Přejít na obsah

Fotka
* * * * * 2 Hlasů

suvenýry od GC

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1069 odpovědí na toto téma

#541 Rogosak

Rogosak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 249 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:25

Jihomoravský kraj by mohl vypadat jako desetikoruna :) Jinak né ve všech zemích je suvenýr, teď jsem například keškoval ve Francii a nedalo mi to suvenýra :(
  • 0
Vložený obrázek

#542 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 878 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 6:15

Souvenirs for the European union countries (No Status) → Declined Production of country/state souvenirs is currently on hold as we address reworking the infrastructure of the feature. That said, we still want to hear from the community as to what souvenirs they want to see when we resume release of them. This suggestion is a bit too broad for us to properly prioritize, however. For that reason I am declining it and asking that you put your votes toward suggestions (new or already existing) involving individual countries. Thanks! Moun10Bike Admin, Geocaching
  • 0

#543 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 7:42

Vypadá to, že suvenýry dnes pořádně provětrali. Přišlo mi asi 7 mailů, převážně zamítavých. Státy EU jsem jen jeden z nich. Další je třeba nevhodnost historického rozdělení ČR (což se, vzhledem k nerozdělitelnosti v současném systému) ale dá pochopit.
  • 0

#544 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 8:27

No nic, amíci si udělali emeriku a Evropa je jim obtížná, tak přesunuju své hlasy na 14 českých krajů, které jsou přesně dle pravidel... Uvidíme, kdy a jestli zase začnou suvenýry vytvářet...

Hlasy sem, ať jim to trochu provětráme: http://feedback.geoc...a818e7e8cbf80f3

• 0
Užívej života...

#545 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 8:29

No to je fičák :-) Je ale fakt, že to přidělování mimo USA a DE nějak vázlo. Až to doladí, tak se třeba můžeme těšit na suvenýry pro naše kraje ;) Tato myšlenka zůstala v hledáčku :)
  • 0

#546 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 8:39

No rekl bych, ze GS ukazal Evrope prostrednicek. S takovym pristupem, moc popularitu tem suvenyrum mezi Evropany neziskaji.:(
  • 0

#547 marekd

marekd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 232 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 9:13

Kdyby aspoň přidělovali již existující suvenýry, když už nedělají nové. Před více než dvěma týdny jsem byl na Slovensku a do dnes suvenýr nemám. Nějak mi uniká, co na tom může být programově složitého, statistiky mi aktualizují téměř průběžně, tak by se při tom jen nahodil někde v databázi příznak slovenského suvenýru...
  • 0

#548 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 9:28

k-lord napsal/a:
No rekl bych, ze GS ukazal Evrope prostrednicek. S takovym pristupem, moc popularitu tem suvenyrum mezi Evropany neziskaji.:(

no mne prijde, ze oni vubec ukazuji prostrednicek uplne vsemu :) nejdriv je neco napadne, zacnou to delat, udelaji 20%, postouraji se v tom a pak se na to v klidu vykaslou. :)
mi to pripomina me, kdyz doma musim neco delat z donuceni :D
  • 0

#549 Jezci-sokolov

Jezci-sokolov

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 429 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 9:51

marekd napsal/a:
Kdyby aspoň přidělovali již existující suvenýry, když už nedělají nové. Před více než dvěma týdny jsem byl na Slovensku a do dnes suvenýr nemám. Nějak mi uniká, co na tom může být programově složitého, statistiky mi aktualizují téměř průběžně, tak by se při tom jen nahodil někde v databázi příznak slovenského suvenýru...

Ja logoval v sobotu dalsi oblast v srn a suvenyr se dostavil prakticky ihned. Tak spis bude zase zavada na jejich trati. Roz..... suvenyry, ted totalne roz....i mapy. Wherigo je beta uz x let
  • 0

#550 rytir_fik

rytir_fik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 10:10

marekd napsal/a:

Tady posilam odpoved GC na muj mail, kdyz jsem pozadoval SK suvenyr, ktery se mi take nezobrazoval. RADA - napis jim!!!

"Hello rytir_fik-
Thank you for contacting us. I have alerted our team that you are missing the Slovakia souvenir and they hope to have it awarded to your account in a few days time.
If you could please ask your friends to contact us about the missing souvenir as well, we will be happy to get theirs added.

We are not sure why some souvenirs are being awarded and other are not. We are continuing to look into this and appreciate you letting us know that yours was not awarded to your account!"
  • 0

#551 Dan-Sam

Dan-Sam

Cestovatel a turista

• Members
  • PipPipPip
  • 806 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 10:11

Jezci-sokolov napsali:
Ja logoval v sobotu dalsi oblast v srn a suvenyr se dostavil prakticky ihned. Tak spis bude zase zavada na jejich trati. Roz..... suvenyry, ted totalne roz....i mapy. Wherigo je beta uz x let

<joke>
<potencialflame>

Myslíš jako 3 let? :P
</potencialflame>
</joke>

• 0

#552 willicz

willicz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 64 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 11:22

Dejte sem prosím někdo ten požedavek pro získání suvenýrů (které nenaskočí automaticky) v Angl. jazyce a v nějaké uni verzi abych tam jen mohl doplnit konkrétní stat. V současné době se jedná stejnak asi jen o Portugalsko,Polsko a Slovensko.Německo chodí hned.Je to tak?
  • 0

#553 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 16:12

Co něco takového?

Hi, I visited on dd.mm.yyyy cache (GCxxxx name cache). This cache is located in the Slovakia, Poland, Portugal, which has a souvenir. I did it in my collection of souvenirs. Please add a souvenir to my collection. Thank you. Sincerely, kačer Donald.

My nick on geocaching.com is nicknicknick

• 0

#554 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 16:16

Půjde pravděpodobně o česko, slovensko, portugalsko a polsko, které jsou na rozdíl od ostatních keší státní (country) a ne krajské (state) kde vse funguje správne (USA, kanada, nemecko). Zbytek je eventový a takový mišmaš přiřazovaný zpětně a kdo ví jak :D
  • 0
Užívej života...

#555 polas_CZ

polas_CZ

polas_CZ

• Members
  • PipPipPip
  • 589 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 21:08

Tak už na krajské suvenýry máme 444 hlasů... Pěkné čísílko. :)
  • 0
Cogito ergo sun ...

#556 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 22:46

polas_CZ napsal/a:
Tak už na krajské suvenýry máme 444 hlasů... Pěkné čísílko. :)

Jestli máte někdo registraci na SK serveru, tak by možná bylo fajn požádat kolegy na oplátku taky o pomoc ;)
  • 0

#557 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2011 - 8:54

Stejne je uplne jedno, kolik jaky pozadavek ma hlasu. Mozna ze zacatku to vliv melo, ale ted uz ne. Oni si proste udelaji, co chteji a kdy chteji. A treba aplikuji pozadavek s 10 hlasy a uplne se vykaslou na pozadavek s 500 hlasy, resp. ten nechaji vyhnit bez odezvy.
  • 0

#558 jardavera

jardavera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2011 - 9:02

Vcera jsem reklamoval nedodany suvenyr ze Slovenska, dnes prisla odpoved a uz ho mam v profilu.
  • 0

Co nevidím, nahmatám . . .

#559 Marazd

Marazd

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2011 - 23:20

Worldwide Flash Mob VIII:
http://www.geocachin...88-14cb24823007
  • 0

#560 PetrJih

PetrJih

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 70 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2011 - 9:51

Na jaky email poslat zadost o dodani suveniru ?
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama