Koukám, že Rino opravdu vypadá trochu jak nosorožec. To co jsem našel, bylo na Rino i Dakotu. Jestli je jen jedna řada, nebo víc, nevím. Oregon a asi i Dakota používá jinou, starší technologii, než telefony. Neumí sice multi-touch, nepozná dva doteky, ale zase na rozdíl od nových kapacitních snímačů se dá ovládat tužkou, klackem, a to přesně, nejen prstem nebo speciálním perem ve tvaru kůlu (já na telefonu mám problém, že dělám spoustu překlepů, prostě se prstem netrefím do písmene, na Oregonu hrotem tužky trefím vždycky). Možná porovnáním typů by se dalo usoudit, zda to je nebo není stejné. Ale počítej, že z ebaye to přijde za 2 měsíce, do vánoc nestíhají a vyměnit to bude docela fuška, jak to jen rozebrat a dát zase dohromady. Kalibrace dotekovky, pokud bude fungovat, je někde v základním menu (nějaký roh podržet po zapnutí na půl minuty nebo tak nějak), u Oregona jsem ji dělal, když jsem měl pocit, že nereaguje tam, kde má.
Mimochodem, našel jsem za nějakých 250 dotykovku na Dakotu20, předpokládám, že D10 a D20 se liší jen paměťovou kartou a kompasem, ale nevím.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 20 November 2018 - 9:21