dr.vota: Mas pravdu, tapu v tom.
Potreboval bych od nekoho polopaticky vysvetlit (pokud se ti chce, muzes napsat sz) - nejlepe step by step - jak udelam nasledujici:
Vyfiltruji si v GG skupinu kesi (tradi, virtual, web + final), cca 5500 kesi a chci je dostat do navigace. Listing, velikost, D,T, hint. S zaroven tak, aby finalky se exportovaly (ukazaly v navi) jako jeden bod. Tzn., jako tradicka. Vidim v seznamu i na mape kes, ale zadny jiny wp. Vest rovnou na final.
Pokud opravdu musíš dávat do GPS 5500 keší, tak to jedině v POI bodech.
Já to dělám tak, že si generuji do POI bodů celou ČR, nemusím prostě nic přebírat, jen generuji z dat v GG. Vygeneruji, POIGEN a výsledný soubor do Garmin\POI
Pak generuji okolí a zájmové keše, z toho dělám GPX soubor, který nahrávám do Garmin\GPX Mám na to vypilované filtry a je to jen na pár kliknutí. A z toho seznamu si ještě generuji spoilery, ty do POI bodů.
Pokud se někam chystám mimo oblast pokrytou už generovanými daty, sečtu si oba výběry a vygeneruji data znovu, abych měl jeden GPX soubor.
Keše které chci plánovitě lovit mám, v GPX, pak funguje podpora pro Geocaching v GPS a generuje se fieldnotes. Pokud jedu podle POI bodů, musím si odlovené znamenat jinak.
Na to vše, co jsem tu popsal má GG docela dobrá makra a podpůrné programy, stačí si jen natrénovat postupy.