Tak se jdu zas dotazovat...mam malinko problém, v jedné keši, jsem dokonce četla, že pokud jí nenajdu, ať si jí zaloguju jako DNF....ok, já tedy osobně, pokud keš nepokořím se vším všudy, tj nešáhnu si na ní a nezaloguji, neloguji vůbec (vyjma keše, kde tužka nebyla a já si jí zapomněla...s tím, že se vrátím, ale dodnes se mi to nepovedlo a pak u jedný, na kterou si vylezu během víkendu, dneska by to bylo při mý batožině životu nebezpečný a potřebuju jističe ) no a pokud keš vidim, ale jsem srab na to, abych jí sama za sebe dala, nebo tam prostě nedosáhnu, tak taky neloguju...je to teda otázka každýho z nás a jeho svědomí a určení "vlastních pravidel", nebo je to přesně daný...Váš názor prosím?? na vyřčený situace??
Pak mě udivilo, při oslavě stý keše, že se mi povedlo zaslat jeden log duplicitně a na geo si toho nikdo nevšiml (já tedy našt. jo...), kontroluje tohle někdo??
Za případný odpovědi díky moc, asi bych ptřebovala pořádný školení, budu muset na nějakej event...hezkej víkend všem, K.