Poslal jsem jednomu našemu aktivistovi .xls se stovkou nejstarších (včetně archválií) na východě Čech. Tak z toho třeba něco stvoří.
Taky jsem se do toho včera pustila, ale už nestuhla dodělat...
Publikováno 02 červenec 2014 - 20:15
Poslal jsem jednomu našemu aktivistovi .xls se stovkou nejstarších (včetně archválií) na východě Čech. Tak z toho třeba něco stvoří.
Taky jsem se do toho včera pustila, ale už nestuhla dodělat...
Publikováno 02 červenec 2014 - 20:55
Za BO!!!GEO jsem v Moravskoslezském kraji vyfiltroval 28 nejstarších + 4 archivované k té nejmladší z nich. Filtrovat 50 kusů a více mi připadá už zbytečné a rozdělovat na okresy?? To fakt ne.
Publikováno 03 červenec 2014 - 10:05
Za BO!!!GEO jsem v Moravskoslezském kraji vyfiltroval 28 nejstarších + 4 archivované k té nejmladší z nich. Filtrovat 50 kusů a více mi připadá už zbytečné a rozdělovat na okresy?? To fakt ne.
A půjdeš tedy do přípravy geocache? BTW jen 4 archivované v těchto nejstarších je docela pěkné skóre.
Publikováno 03 červenec 2014 - 11:32
A půjdeš tedy do přípravy geocache? BTW jen 4 archivované v těchto nejstarších je docela pěkné skóre.
Jasně, jdeme do toho! V rámci příprav na tom již děláme 3 lidi. Snažíme se nyní udělat kompromis odlovitelných keší pro nováčky a pro ty, kteří kešují od samotného začátku. Těch archivovaných zde moc není, taky jsem rád, že si držíme takovéto pěkné skóre
Publikováno 03 červenec 2014 - 12:32
Zdá se, že pro Prahu už se taky na regionálních stránkách domlouvá nějakej tým, kterej se do toho pustí.
Publikováno 03 červenec 2014 - 13:15
Jasně, jdeme do toho! V rámci příprav na tom již děláme 3 lidi. Snažíme se nyní udělat kompromis odlovitelných keší pro nováčky a pro ty, kteří kešují od samotného začátku. Těch archivovaných zde moc není, taky jsem rád, že si držíme takovéto pěkné skóre
Kompromis není potřeba dělat vůbec žádný, podmínka je nastavena tak, aby i nováčci měli možnost dosáhnout potřebného počtu nalezených keší i s rezervou na dosud žijících, tj. bez potřeby archeogeocachingu či podvodného logování na neexistujících keší. Pokud by váš kompromis měl znamenat, že ve výsledku nepůjde o ucelenou řadu nejstarších keší, šlo by o změnu formátu a to by byla škoda.
Publikováno 03 červenec 2014 - 14:32
Tento příspěvek byl upraven od Toniczech: 05 červenec 2014 - 13:55
Publikováno 03 červenec 2014 - 16:04
Dávám přímý odkaz na pražskou diskusní podstránku
http://www.geopraha....c.php?f=5&t=357
I jiné regiony, kdo budete záměr probírat, dávějte sem prosím konkrétní odkazy na místo, kde se příslušná diskuse odehrává, usnadní nám to přehled a komunikaci.
Publikováno 03 červenec 2014 - 17:31
Dávám přímý odkaz na pražskou diskusní podstránku
http://www.geopraha....c.php?f=5&t=357
I jiné regiony, kdo budete záměr probírat, dávějte sem prosím konkrétní odkazy na místo, kde se příslušná diskuse odehrává, usnadní nám to přehled a komunikaci.
My dámě vědět. Zatím to probíráme pouze interně.
Publikováno 03 červenec 2014 - 18:05
Toníčku, máme s Chytrákem předběžně domluveno, že to probereme někdy u nás v klášteře u kafe. Nechtěl by ses zúčastnit? Přichází v úvahu zejména neděle v červenci, zvláště vhodná je neděle 13.7. odpoledne. Co ty na to? na tudle stranu Prahy to máš co bykamenem dohodil a zbytek doběh !
Publikováno 03 červenec 2014 - 18:25
Jacko, jo, proč ne, dobrý nápad, nevlezou-li mi do toho nějaké komplikace, tak NE 13. 7. snad předběžně můžu. Proberema když tak při jednom i to, o čem jsme si psali minulý týden. Akorát nesmí být závěr později, než dvě tři hodiny do soumraku, abych pak rozumně stíhal na kole či pěšky domů.
Publikováno 03 červenec 2014 - 18:39
Stmívá se kolem 9, já vás vyhodim nejpozději v 6, neb máme večerní modlitbu. Takže času hafo. Možná, co do druhé záležitosti, nám zbude ještě čas na šetření na místě.
Publikováno 03 červenec 2014 - 18:48
Nejstarsi prazske kese nemam snad problem vytahat (nevim jak sem na tom v seznamu s tou co byla u rozhledny, ale souradnice ukazovaly dopryc) Jen doufam ze po Toniczechove vzoru nebudete chtit cleneni po mestskych castech.
Jinak v ramci pripravy doporucuji si vyluštit Milancerovy Jak sme zacinali a Zapisnik geokacera - obe se toho uzce dotykaji
Tento příspěvek byl upraven od Dobesch: 03 červenec 2014 - 18:50
Publikováno 04 červenec 2014 - 8:14
Ještě jedna poznámka: podmínka challenge cache nemůže být založena na nalezení seznamu konkrétních keší ("Challenge geocaches based on a specific list of geocaches, such as those placed by a specific person or group, will generally not be published."). Plzeňská challenge keše proto má obecnou podmínku (25+3 nejstarších aktivních + odpovídající archivované) a bookmark je jen pomůckou pro zájemce. Myslete na to, pokud byste chtěli upravovat podmínku místním specifikům, abyste měli keš pro každý okres.
Publikováno 04 červenec 2014 - 11:35
Tak, tak, Adam to správně připomíná - podmínka nesmí být vázána na konkrétní keše, ale musí mít definici obecněji formulovanou (počet nejstarších keší, keše založené před nějakým datem atp.),
Sestavil jsem teď seznam i pro kraj K, odkud se nám zatím nikdo nehlásí, leč problém, když jsem chtěl na projekt upozornit přímo na GeoWestu. Nemůžu tam najít na úvodní stránce registrační odkaz - sice hned na začátku je o registraci zmínka, ale to je jen graficky podtržené slovo, žádný živý odkaz tam nikde nevidím. Takže, kdo už na GeoWestu zdřívějška registrovaní jste, nasměrujte mě prosím mě prosím nebo tam záležitost rovnou sami odprezentujte,
Karlovarský kraj
Tento příspěvek byl upraven od Toniczech: 04 červenec 2014 - 20:10
Publikováno 04 červenec 2014 - 12:41
Pokud někdo nakliká seznamy keší pro jednotlivé krajské/okresní challange jako bookmark, tak se dá pomocí project-gc jednoduše zjistit, co mám už odloveno. Zobrazí seznam i umistění v mapě. Nemusí se vytvářet na to challange checker, zatím.
Příklad pro plzenské keše http://project-gc.co...2d-9fa6c0c440da
Publikováno 04 červenec 2014 - 14:12
Libereckého kraje se ujmu, ale až večer, teď musím pracovat.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 05 červenec 2014 - 14:03
Drobné korektury k výše představenému nástřelu Moravskoslezského kraje aneb díky Marazdovým okresním archivníčkům provedeny ještě kontroly proti nim, z čehož rezultují dvě přidané položky (obě okres KA)
+++Bludovický poloostrov (v kraji pozice 50., v okrese 2.)
+++Babí Hora (v kraji pozice nezjišťována /již mimo sledovaný rozsah/, v okrese 7.)
Publikováno 05 červenec 2014 - 16:55
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 05 červenec 2014 - 18:26
*
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů