Přejít na obsah

Fotka

Dakota 10

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
577 odpovědí na toto téma

#181 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 816 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2013 - 12:59

Dakota nemá připojení k netu. Takže logicky najde jen to, co do ní předem nahraješ.
  • 0

#182 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2013 - 13:18

Dakotu 10 používám a co si do ní nenahraješ, to tam nemáš. Pokud jsi PM, není ale problém si nějaké PQ vygenerovat a nahrát si jej tam.
  • 0

#183 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2013 - 13:38

Obecne plati vzdycky to, co mam v navodu, na kterej je odkaz v mym podpisu :)
  • 0

#184 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2013 - 13:48

Uff, a co si to na vlastní kůži nejdřív vyzkoušet a pak se případně blbě ptát na diskuzích ? :@ To je takový problém veškerý obsah GPS zazálohovat v počítači a pak s ní vyvádět psí kusy a zkoušet i tyhle úplně základní věci ??? Asi jo, když se tu každou chvíli na tyhle kraviny ptá každý druhý :o
  • 0

#185 maluston

maluston

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2013 - 19:00

To Jarous1: Neexistuje blbá otázka, jen blbá odpověď. Aneb žádný učený z nebe nespadl. On se slušně zeptal a dostal několik slušných odpovědí. Tak proč do něj rýpat? Pokud se nepletu, tak první verze Dakoty (mám D20) neuměly pracovat s jiným názvem IMG souboru, než je ten defaultní. Mapy se tedy musely "spojit" do tohoto jednoho souboru. Od nějaké aktualizace firmware už Dakota rozpozná mapy v různě pojmenovaných IMG souborech a lze je tedy lépe spravovat.
  • 0

#186 petan7

petan7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 14 srpen 2013 - 19:15

Z cykloserveru si nahrávám do Dakoty 10 trasu, kterou si vytvořím - soubor gpx. V menu Dakoty je ikona kam vést - prošlé trasy - a pak pod sebou prošlá trasa..prošlá trasa atd. Jak můžu přejmenovat nahrané a mnou vytvořené trasy v Dakotě? Trasu ukládám do složky GPX, kam ukládám i souřadnice kešek. Je to tak dobře? Prosím poraďte.
  • 0

#187 Pampelisatka

Pampelisatka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 23:01

Prosím nemáte někdo zkušenost s touto závadou? Stahovala jsem kešky do navigace (po jedné, pracovat se soubory gpx neumím) a po odpojení přístroje od počítače jsem navigaci zapnula. Naskočila (nebývale rychle) ale ikonky na displeji se třesou a na dotyk nereagují. Co s tím? Nějaké nápady? :-)
  • 0

#188 Janow_team

Janow_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2013 - 18:50

Upřesním to, displej, skáče o půlku ikon doleva, nejde na nic tuknout. Máte někdo zkušenost s přeinstalováním garmina? Stačí překopírovat z jiného funkčního soubory?
  • 0

#189 mike007

mike007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2013 - 21:53

Zkoušeli jste reset?
  • 0
• Osobní stránky: http://www.bastleni.eu

#190 Janow_team

Janow_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2013 - 2:40

Majitelka zkoušela, nic se nestalo. Já jsem to zkoušel také, ale nepovedlo se mi to. I když jsem to dělal podle návodu.
  • 0

#191 Eflyax

Eflyax

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2013 - 8:29

No, Garmin Dakotu 10 mám také (už asi 2 roky) a přímo tohle se mi nestalo. Problém jsem měl třeba s tím, že jsem tak kešky (GPX soubory) nahrál a po zapnutí tam nebyli.
Podle mě bude na 90% chyba ve firmwaru (softwaru přístroje) a doporučil bych ho přeinstalovat. Za to nic nedáš... mimochodem, vyšla nová verze firmwaru, takže si to jdu teď také přeinstalovat ;)

Odkaz na přeinstalaci firmwaru: http://www8.garmin.c...ils.jsp?id=4528
  • 0

#192 mike007

mike007

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2013 - 14:53

Eflyax napsal/a:
... mimochodem, vyšla nová verze firmwaru, takže si to jdu teď také přeinstalovat ;)
Odkaz na přeinstalaci firmwaru: http://www8.garmin.c...ils.jsp?id=4528

Paráda. Mám momentálně 5.20, tak jdu taky aktualizovat. Třeba zas přibude něco nového (posledně to byla možnost zobrazit fotky a nějaký ty detaily o keši) B)
  • 0
• Osobní stránky: http://www.bastleni.eu

#193 thomass.mb

thomass.mb

thomass.mb

• Members
  • PipPip
  • 29 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2013 - 16:55

Eflyax napsal/a:
Problém jsem měl třeba s tím, že jsem tak kešky (GPX soubory) nahrál a po zapnutí tam nebyli.

Tohle se mi za posledni rok stalo asi 3x. Ale vse vzdy vyresilo vymazani GPX souboru a jeho znovunahrani a pak to fungovalo v pohode.
  • 0

#194 Mukina

Mukina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 31 srpen 2013 - 18:53

To se mi taky stalo, že jsem si nahrála GPX do přístroje, v terénu zapnu a nic! Tak jsem si nadávala, že bůhví kam jsem je nacpala ... doma připojím k PC, kouknu a ve složce byly ... tak koukám, že to je nějaká rozšířenější chyba. Za odkaz díky, zkusila jsem teď taky aktualizovat, tak jsem zvědavá ;)
  • 0

Garmin Dakota 10  :ph34r: 

C:geo - Huawei P8 Lite

#195 Tompr

Tompr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2013 - 8:22

Tak mě se tohle nestalo ale zase jem při jednom odlovu strčil zapnutou Dakotu 10 do kapsy a vyndam ji a najednou v (počítač ukaz.cestu) v horni časti naskočil kompas info o keši kolik jsem jich posbiral kdy naposled apod. je to dobra vec ale ani nevím jak sem to tam dostal :)
  • 0

#196 czprava

czprava

czprava

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2013 - 17:07

Jen bych upřesnil, majitelka mi to svěřila k prozkoumání. Co jsem zatím zjistil? Když podržím chvíli prst, tak to přestane ucukávat, ale na dotyk to pak prostě nereaguje. Zkoušel jsem i kalibraci, nereaguje to na dotyk. Zatím jsem to jen zkoumal, asi se vrhnu na přehrání firmware.
  • 0

#197 czprava

czprava

czprava

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2013 - 18:57

Firmware přehrán Webupdater-em, problém trvá. Mám podezření na odejití displeje. Zkoumám dál.
  • 0

#198 petan7

petan7

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 187 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 13:29

Zdravím kačery a chci se zeptat, jestli je možné připojit Dakotu 10 třeba přes zásuvku zapalovačem aby byla napájena při jízdě v autě baterií. Jde to vůbec? Kolega má Etrex a jemu to jde Díky;)
  • 0

#199 Olii05

Olii05

Olii05

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2013 - 13:37

nevidim duvod proc by to neslo akorat na ni budes mžourat
  • 0

#200 tomy.22

tomy.22