Dobry vecer.
Vim ze je tohle vlakno o podrobnem navodu na Dakotu 10, ale napadlo mne, pokud nekdo umi podrobne popsat jak ovladat Dakotu 10, asi ji vlastni a tim padem se mohl setkat i s mym problemem. :-)
Posledni dobou se mi vzdy pri prechodu profilu automapa na profil hledani pokladu stane, ze se mapa uplne zastavi a sipka pri navigaci ukazuje pouze jednim smerem. Vzdusna cara se ale pohybuje a metry se odecitaji take. Pri zmene na profil rekreacni funguje vse opet jak ma, ale pri dalsi zmene na profil hledani pokladu mapa ani sipka nespolupracují. Vse se vyresi vypnutim navigace a do doby nez opet zmenim profil na automapa. Pokud se nekdo se stejným problem setkal, popripade by poradil co se stim da delat, bude velice vdecny.
Děkuji.
To se mi taky stává - dojedu na místo, zaparkuju, vystoupím a přepnu na navigování mimo silnice, šipka se mi kousne na místě kde jsem to přepla, já pak jdu, metry se odčítají, ale šipka pořád "stojí u auta". Pomůže vypnout/zapnout, nebo přehodit režim mimo silnice ještě než s autem zastavím.
Taky by mně zajímali zkušenosti ostatních ...
Tento příspěvek byl upraven od Mukina: 15 březen 2014 - 23:17