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2010 - 13:07

Ne, je to jinak. Suvenýr ti přidělí automaticky jen za to, že jsi odlovil kešku v nějaké oblasti nebo v nějaký den. Funguje to i zpětně, dostal jsem třeba Berlín dva roky po odlovu.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#272 Marazd

Marazd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2010 - 13:13

Sobíkovi někdy na začátku psali, že to jsou odznáčky. Z toho videa od Marazda to zase vypadalo jako nějaký fotky/samolepky.

Takže jestli to chápu správně, tak je v kešce jen nějaký kód určený k discoverování. A za to discoverování se získá obrázek do profilu - strejně jako třeba ikonka geomince.

Mně ale zajímá, jak zjistím, ve které kešce se ten kód nachází?
Nebo se pohybuje mezi keškami stejně jako TravelBug?

Nejsou to ani odznáčky, ani fotky či samolepky. Dokonce ani nenajdeš v žádné kešce kod.
Suvenýr získáš do záložky "Souvenirs" ve svém profilu (http://www.geocachin.../souvenirs.aspx) po splnění podmínek nutných pro jeho získání - což je v současnosti nejčastěji log Found It na kešce z určité oblasti, pro kterou už je suvenýr vytvořen a publikován.
  • 0

#273 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2010 - 17:27

Marazd napsal/a:
Pokud budete pozorní, tak na tomto videu

můžete vidět dosud nepublikované suvenýry pro státy USA, spolkové země Německa, ale i kompletní sadu pro kanadké provincie a taky suvenýry pro Anglii a Wales. ;)

Super, na anglii kanadu i sachsen se tesím, pekné obrázky...
  • 0
Užívej života...

#274 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2010 - 22:07

Btw kromě alabamy, tedy české republiky se nám změnili i ikonky německa...lepší nebo horší? Ja teda radši ty erby...
  • 0
Užívej života...

#275 Dave.g

Dave.g

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2010 - 22:09

si teda dovolím opravit .. :-) Vložený obrázek

Je to hnus velebnosti, jak balóny s medvědama, tak německý ikonky..
  • 0

#276 MaraKM

MaraKM

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2010 - 22:12

No vidíte.... tady se vyhrožovalo, že dostaneme jako republika nějakou "hnusnou" Telč, kterou skoro nikdo nezná a hle jak nás mile GS překvapil :-D :-D Sweet home Alambama :D a já proč se mi ta písnička pořád tak líbí ;)
  • 0

#277 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2010 - 22:16

MaraKM napsal/a:
No vidíte.... tady se vyhrožovalo, že dostaneme jako republika nějakou "hnusnou" Telč, kterou skoro nikdo nezná a hle jak nás mile GS překvapil :-D :-D

Sweet home Alambama :D a já proč se mi ta písnička pořád tak líbí ;)

Btw spolu s Hampshirem a Alabamou asi budu rad, kdyz nakonec opravdu dostaneme krásnou Telč, ono by to mohlo totiž dopadnout i hůř :)
  • 0
Užívej života...

#278 Ostravacek

Ostravacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2010 - 22:16

Taky mi to teď přišlo. Ty vole, CO TO JE...?
  • 0
Tuž tak:

#279 motty.rt

motty.rt

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 216 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2010 - 22:33

Prej to feedbackový fórum completed :D :D Já dneska umírám smíchy :D
  • 0

#280 MaraKM

MaraKM

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2010 - 22:34

puczmeloun napsal/a:
Btw spolu s Hampshirem a Alabamou asi budu rad, kdyz nakonec opravdu dostaneme krásnou Telč, ono by to mohlo totiž dopadnout i hůř :)

No právě se dívám, že i naše hlasování v rámci zpětné vazby je pěkně uklizeno a hotovo :-D Stylem: Chtěli jste to? Máte to mít... suvenýr pro ČR jsme teda narychlo "udělali" a udělili ;) (o nějakých 3 nebo dokonce 14 je asi tímto jasné, že nebudou... aspoň v blízké době)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama