Publikováno 12 březen 2015 - 0:04
Tak už můžete nakupovat upgrade na 2015 http://mapy.garmin.c...rade-mapy/.html
Pokud máte lifetime licenci, tak dle odpovědi na technické podpoře Garmin z dnešního rána bude tato aktualizace na odemkni.garmin.cz k dispozici do konce týdne.
Tento příspěvek byl upraven od Drummer_CZ: 12 březen 2015 - 9:03
Publikováno 12 březen 2015 - 10:49
Tak uz jsou asi definitivne venku, ale jak nainstalovat netusim. Skoncil jsem u O550 s chybama...
Nedostatek místa Zařízení není podporováno
Publikováno 12 březen 2015 - 11:04
Už stahuju, ale je to pěkný odrb. Na unlock.garmin.cz dostanu kód na garmin.com, tam mě to pošle do háje, že garmin plugin nefunguje v chrome. Takže spustit IE, nainstalovat plugin, rozkliknout rozšířené volby a vybrat kartu a stahuje to rovnou do zařízení. Jsem zvědavej jak to dopadne. Zlatá instalačka co se stahovala dřív.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 12 březen 2015 - 11:09
Taky mi to stahuje rovnou do zařízení. Jsem zvědavej jak to půjde do BaseCamp.
Publikováno 12 březen 2015 - 11:12
Misto jsem vyresil, ale jak obejit nepodporovane zarizeni netusim...
...doufam, ze nekdo bude uspesny a podeli se o reseni.
Publikováno 12 březen 2015 - 11:15
Jestli je O550 nepodporovaný, tak je to pěkně na palici, protože Dakota 20 podporovaná je.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 12 březen 2015 - 11:26
Zdá se, že další společnost se rozhodla podporovat pirát... ehm, nezávislé platformy
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 12 březen 2015 - 11:33
Na podpoře Garmin mi sdělili, že ta mapa půjde pouze v navigaci, v BaseCamp už ne. Jen když je připojená navigace k počítači. Takže žádná instalačka není a nebude.
Publikováno 12 březen 2015 - 11:40
Takže opět nás napálili? Člověk si koupí lifetime na produkt nějakých vlastností, a oni v průbehu jednu zásadní vlastnost odeberou? Nezavání to už nějakou ČOI?
To mám jako platící uživatel čekat, až se objeví normální instalačka někde na warezu?
Publikováno 12 březen 2015 - 11:49
Taky mi to pripada jako slusnej podraz. Koupil jsem lifetime, dostal jeden update, ktery proti predchozi vezri prestal zvladat navigovat po silnici. Pristi rok se na to v****** radsi uplne a nasledujici rok oznaci moje zarizeni za nekompatibilni. Takze za lifetime cenu jsem dostal jednu aktualizaci, ktera byla castecne nefunkcni.
Publikováno 12 březen 2015 - 11:54
@nokiak - nemusí být připojená přímo navigace. Aby BaseCamp tu mapu viděl, tak mu stačí mapa na SD kartě nebo USB disku. Takže by možná stačil nějaký emulátor výměnného zařízení. Ale i tak je to zoufalost.
Publikováno 12 březen 2015 - 11:58
Trochu nechapu, jak v dobe, kdy hodne lidi prechazi na hledani za pomoci mobilu, se muze Garmin takhle chovat k zakaznikum! Clovek si nekoupil zrovna levny produkt, jeste si priplati za lifetime a co dostane... Ja osobne, pokud mi odejde Oregon, tak prechazim na Android! A to sem byl velky zastance uvedene firmy....
Publikováno 12 březen 2015 - 11:58
Je otázka, jestli to bude funkční ve více stažených kopiích.
Publikováno 12 březen 2015 - 13:03
Poraďte, kde můžu aktualizova Oregona 650?
Publikováno 12 březen 2015 - 13:07
Jak to myslis s tou dobou platnosti jeden rok?
Martin > Madbin > Voyager Reviewer
Publikováno 12 březen 2015 - 13:12
Publikováno 12 březen 2015 - 13:13
Pokud nebude nová mapa podporovat O450 tak budu z principu u prodejce reklamovat nákup TOPO CZECH PRO Lifetime koupenou v roce 2012 neboť ta je vázána na přístroj. Tuto mapu jsem v dobré víře koupil s tím, že budu mít aktualizace zdarma a ejhle ono to asi neplatí.
Nejedná se tudíž o doživotní aktualizaci. Kdyby nebyla vázána na konkrétní zařízení bylo by to něco jiného.
Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:mapa, garmin
Ostatní →
Témata mimo geocaching →
Mapa vhodná pro zobrazení bodůZaloženo od Kreten8 , 13 lis 2023 mapa |
|
|
||
Hardware a software →
Garmin →
eTrex SEZaloženo od hkstaripraha , 14 bře 2023 garmin |
|
|
||
Odpovězeno
Geocaching →
Poradna →
Nalezli jsme kešku, nenašli jsme ji ovšem na mapě.Založeno od Tomysak , 28 pro 2022 mapa, logbook |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
Kruhy v aktivní mapě Project-GCZaloženo od Dan-Sam , 16 lis 2022 mapa |
|
|
||
Hardware a software →
Garmin →
Oregon 700 x AndroidZaloženo od tor47h , 27 lis 2021 android, garmin |