k-lord napsal/a:
Ten New Hampshire je ale fakt otresny.
to vis, demoktaticke volby se museji inzerovat vsude, i v geocachingu
Publikováno 01 prosinec 2010 - 5:53
k-lord napsal/a:
Ten New Hampshire je ale fakt otresny.
Publikováno 01 prosinec 2010 - 9:11
Publikováno 01 prosinec 2010 - 10:26
Publikováno 01 prosinec 2010 - 12:03
Hele, vysvětlíte neznalému co je za problém s Telčí? Já jak čtu občas příspěvky přes RSS (tzn. bez ladu a skladu), tak občas narážím na názory typu "no to s tou Telčí snad nemyslí vážně" nebo "přece nebude naši republiku reprezentovat Telč" apod.puczmeloun napsal/a:
Bremen se mi líbí, ale ten Hamshire To budu jeste rád za Telč, už vidím jak nám na suvenír dávají a na nem treba leták OF
Publikováno 01 prosinec 2010 - 12:33
Publikováno 01 prosinec 2010 - 12:39
sobikovi napsal/a:
Suvenyr by mel nejak prezentovat dany stat, region atd. No a ze by zrovna Telc byla symbolem ČR se nezda mnoha lidem. Tot vse.
Publikováno 01 prosinec 2010 - 12:46
Publikováno 01 prosinec 2010 - 12:49
Publikováno 01 prosinec 2010 - 12:53
Publikováno 01 prosinec 2010 - 12:56
No comment ...sobikovi napsal/a:
To uz snad vic CR reprezentuje Švejk a Jarda Jágr.
Publikováno 01 prosinec 2010 - 12:56
sobikovi napsal/a:
To uz snad vic CR reprezentuje Švejk a Jarda Jágr.
Publikováno 01 prosinec 2010 - 13:09
Publikováno 01 prosinec 2010 - 13:19
puczmeloun napsal/a:
Ja nevim, me prijde, ze ten suvenir má být neco, co onen stát reprezentuje navenek. To potvrzuje vetsina z jiz vydaných obrázku (teda ten hampshire nevím, ale ostatní snad jo), a telc je sice krásná památková zona, kterou i já sám mám rád, ale cesko proste nereprezentuje. Chápu proc nechce groundspeak dát na obrázek nechutně profláklou prahu, ale proc je teda na berlíně b. brána a na bavorsku ten labutí hrádek? Já bych si česko představoval jako něco, proč sem jezdí kačeri a turisti ze sveta. Coz je krome památkových zón prahy, krumlova a kutné hory mnozství romantických hradů a zámků uprostred lesů. Například křivoklát nebo pernštejn, přinejhorším nejznámější karlštejn... To by bylo neco, neco ve smyslu Brandenburgu...
Nebo třeba říp?
Publikováno 01 prosinec 2010 - 13:31
Publikováno 01 prosinec 2010 - 13:35
puczmeloun napsal/a:
Ja nevim, me prijde, ze ten suvenir má být neco, co onen stát reprezentuje navenek. To potvrzuje vetsina z jiz vydaných obrázku (teda ten hampshire nevím, ale ostatní snad jo), a telc je sice krásná památková zona, kterou i já sám mám rád, ale cesko proste nereprezentuje. Chápu proc nechce groundspeak dát na obrázek nechutně profláklou prahu, ale proc je teda na berlíně b. brána a na bavorsku ten labutí hrádek? Já bych si česko představoval jako něco, proč sem jezdí kačeri a turisti ze sveta. Coz je krome památkových zón prahy, krumlova a kutné hory mnozství romantických hradů a zámků uprostred lesů. Například křivoklát nebo pernštejn, přinejhorším nejznámější karlštejn... To by bylo neco, neco ve smyslu Brandenburgu...
Nebo třeba říp?
Publikováno 01 prosinec 2010 - 13:53
puczmeloun napsal/a:
Ja nevim, me prijde, ze ten suvenir má být neco, co onen stát reprezentuje navenek. To potvrzuje vetsina z jiz vydaných obrázku (teda ten hampshire nevím, ale ostatní snad jo)
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 01 prosinec 2010 - 16:30
Autacek napsal/a:
No, prototože před amíkama stáhneme řiť a necháme si naordinovat co si oni přejí. Vůbec nechápu, co má zrovna Telč s celou naší republikou společného.. ?!? Proč nám do toho má kecat někdo jiný ? Proč, když už byla možnost se k tomu vyjádřit, neproběhla nějaká konstruktivní veřejná diskuse či hlasování a reviewři to, nehledě na připomínky odkejvali ?
Publikováno 01 prosinec 2010 - 17:06
Autacek napsal/a:
No, prototože před amíkama stáhneme řiť a necháme si naordinovat co si oni přejí.
Publikováno 03 prosinec 2010 - 0:14
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů