suvenýry od GC
Publikováno 19 srpen 2013 - 9:00
No osobně mě megaevent taky nelákal ale stejná věc která láká tebe láká i mě takže já už korunu převrátil na ANO přeci jen se to nemusí opakovat... a bude tam dost zajímavých lidí který bych rád viděl i na živo než jen jako NICK takže ... no třeba se i potkáme kdo ví
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 19 srpen 2013 - 9:10
Obecně: Asi by bylo fajn do budoucna a už sem to někde psal kdyby opravdu chtěl groundspeak využívat suvenýry na různé podobné soutěže a výzvy kdyby je např oddělil záložkou od těch speciálů ale asi opravdu záleží jestli něco takového zvažují do budoucna nebo jestli jsou to jen nárazové akce...
záleží jak a co plánují dělat dál a to se uvidí třeba i na podzim něco ukážou v Praze kdo ví
rozhodně ale kvůli suvenýrům nic nehoří a do profilu si klidně můžeš přes odkzy naházet jen ty "hezký"...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 19 srpen 2013 - 9:15
Modrak napsal/a:
zvedavkanocni napsal/a:
Díky tomu, že se pohybuji mezi lidmi, tak vím, co se kolem nich děje - jak kdo loguje, aby je měl.
No vidis, a ja mam opacnej problem. Ja je nechci. Dokud to bylo za navstivenou zemi, za nejakou zvlastni akci atd, tak dobry. Ale aby mi nekdo proti moji vuli daval vicemene hnusnej obrazek do profilu za kazdej den jen proto ze zase vyslo slunce, nebo jakej to ma duvod, tak o to teda nestojim. Ted se mi ty dulezity suvenyry ztracej mezi temahle sragorama. Potreboval bych vymyslet jak logovat aby mi srpnovy suvenyry nenaskakovaly, nebo aspon abych je mohl selektivne povypinat.
Stejne jako je pro nekoho vyzva odlovit aspon jednu kes kazdy den v srpnu, tak pro jineho muze byt vyzva v srpnu neodlovit ani jedinou. Zalezi, co si zvolis.
Publikováno 19 srpen 2013 - 9:22
k-lord napsal/a:
Stejne jako je pro nekoho vyzva odlovit aspon jednu kes kazdy den v srpnu, tak pro jineho muze byt vyzva v srpnu neodlovit ani jedinou. Zalezi, co si zvolis.
Jo, dobrej napad. Zebych tech 27 kusu z vikkendu nezalogoval a ty predchozi srpnovy logy smazal? Jsou v tom sice desitky pomerne hustejch kesi co mi daly strasnou praci a uz se k nim nikdy nedostanu, ale zas nez ty suvenyry... Jo, zvazim to
BTW na to by sla publikovat dobra challenge. Zalogovat muze jen ten, kdo nema ani jeden srpnovej suvenyr
Publikováno 19 srpen 2013 - 9:52
Modrak napsal/a:
.....
BTW na to by sla publikovat dobra challenge. Zalogovat muze jen ten, kdo nema ani jeden srpnovej suvenyr
To by mne zajímalo, jestli by se takový člověk vůbec našel :-)
Nejspíše někdo, kdo začal kešovat až 1.9. ....
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 19 srpen 2013 - 20:27
Modrak napsal/a:...
Jo, dobrej napad. Zebych tech 27 kusu z vikkendu nezalogoval a ty predchozi srpnovy logy smazal?...
Kdyz smazes logy, suvenyry ti zustanou. Groundspeak opet neco nedotahnul do konce. A zda se, ze uz se nasli vtipalkove/podvodnici, kteri toho vyuzivaji a loguji kesky, vzapeti logy smazou a sbiraji take suvenyry. Nebo je to nejaka jejich forma protestu?
Publikováno 19 srpen 2013 - 20:54
kolombo napsal/a:
Modrak napsal/a:
.....
To by mne zajímalo, jestli by se takový člověk vůbec našel :-)
Nejspíše někdo, kdo začal kešovat až 1.9. ....
Takovou podminku nastesti ani pravidla challengi neumoznuji.
Publikováno 19 srpen 2013 - 23:11
zelvik napsal/a:
Kdyz smazes logy, suvenyry ti zustanou. Groundspeak opet neco nedotahnul do konce. A zda se, ze uz se nasli vtipalkove/podvodnici, kteri toho vyuzivaji a loguji kesky, vzapeti logy smazou a sbiraji take suvenyry. Nebo je to nejaka jejich forma protestu?
Ani mi neříkej - stačí mít automaticky nastavený typ logu "found it" a i když píšu pouze "write note" a nešimnu si, že bych to měl změnit, dostanu suvenír... A vymazat to nejde, no co, tak to tam zavazí, dokud nebudou SUveníry dotažené do konce, je to vlastně úplně jedno...
Publikováno 20 srpen 2013 - 6:06
Publikováno 20 srpen 2013 - 7:36
--------------------------------------------
Nehodlám ustupovat prudičům snažícím se mne donutit k prolinkování profilů. Teprve neprolinkovaný profil nevyskytující se na geocaching.com jsem ochoten považovat za anonymní.
--------------------------------------------
Neexistuje špatná keš. Existují jen chyby a/nebo špatná rozhodnutí, která dělám já jakožto lovec.
-----------------------------------------------------
Nejhorší chyba je ta, ze které se mohou poučit akorát ostatní.
-----------------------------------------------------
Jít Tě lovit, ale kdež,
nejsi Waymark ani Keš
a taky nemáš číslo Trackovací,
tak proč si dávat s Tvým odlovem práci.
Publikováno 25 srpen 2013 - 23:14
Publikováno 26 srpen 2013 - 0:02
Publikováno 26 srpen 2013 - 5:32
wefsafca napsal/a:
takže ony jsou od 17.8. a dalších 30 dnů? Ana tak ne:
http://static.ground...3_vFinal_OL.pdf
Tomu nějak nerozumím... Ty sis myslel, že srpnové suvenýry nejsou od prvního srpna, ale od sedmnáctého?
Publikováno 28 srpen 2013 - 11:40
wefsafca napsal/a:
tak nějak
Tak sleduj pravidelně toto fórum, informace tady jsou včas.
Publikováno 28 srpen 2013 - 11:48
Ano informací tady je hodně, jsou přínosné a srozumitelné :-)Smrk napsal/a:
Tak sleduj pravidelně toto fórum, informace tady jsou včas.
Ne to byl jen vtip.
Zrovna to se tady řešilo hodně s předstihem a kvalitně. Bo někomu se to moc líbilo, někdo z toho byl pěkně nasr...
Publikováno 28 srpen 2013 - 17:19
Publikováno 04 září 2013 - 8:26
http://www.geocachin...fa-194657cc1c3c
11th Annual GCHR Picnic
http://www.geocachin...41-7888a708905b
2nd Annual Hatfield McCoy GeoTrail Event
http://www.geocachin...9e-06b0a0f1aa13
Rendez-vous Québec 2013
http://www.geocachin...d4-3cd785fcb6ea
Publikováno 04 září 2013 - 8:50
Publikováno 04 září 2013 - 9:00
Není. http://wiki.geocaching.cz/wiki/Suvenýrmpik napsal/a:
Nemůžu teď najít stránku s existujícími suvenýry, mám pocit, že jsem se na to kdysi díval tak se ptám. Chorvatský suvenýr není?
12 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů