CacheList jsem používal, občas, zkusil bych ještě GCtour, ale s výhradou. Protože bych se nikdy nevyhnul tomu, abych tam některou keš měl dvakrát. A Garmin bohužel v tomto případě ukáže jen tu první nahranou. Takže buď opravdu GPX po jedné keši, tj. novým exportem se přemaže, protože se jmenuje stejně, nebo vše v jednom GPX, které se vždy generuje a nahrává znova. Pak sice trvá první spuštění navigace dlouho, ale to nevadí, protože to stejně dělám doma hned po nahrátí. A na generování jednoho GPX a na správu keší používám Geoget. Je možné do něj i nahrávat GPX, a protože to je normální windowsovská aplikace a ne proprietární systém od Garminu, tak novým nahrátím se pochopitelně aktualizuje. Je to takový mezikrok navíc, ale užitečný.
Ale pokud chceš, nahrávej si tam GPX po jedné a generuj to rovnou ze stránky, s omezením, že se ti jich tam vejde jen asi 200 (Oregon, Dakota možná méně). Nebo si naklikej vše co chceš v Cachelistu (GC tour asi umí automaticky vše v nějakém okruhu) a pak po lovu to smaž a před dalším si to udělej znovu. A nebo se smiř s tím, že občas půjdeš na půl roku neaktualizovaný listing, i když sis ho čerstvě stáhnul. Já po hrabání ve shnilé trávě už jsem byl opatrný (owner krabičku přemístil právě kvůli zasypání posečenou trávou).
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 08 leden 2018 - 14:56