Přejít na obsah

Fotka
* * * * * 2 Hlasů

suvenýry od GC

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1069 odpovědí na toto téma

#521 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1353 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2011 - 0:46

Kanada hotovo (soupl jsem to na wiki)... Dál je to však očividně amíkům jedno (hlavne ze svoje uz maj hotovo)... viz.

Thank you to everyone who has voted in the souvenirs feedback forum! We're going to be taking a bit of a break from regular souvenir releases so that our engineering team can work on some behind the scenes stuff, as well as preparing some cool new features that are heading your way!

Takze nezbývá než hlasovat ostošest...

Vložený obrázekVložený obrázekVložený obrázek
  • 0
Užívej života...

#522 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2078 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2011 - 1:18

Zalozil jsem na toto tema vlakno na feedbacku, kdo s nim souhlasi, tak at prihodi nejaky hlas. Doufam, ze se prida cela Evropa. ;);)

http://feedback.geoc...-its-souvenirs-

EDIT: tak idea byla zamitnuta (Jeremy byl velmi rychly s odpovedi), ze pry, stale budou udelovat suvenyry podle popularity. Tak jsem jen zvedav, kdy se rozhodnou, ze je napad dostatecne popularni pro udeleni. Polaci treba dostali svuj suvenyr s mensim poctem hlasu nez ted maji treba Rakusaci a Finove.
  • 0

#523 vousac

vousac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 134 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2011 - 9:05

vousac napsal/a:
Kdo chce podporit Italii
http://feedback.geoc...italy-souvenirs

Posouvam
  • 0

#524 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1353 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2011 - 11:46

http://feedback.geoc...tries?ref=title

Řekněme, že už mě trochu štvou (uplne chápu k-lorda)... Tak jsem se to snažil sepsat... Jinak omlovám se těm co umí dobře anglicky, je to spíš takové spíchnuté. Pro ostatní, co naopak nerozumí:

HLASUJTE PRO VŠECHNY STÁTY EVROPSKÉ UNIE (NESTACÍ NAPSAT KOMENTÁR, MUSÍTE UDELIT BODY ! )

Uvidíme, za jak dlouho nám to zruší, ale snažil jsem sem aby to bylo docela těžké zrušit (není to vágní, ale naopak docela dost konkrétní)...
  • 0
Užívej života...

#525 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2078 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2011 - 17:48

Dobre si to napsal, ale uvidime, co s tim GS provede. Jestli to zamitne, tak to nebude nejlepsi gesto Evrope. Jinak doporucuji pro to zkusit zalozit tady nove vlakno. Tady toto vlakno je uz trochu chaoticke a nikdo to moc necte. ;)
  • 0

#526 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1353 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2011 - 19:03

k-lord napsal/a:
Dobre si to napsal, ale uvidime, co s tim GS provede. Jestli to zamitne, tak to nebude nejlepsi gesto Evrope.

Jinak doporucuji pro to zkusit zalozit tady nove vlakno. Tady toto vlakno je uz trochu chaoticke a nikdo to moc necte. ;)

Ty jsi tu reakci taky dobre napsal :D Ten nunavut si uplne predstavuju... Jinak s tím vláknem, no dobrá, zalozím, snad me tady neukamenujou...
  • 0
Užívej života...

#527 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1353 příspěvků(y)

Publikováno 16 February 2011 - 23:57

A poslední suvenýrový příspěvek dneška... Buďme rádi za naši telč a slováci za svou fujaru, ted jsem koukal na Saskatchewan a "inžiníři" z USA, dali rovinaté krajine plné lesů a jezer skalnaté hory z Alberty :D Schválně zadejte na google Rocky mountains Alberta a vyskočí na vás Saskatchewan "ala" GS :D
  • 0
Užívej života...

#528 -Luke-

-Luke-

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 17 February 2011 - 17:42

prosim jak mam přidat ke kešce komentář jako třeba super keška díky a tak pošlete mi odpověď na startship@seznam.cz
  • 0

#529 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 10:10

Už je to nějak dlouho, co byl vydán poslední suvenýr.... ne? Že by jim dalo tolik práce rozmyslet se, který další stát vyprodukují?
  • 0

#530 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1353 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:55

Vsak ríkali, ze si dávaj malou pauzicku...ja jen doufám,ze pripravujou ty evropské státy a pak to budou vypoustet jak tu ameriku co týden, dva...
  • 0
Užívej života...

#531 Ruuzha

Ruuzha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 07 April 2011 - 10:55

Může mi někdo říct jak získám suvenýr? Kamarádi mají suvenýr České republiky a já ne a přitom mají méně odlovů.
  • 0

#532 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 07 April 2011 - 11:08

...musíš najít aspoň jednu kešku v daném státě - pokud se bavíme o suvenýry za stát
  • 0

#533 marram

marram

marram.cz

• Members
  • PipPipPip
  • 682 příspěvků(y)

Publikováno 07 April 2011 - 11:13

No ja mam pocit, ze jim to udelovani nejak nefunguje, po vytvoreni to pridelili zpetne, ale ted by to melo jit automaticky a moc to tak neni. Kolega kesuje od noveho roku, ma v CR i SR nekolik kesi (dohromady pres stovku) a suvenyr nema ani jeden.
  • 0

#534 Ruuzha

Ruuzha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 07 April 2011 - 11:14

No to mi tak nějak došlo, takže by jí měl v podstatě dostat každý kdo u nás najde alespoň jednu kešku. Tak proč jí pořád nemám :D
  • 0

#535 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5458 příspěvků(y)

Publikováno 07 April 2011 - 13:44

Sledujete někdo vydávání suvenýrů? Vyšlo něco od února, nebo je mrtvo, když dodělali USA?
  • 0

#536 Marazd

Marazd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 07 April 2011 - 13:58

dr.vota napsal/a:
Sledujete někdo vydávání suvenýrů? Vyšlo něco od února, nebo je mrtvo, když dodělali USA?

Od té doby zatím nebyl žádný nový suvenýr publikován.
viz http://blog.geocachi...-com-souvenirs/
  • 0

#537 mikelord

mikelord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 193 příspěvků(y)

Publikováno 11 May 2011 - 9:25

Ja mam "obklicenou" celou republiku a suvenyr mam jen Cesky a Nemecky (nemecky mi prisel do 10 vterin od logu kese) Je nejaky figl jak se k ostatnim dostat?
  • 0

#538 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5458 příspěvků(y)

Publikováno 11 May 2011 - 10:21

když už mají USA, tak co by se starali o zbytek světa, že? :D
  • 0

#539 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1353 příspěvků(y)

Publikováno 11 May 2011 - 14:37

Taky mě to nějak nepřekvapuje, kecaly umlčeli tím, že na Feedbacku označili všechno jako prakticky hotové, ale snaha zádná... Udeláme run na GS? :D
  • 0
Užívej života...

#540 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2078 příspěvků(y)

Publikováno 11 May 2011 - 14:46

Ac bych byl taky rad za nove suvenyry z Evropy, nechme GS at radeji vyladi ty problemy, ktere ma server ted; zejmena mapy. ;);) To bych rekl, ze je dulezitejsi nez nejaky obrazek v profilu. ;)
  • 0

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama