Jde zjevně o duševní úchylku autora, který se ukájí neúspěchy lovců, kteří najdou sice keš, ale ne již "důmyslně" schovaný logbook. Asi je to pro něj situace k popukání. Je třeba ho chápat, viz první větu hlavní...
Tohle bych na Tvém místě nepsal, pokud ownera neznáš. Tvůj text působí urážlivě, nezlob se. Dělat diagnozy o duševním zdraví na základě piposkova ukřivděného logu je nekompetentní. A na to, o jak starou událost jde je vidět, že ten z toho má stále trauma.
Nechci tady dávat, i když to samozřejmě vím, o koho jde, ale třeba se piposek pochlapí a sdělí to sám. Pak v tom případě doporučuji keše tohoto autora navštívit. Pokud ne, tak se alespoň podívat se na jeho "portfolio" založených keší a jejich hodnocení samotnými kačery. Třeba na pořadí FP v projekt gc. Zeptat se jiných lovců jeho keší na osobní zkušenosti. Zvážit třeba to, že když takovou keš založil na Olomoucku, tak byla na druhém místě v keši roku Olomoucka. Zvážit to, že najít takovou keš je po dvaceti obyčejných naprostý balzám. Že přímo v keši je jasně vylepen, připevněn srozumitelný text, který udává, co je či není vlastní keš, a co je či není logbook. Uź se to tu kdysi propíralo, co je a co není mystery atd., keše taky mají určitý stupeň D/T atd., keše proběhly procesem schvalování reviewerem atd., no zkrátka piposek tu řeší blbosti a trauma z toho, že mu owner napsal, že se nezapsal do logbooku (a to pouze jako upozornění, nikdo mu nic nemazal).
Mně udělá raodst, když po banálních krabičkách najdu nějakou nádherně zpracovanou. a zvláštní je, že jsem, s nalezením jakéhokoli logbooku v těchto keší neměl větší problém a těch pár minut hledání fíglu (a obvykle jde o náramné kousky) bylo vždy spíše potěchou a nikdy frustrací. Přirovnal bych je k některým Alkeho kouskům. Takové keše naši hru povyšují, ale jak už to bývá, ne každého je to vkus. Asi jsou pro někoho lepší ty nejobyčejnější, nicneříkající keše, hlavně že je to rychle a za bod.
Pokud jde o logování keše, ve které je na místě jasně napsané, že tady to není, napsáním se na papírek, k tomu se mi ani nechce vyjadřovat. A pokud jde o vkládání různých papírků do vymudlených skrýší, tak za mne zásadně NE. Žádné náhradní ubohosti, jak samotné krabičky, tak náhradní papírky, za mne NE. Nacházení něčeho takového mne od geocachingu jen a jen odrazuje. Navíc ten, který to udělá jako první, by si měl napsat jasné DNF, vždyť keš na místě nenašel.