Přejít na obsah

Fotka
* * * * * 2 Hlasů

suvenýry od GC

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1069 odpovědí na toto téma

#361 borekj

borekj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 19:29

BellaUH napsal/a:
Včera mi přišel tento majl:

Greetings Bella,

Congratulations! You have been awarded the Czech Republic Souvenir.

This Souvenir was retroactively awarded to you based on your Geocaching.com find history.

Souvenirs are virtual pieces of art that you can uncover in the world. They are usually associated with a particular location but may also be bound by time.

To view your new Souvenir, login and visit:
http://www.geocachin.../souvenirs.aspx

Learn more about Souvenirs
http://support.groun...=kb.page&id=272

Happy Geocaching!

Cheers,

The Groundspeak Team

Nevím o co de.
A jelikož vlákna o suvenýrech trpí spamem, asi se to nikdy nedovím.

Veřejný profil -> souvenirs -> měl bys vidět časkou vlajku.
  • 0

Grr, Grr... Co zase je???
Nová keš...
Cože? Kdy, kde?

#362 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 19:43

borekj napsal/a:

BellaUH napsal/a:
...

There are no souvenirs to display.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#363 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 19:44

BellaUH napsal/a:

Bylo to tady už několikrát.... probíhá update serveru na živých datech, takže to tam chvíli je a chvíli není...
  • 0

#364 BellaUH

BellaUH

• Members
  • PipPipPip
  • 547 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 19:49

sobikovi napsal/a:

BellaUH napsal/a:

Bylo to tady už několikrát.... probíhá update serveru na živých datech, takže to tam chvíli je a chvíli není...

Tož děkuju.
Za pár dní sa zas podívám.
Nemožu tu imrvére sledovat všecko co tu kdo vybluje.
  • 0
Pro někoho to už není hra, ale soutěž. Ta ale nebude mít vítěze.

#365 borekj

borekj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 127 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 20:04

BellaUH napsal/a:

borekj napsal/a:

BellaUH napsal/a:
...

Teď už to zase nejede, před hodinou to jelo. Ale jak všichni píšou, byl update, do zítřka to snad rozchodí.
  • 0

Grr, Grr... Co zase je???
Nová keš...
Cože? Kdy, kde?

#366 vavros

vavros

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 182 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 20:21

Tak už mám nový a náš !!!!
  • 0

#367 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 20:33

Suvenýr je hezkej, ale furt je tam "slezko". . . Nebo: "přestože je republika" (ta republika) "je spojeno"...
  • 0

#368 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 21:56

Ahoj, nějak pořád nechápu, k čemu ten Suvenýr je??? Jaký má význam? Prostě se jen objeví, když si na "to" kliknu? :-( To že je za nalezení nějaké keše v Čechách jsem asi pochopil:-) ("Přišel" mi Česká republika) Jo a ten popis na Wiky jsem si přečetl taky. Takže předstírači geniality odkazující na hledání si nemusíte zbytečně otlačovat prsty:-)))) Pak se v tom marastu nedá najít nic konkrétního:-((((
  • 0

#369 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:02

vitablondak napsal/a:
Ahoj, nějak pořád nechápu, k čemu ten Suvenýr je??? Jaký má význam? Prostě se jen objeví, když si na "to" kliknu? :-( To že je za nalezení nějaké keše v Čechách jsem asi pochopil:-) ("Přišel" mi Česká republika) Jo a ten popis na Wiky jsem si přečetl taky. Takže předstírači geniality odkazující na hledání si nemusíte zbytečně otlačovat prsty:-)))) Pak se v tom marastu nedá najít nic konkrétního:-((((

Promin, ale k cemu je ti ikonka nalezeného Tb ci GC? K cemu jsou ti bodíky nalezených kesí? K cemu atd... Proste bud zij suvenýry jako my, nebo je ignoruj...
  • 0
Užívej života...

#370 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:05

vitablondak napsal/a:
Ahoj, nějak pořád nechápu, k čemu ten Suvenýr je??? Jaký má význam? Prostě se jen objeví, když si na "to" kliknu? :-(

Přesně tak. Tak, jako někdo sbírá ikonky keší (aby měl co nejvíce typů), jiný ikonky trackovatelných hraček, tak mohou teď jiní sbírat i tyto virtuální pohlednice, vztažené k určité oblasti (státy), významnému místu (ředitelsví GS, místo pracache) či k události (významné datum, velký event atd.).
Nic víc než roztomilou blbinku v tom nehledej.

EDIT: Puczmeloun byl rychlejší ;)
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#371 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:11

Puczmeloun: A přesně to by mě zajímalo, jak se žije těmi suvenýry?? Ikona TB a GC je za to, že jsem ho našel. Bod za keš je za to, že jsem ji našel. Ale suvenýr přijde sám, ani nevím za co...:-((( Já ti na tvé otázky odpověděl, tak to zkus i ty... Na 3 otázky jsi mi odpověděl dvěma otázkama. To je přesně to, co k ničemu nevede:-((( Raději mlč, nebo odpověz a poraď nám neznalým věci! Jistě se rád někdo přiučí jako já:-))
  • 0

#372 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:13

sobikovi napsal/a:

Froggiewalker napsal/a:
Jen jsem si myslel, ze to nove hlasovani o 14 je od tebe, promin.

Ano je, ale nevím co je na tom špatného...

Vy ste oba uplne zbláznení :D Ted se hlasování rozdelí a nasich 1500 uz nikdy nedáme...ach jo...a vím ze vyznat se v deseti soubezných vláknech dohromady je naprd, ale dyt kurna i tobe sobíku psali, ze ted je to nesmysl a ze mame pockat...ted sme opravdu tak trochu za voly...

No ale co už, jdu s davem (dejte nám ty suveníry, nebo) a dal jsem 3 bodíky hlasování pro 3 historické zeme, proste mi to prijde více průchozí a kdo u nás tvrdí, ze neví o co jde tak asi nikdy nevidel státní znak, neucil se o ústave a nezná nasi historii...umele vytvorené kraje fungující pár let je neco jiného nez 3 ve svete známé zeme...
  • 0
Užívej života...

#373 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:17

vitablondak napsal/a:
Puczmeloun: A přesně to by mě zajímalo, jak se žije těmi suvenýry?? Ikona TB a GC je za to, že jsem ho našel. Bod za keš je za to, že jsem ji našel. Ale suvenýr přijde sám, ani nevím za co...:-((( Já ti na tvé otázky odpověděl, tak to zkus i ty... Na 3 otázky jsi mi odpověděl dvěma otázkama. To je přesně to, co k ničemu nevede:-((( Raději mlč, nebo odpověz a poraď nám neznalým věci! Jistě se rád někdo přiučí jako já:-))

Suvenír česko získáš za to ze ulovís kes v cesku, suvenír bayern získás za kes v bavorsku, suvenýr new york získás za kes ve státe new york...prekvapivé? 10-10-10 za ulovení kese dne 10-10-10 atp. atd... (no a jak prichazeji nove a nove, tak bude více mozností jak je získat...seznam suvenýru je na viki a podle toho poznás za co je dostanes)
Suveníry se zije tak ze se bavís s kazdým nove príchozím a stejne jako pokémony se snazís získat jich co nejvíce...proste sranda...
To je co?
  • 0
Užívej života...

#374 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:25

Hmm. To jsem si tak myslel. Někde jsem už četl, že to je za keš v Praze 10.10.2010. Ale ten den jsem žádnou keš nenašel... A u suvenýru se nepíše datum, ani za jakou je keš.
  • 0

#375 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:26

vitablondak napsal/a:

Suvenyr je za to, ze najdes kes na nejakem uzemi nebo zalogujes vyznamnou kes (vetsinou nejaky megaevent, ale jsou i jine). Ted je vesmes dostavame retroaktivne, ale jinak bude potreba nekam vycestovat, abys nejaky ziskal. Zatimco kese muzes sbirat kolem domova, geocoin uvidis na eventu, tak pro suvenyry je potreba nekam vycestovat jinak ho uz jen tak neziskas.
  • 0

#376 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:29

A to je nějaký seznam, kde jaký je suvenýr? Nebo je to náhoda, jestli je to zrovna "významná" keš, nebo místo?
  • 0

#377 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:29

vitablondak napsal/a:
Hmm. To jsem si tak myslel. Někde jsem už četl, že to je za keš v Praze 10.10.2010. Ale ten den jsem žádnou keš nenašel...

Tak napis GS, ze doslo k chybe

A u suvenýru se nepíše datum, ani za jakou je keš.

A na co by to tam bylo. To bys tam chtel mit vypsany vsechny kese, co si nasel v CR? Je to pamatka na to, ze si nekde kesoval (tudiz musis mit aspon jednu kesku odtamtud) a je uplne jedno kolik a jakou kes si tam nasel.
  • 0

#378 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:31

vitablondak napsal/a:
A to je nějaký seznam, kde jaký je suvenýr? Nebo je to náhoda, jestli je to zrovna "významná" keš, nebo místo?

Ano je seznam zatim vypustenych suvenyru. Bud tady ve vlakne, nebo nove na wiki
  • 0

#379 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:35

vitablondak napsal/a:
Někde jsem už četl, že to je za keš v Praze 10.10.2010. Ale ten den jsem žádnou keš nenašel...

Je to za log ten den... Nenašel jsi nějakou keš den před a den po? On časový posun je potvora a občas se stane, že zaloguješ s datem o den dřív ;)
  • 0

#380 vitablondak

vitablondak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 575 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2010 - 22:41

Našel jsem 11.10. Těsně před půlnocí a logoval jsem ji nejspíš 12.10. Ale ne v Praze. Ve středočeském kraji:-) Zrovna to bylo ftf na multině:-)
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama