Přejít na obsah

Fotka
* * * * * 2 Hlasů

suvenýry od GC

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1069 odpovědí na toto téma

#341 Dave.g

Dave.g

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 17:50

@Froggiewalker... Voly ze sebe snad dělat nemusíme - tahle citace je tu od včerejška snad v každým souvenirs topicu..

sobikovi napsal/a:
Dear Sobikovi,

There was an unfortunate glitch in today's release which resulted in incorrect data displaying for the Czech Republic souvenir. This bug has been corrected. I apologize for any distress this bug caused you.

We are presently only taking submissions for country level souvenirs. While the UserVoice issue did request souvenirs for the states, we are not presently producing new souvenirs at that level of granularity.

Once again, I apologize for the earlier bug.

Thanks,
JYoungman

ad1 - zdálo se mi to, nebo bylo víc lidí pro 14 krajů ? Už jen pro to, že ke krajům má GS v databázi přiřazené keše ... Když si vzpomenu jak se tu minarjo a ostatní nadřeli s řazením do krajů, pochybuju že bude ještě někdo dělat historic. země ...
ad2 - s tím že máme jeden ... ať je to napsaný jak je to napsaný .. bych amíky taky nevysíral. Jsme první země po Něměcku a USA co dostala vlastní suvenýr, přijde mě hloupý chtít okamžitě další 3 (nebo dokonce 14) ...
Hlasujte raději pro Slováky !! ;)
  • 0

#342 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 17:51

Froggiewalker napsal/a:
Nové hlasování o českých suvenýrech. Snad už to zabere.
http://feedback.geoc...tries?ref=title

No, já si počkám na hlasování o čtrnácti - přeci jen pro 14 bylo 90% hlasujících.
  • 0

#343 geoquino

geoquino

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 345 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 17:54

Froggiewalker napsal/a:
Nové hlasování o českých suvenýrech. Snad už to zabere.
http://feedback.geoc...tries?ref=title

Dobrý pokus, škoda těch pravopisných a stylistických chyb.
  • 0

#344 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:01

...jasně, počkáme si na nové hlasování o čtrnácti - na tři hážu bobíka ...já chci víc než 3 :D
  • 0

#345 froggiewalker

froggiewalker

追跡可能: 0TKR13

• Members
  • PipPipPip
  • 194 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:01

Tiskar94 napsal/a:
No, já si počkám na hlasování o čtrnácti - přeci jen pro 14 bylo 90% hlasujících.

A proc nehlasovat i tady? Myslim, ze je pravdepodobnejsi, ze nam nakresli tri, nez ctrnact.

geoquino napsal/a:
Dobrý pokus, škoda těch pravopisných a stylistických chyb.

No jo, nikdo se do toho nehrnul, tak to zbylo na v anglictine slabsiho.
  • 0

#346 Dave.g

Dave.g

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:21

Froggiewalker napsal/a:
A proc nehlasovat i tady? Myslim, ze je pravdepodobnejsi, ze nam nakresli tri, nez ctrnact.

Tím bych si nebyl tak jistý, není to jen o tom kreslení, ale řekl bych, že by museli vzít všechny pixly a přiřadit k nim Moravia Bohemia nebo Silesia... a na to se nám vy...
  • 0

#347 froggiewalker

froggiewalker

• Members
  • PipPipPip
  • 194 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:23

D@ve_cz napsal/a:
@Froggiewalker... Voly ze sebe snad dělat nemusíme - tahle citace je tu od včerejška snad v každým souvenirs topicu..

sobikovi napsal/a:
Dear Sobikovi,

There was an unfortunate glitch in today's release which resulted in incorrect data displaying for the Czech Republic souvenir. This bug has been corrected. I apologize for any distress this bug caused you.

We are presently only taking submissions for country level souvenirs. While the UserVoice issue did request souvenirs for the states, we are not presently producing new souvenirs at that level of granularity.

Once again, I apologize for the earlier bug.

Thanks,
JYoungman

ad1 - zdálo se mi to, nebo bylo víc lidí pro 14 krajů ? Už jen pro to, že ke krajům má GS v databázi přiřazené keše ... Když si vzpomenu jak se tu minarjo a ostatní nadřeli s řazením do krajů, pochybuju že bude ještě někdo dělat historic. země ...
ad2 - s tím že máme jeden ... ať je to napsaný jak je to napsaný .. bych amíky taky nevysíral. Jsme první země po Něměcku a USA co dostala vlastní suvenýr, přijde mě hloupý chtít okamžitě další 3 (nebo dokonce 14) ...
Hlasujte raději pro Slováky !! ;)

Je to prani do budoucna, nikde jsem nepsal, ze Okamzite. A GS ho proste vezme nebo ne. Napsal jsem to s chybama, ale slusne. Nikdo nikoho nevysira, ani ze sebe voly nedela.
Te reakce jsem si bohuzel nevsiml. Vlakna jsou tady obcas preplnena porad stejnymi informacemi.
Jestli je vymezeni polygonu tolik prace, klidne dejte vedet a ja rad pomuzu.
  • 0

#348 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:23

Hlasovat za 3 suvenýry s tím, že nám spíš namalují 3 obrázky místo 14ti je nesmysl. Jednak rozdělení na 3 historické země nemá již žádnou současnou oporu a neví o nich pořádně téměř nikdo z čechů,natož cizinci. V databázi GS je ČR rozdělena na 14 legitimních států a mají tedy na co suvenýry namapovat. Mám obavu, že když budeme zahlcovat forum hlasováním o 3 i 14 suvenýrů, tak si na GS řeknou, že vlastně nevíme co chceme a nebude nic...
  • 0

#349 Dave.g

Dave.g

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:35

@sobik podepisuju (.. sakra to bych nikdy neřek :D:D)
  • 0

#350 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:39

http://feedback.geoc...enirs?ref=title otevřeno hlasování za 14 krajů.
  • 0

#351 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:40

Včera mi přišel tento majl: Greetings Bella, Congratulations! You have been awarded the Czech Republic Souvenir. This Souvenir was retroactively awarded to you based on your Geocaching.com find history. Souvenirs are virtual pieces of art that you can uncover in the world. They are usually associated with a particular location but may also be bound by time. To view your new Souvenir, login and visit: http://www.geocachin.../souvenirs.aspx Learn more about Souvenirs http://support.groun...=kb.page&id=272 Happy Geocaching! Cheers, The Groundspeak Team Nevím o co de. A jelikož vlákna o suvenýrech trpí spamem, asi se to nikdy nedovím.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#352 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:42

BellaUH napsal/a:
Nevím o co de.
A jelikož vlákna o suvenýrech trpí spamem, asi se to nikdy nedovím.

Co vyzkušet geowiki? heslo suvenýr nebo souvenirs..
  • 0

#353 froggiewalker

froggiewalker

• Members
  • PipPipPip
  • 194 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:45

Fajn. Da se to tam nejak smazat? Koukam, ze by byvalo bylo lepsi mlcet, takhle tady akorat za nejakou snahu schytavam, jakej jsem hlupak. Sobik pise neco o vysirani Amiku a delani ze sebe volu. Pak udela to same po treti. ???
  • 0

#354 Dave.g

Dave.g

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 610 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:50

Neplíst si mě se Sobíkem, to jako nee !! :-D Nevim co proved, ale ten jeho link mě posílá na souvenýří fórum, kde vidím jen 3 státy ....
  • 0

#355 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 18:52

Froggiewalker napsal/a:
Sobik pise neco o vysirani Amiku a delani ze sebe volu. Pak udela to same po treti. ???

Promiň, ale tuhle hlášku jsem nějak nepochopil... Případně prosím na SZ ať to tady zbytečně není flame.
  • 0

#356 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 198 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 19:01

sobikovi napsal/a:

Jak to, že to hlasování tam vůbec není vytvořené? To nám to smazali? Bohužel ani vyhledávání slova "czech" mi vyhledalo jen to hlasování o 3 suvenýrech nebo to staré, už zrušené a třetí fórum za opravu našeho suvenýru..
  • 0

#357 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 19:03

Roman_Jaromer napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Jak to, že to hlasování tam vůbec není vytvořené? To nám to smazali? Bohužel ani vyhledávání slova "czech" mi vyhledalo jen to hlasování o 3 suvenýrech nebo to staré, už zrušené a třetí fórum za opravu našeho suvenýru..

Vypadá to na problém se serverem, já ho tam vidím, ale ostatní asi ne :-( Vydržte
  • 0

#358 froggiewalker

froggiewalker

• Members
  • PipPipPip
  • 194 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 19:15

sobikovi napsal/a:

Froggiewalker napsal/a:
Sobik pise neco o vysirani Amiku a delani ze sebe volu. Pak udela to same po treti. ???

Promiň, ale tuhle hlášku jsem nějak nepochopil... Případně prosím na SZ ať to tady zbytečně není flame.

Jen jsem si myslel, ze to nove hlasovani o 14 je od tebe, promin.
  • 0

#359 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 19:28

Froggiewalker napsal/a:

Ano je, ale nevím co je na tom špatného...
  • 0

#360 froggiewalker

froggiewalker

• Members
  • PipPipPip
  • 194 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 19:29

sobikovi napsal/a:

Froggiewalker napsal/a:

Ano je, ale nevím co je na tom špatného...

Tak takhle, autora vyjadreni o vysirani Amiku jsem si spletl... :-)
  • 0

15 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 15 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama