Přejít na obsah

Fotka
* * * * * 2 Hlasů

suvenýry od GC

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1069 odpovědí na toto téma

#161 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2010 - 18:10

Tak jsem dostal krome Georgie i Connecticut. Bohuzel v Georgii budu kesovat pristi tyden, takze zatim mi byla dana omylem. Ups, tak jsem zjistil, ze kes v Georgii mam, je to putovni kes. GC1965
  • 0

#162 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2010 - 18:17

brundi napsal/a:
zeptam se blbe, je nekde k videni galerie nebo seznam stavajicich suvenyru?

Já bych řekl, že je to tak nějak ve fázi "wherigo" ...
  • 0

Samsung Galaxy S5  (aDrake / WhereYouGo)
zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.

#163 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2010 - 18:22

brundi napsal/a:
zeptam se blbe, je nekde k videni galerie nebo seznam stavajicich suvenyru?

Nikde nebude, jen v profilech. GS povazuje suvenyry za prekvapeni, byt staty USA ci Nemecka asi moc prekvapive nejsou uz. A navic se to vzdy vsechno rozkrikne, jakmile nekdo nejaky suvenyr ziska. :D:D
  • 0

#164 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2010 - 23:20

Dneska přibyly 6-Massachusetts, 7-Maryland a 4 Brandenburg...mohlo by to jet rychleji, já chci své suvenýrky :D

Jinak seznam postupu je následující...na kazdého se dostane :D (Bold=hotovo)

1 Baden-Württemberg 2 Bayern 3 Berlin 4 Brandenburg 5 Bremen 6 Hamburg 7 Hessen 8 Mecklenburg-Vorpommern 9 Niedersachsen 10 Nordrhein-Westfallen 11 Rheinland-Pfalz 12 Sachsen 13 Sachsen-Anhalt 14 Schleswig-Holstein

1-Delaware, 2-Pennsylvania, 3-New Jersey, 4-Georgia, 5-Connecticut, 6-Massachusetts, 7-Maryland, 8-South Carolina, 9-New Hampshire, 10-Virginia, 11-New York, 12-North Carolina, 13-Rhode Island, 14-Vermont, 5-Kentucky, 16-Tennesee, 17-Ohio, 18-Louisiana, 19-Indiana, 20-Mississippi, 21-Illinois, 22-Alabama, 23-Maine, 24-Missouri, 25-Arkansas, 26-Michigan, 27-Florida, 28-Texas, 29-Iowa, 30-Wisconsin, 31-California, 32-Minnesota, 33-Oregon, 34-Kansas, 35-West Virginia, 36-Nevada, 37-Nebraska, 38-Colorado, 39-North Dakota, 40-South Dakota, 41-Montana, 42-Washington, 43-Idaho, 44-Wyoming, 45-Utah, 46-Oklahoma, 47-New Mexico, 48-Arizona, 49-Alaska, 50-Hawaii

a jeste by me zajimalo, jak se budou pridelovat dalsi zeme a kde bude nejaky seznam ostatnich oceneni...
  • 0
Užívej života...

#165 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 19 listopad 2010 - 23:26

Pribyl i Berlin. ;)
  • 0

#166 MaraKM

MaraKM

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2010 - 22:12

Netušíte podle jakého klíče se obsluhují jednotliví kačeři co se přidělování suvenýrů týče?
  • 0

#167 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 3:16

MaraKM napsal/a:
Netušíte podle jakého klíče se obsluhují jednotliví kačeři co se přidělování suvenýrů týče?

O zadnem klici nevim, proste mas-li kes z dane zony, suvenyr ti bude pridan do profilu. Urcite to neni tak, ze by kaceri z USA dostavali suvenyr prvni. ;);)
  • 0

#168 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 12:03

MaraKM napsal/a:

Ten klic je jasný, nejde o národnost kaceru, nebo jak jsem si dríve myslel datum logu v systému. Jde se podle jasne vysledovatelné řady státu. Viz výše. jsem umístil seznam států..tzn. napřed se všem (samozrejme tem co splnují podmínku suvenýru) umístí suvenýr delaware a baden-wurtenberk a následne (az se vsem systémove pridá tento suvenýr) se pokracuje (otázka jestli atomaticky nebo to delá nejaký zamestnanec zememluvu) tzn. rozmístí se suvenýr pensylvánie a Bavorska...
  • 0
Užívej života...

#169 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 17:28

Je smutné, že když mají svoje suvenýry německé zěmě, proč ji nemá i Česko. A jestli skutečně bude Česko reprezentovat Telč, tak je to k pláči :(
  • 0

#170 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 18:34

Přesně tak, ideálním symbolem by byla opencard.
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#171 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2010 - 20:22

honny napsal/a:
Přesně tak, ideálním symbolem by byla opencard.

Píses to spatne, oficiální název je openkrad... Jinak nevím, proc zrovna nemecko má právo na prvotne rozdelované suvenýry (a to jeste po spolkových zemích), kdyz jeste ani nejsou rozdeleny státy (u USA to chápu, to je z protekce...)...
Jinak by se mi líbilo, spíse místo krajů, suvenýry česka, moravy a slezska...to by tak nejak odpovidalo tem spolkovým zemím a státum v americe...ty kraje jsou moc malé, na takové uzemi by jich bylo moc a to nepovidam o jejich umelosti...ale co uz...
  • 0
Užívej života...

#172 MaraKM

MaraKM

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 12:23

puczmeloun napsal/a:

MaraKM napsal/a:

Ten klic je jasný, nejde o národnost kaceru, nebo jak jsem si dríve myslel datum logu v systému. Jde se podle jasne vysledovatelné řady státu. Viz výše. jsem umístil seznam států..tzn. napřed se všem (samozrejme tem co splnují podmínku suvenýru) umístí suvenýr delaware a baden-wurtenberk a následne (az se vsem systémove pridá tento suvenýr) se pokracuje (otázka jestli atomaticky nebo to delá nejaký zamestnanec zememluvu) tzn. rozmístí se suvenýr pensylvánie a Bavorska...

aha, takže ještě 3 "kola" a budu mít zatím alespoň z německa Hessensko :) OK budu čekat
  • 0

#173 puczmeloun

puczmeloun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 353 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 13:41

Ja se zase tesim na svuj New Yourk, ovsem jak uz jsem ríkal (a jak vyplývá z dosavadního postupu), muze to být klidne zadlouho. Nebo naopak hned v prístím kole, známé je jen pořadí. Kolik suvenýrů bude v přístím kole je nejasné. Poslední kolo obsahovalo 3, předposlední 5. Mozná prístí uz bude Hassensko :D Jooo zememluv...
  • 0
Užívej života...

#174 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 13:53

puczmeloun napsal/a:
Ja se zase tesim na svuj New Yourk ....

Copak Ňujork, to je ještě pohoda ale já než se dočkám svého Ruského nebo Ukrajinského suvenýru .... ;)
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#175 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 18:19

kapsa napsal/a:
Copak Ňujork, to je ještě pohoda ale já než se dočkám svého Ruského nebo Ukrajinského suvenýru .... ;)

Vzhledem k velikosti Ruska bych cekal spise suvenyry pro jednotlive gubernaty (nebo jak se to tam deli), proste stejne jako USA. :):) Toz kolik gubernatovych suvenyru ocekavas? ;);)
  • 0

#176 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 457 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 21:02

tímhle tempem přidělování stejně dojde na české asi tak v roce 2072 až 2078 :(
  • 0

#177 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 21:13

dr.vota napsal/a:
tímhle tempem přidělování stejně dojde na české asi tak v roce 2072 až 2078 :(

No pokud si vybavuji hotove suvenyry, jak je bylo na chvili mozne videt na nekolik strankach (nez to GS zablokoval), CR byla jedina zeme, ktera mela suvenyr pro celou zemi. To se uz nejspise zmenilo, ale z tohoto duvodu si myslim, ze CR bude pridelen suvenyr temer okamzite pote, co se rozdeli USA nebo spise Nemecko (vzhledem k tomu, ze ma jen 16 "statu" oproti 50 z USA).

Fakt, ze to bude trvat strasne dlouho i tak, je ale pravda. :(
  • 0

#178 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 8:05

Není kam spěchat, žiju i bez obrázku.
  • 0

#179 MaraKM

MaraKM

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 30 listopad 2010 - 15:14

Tak nevím, ale asi udělování suvenýru zazimovali pod návalem sněhu, ne?! :)
  • 0

#180 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 01 prosinec 2010 - 4:06

Tak se zase trosku pohnuli u Groundspeaku a udelili dva nove suvenyry. Ten New Hampshire je ale fakt otresny. :(
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama