Já tomu stále nerozumím, v čem nedostáváš plnou službu ?
Tak např. web není plně lokalizován, synchronizován, a spousta drobností, jež jsou vadou na kráse.
Když zapnu PC, přihlásím se na stránky GC, web se mi zobrazí vždy v angličtině, přesto že jsem již přihlášen na svém profilu.
Na češtinu musím pokaždé přepínat ručně, přesto že jsem v nastavení profilu zadal češtinu.
A to i opakovaně (vždy se to samo přepíše zase na AJ)
Zajímavé je, že mapa keší se mi na mých domovských souřadnicích zobrazit dokáže.
Když loguji po ránu, a zapomenu přenastavit ručně datum, tak loguji vlastně na předchozí den. Když si toho všimnu, musím log editovat.
Dále nejsou lokalizovány různé pojmy a funkce. Např. dialog adopce keše je jen v AJ.
Takové pojmy jako např. "pocket qverry" (ani nevím zda to píši dobře), jsem začal tušit co znamenají až po delší době kačerského života, a možná to i dnes chápu jen nahrubo (ale to je jen příklad).
Např. nechápu proč, se přihlášením ke svému profilu nemůže sesynchronizovat mé jazykové nastavení, nastavení místního datumu vzhledem ke geografické poloze mých HC (když u mapy to jde). Proč nejsou lokalizovány všechny funkce. atd. atd.
Ano, jsou to na první pohled možná drobnosti, ale není jich nějak moc?
A velice pochybuji, že by mi úkonem zaplacení PM začalo jako mávnutím proutku vše výše zmíněné rázem bezchybně fungovat.
To mě k nákupu PM moc nemotivuje, přestože jisté funkce by se mi hodily, i když jen některé (zde mi právě chybí ta alternativa).