Případný vlastník nechť mě kontaktuje přes profil nebo emailem k8@kreteni.cz
Našla se navigace Oregon nedaleko Písku
Publikováno 21 červenec 2014 - 19:11
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 21 červenec 2014 - 19:22
Mno, kdyby si lidi vložili kontaktní telefon nebo nick popř.jméno na úvodní obrazovku při startu, jak už se tu mockrát radilo.
Milí sklerotici, zamyslete se nad pár vteřinami, které mohou poctivým nálezcům ulehčit vracení vaší GPS.
PS: Hned jsem zkontrolovala, že svého Oregona ( dnes zbytečně vytaženého na malý výlet - na keše nezbyl čas ), mám bezpečně v kabele.
Publikováno 22 červenec 2014 - 5:32
Publikováno 22 červenec 2014 - 8:30
Pokud původní majitel kešoval, tak se dá z visited.txt souboru zjistit, co odlovil a jednoduše vydedukovat komu patřila. Málo kdo si tento soubor maže.
Tohle se mi stalo v květnu ve Švýcarsku. Při jednom výletu jsem ztratil někde GPS a bohužel nebyl čas pátrat kde, tak jsem ji musel obětovat. Protože jsem si díky foru pár měsíců předtím na úvodní stránku napsal údaje (jméno, telefon a město), tak jsem doufal, že by ji někdo mohl najít a kontaktovat mě. A k mému překvapení se po 3 týdnech ozval přes geocaching profil nálezce a po domluvě mi ji poslal. S malou komplikací na celním úřadě, ale dva měsíce po ztrátě jsem ji měl doma. Hned jsem na úvodní stránku připsal i geonick a email, kdyby se to zase opakovalo.
Publikováno 22 červenec 2014 - 14:06
Tak majitele se podařilo najít podle sériového čísla u českého zastoupení Garminu.
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky Nález ve dnech roku bez Lab keší
Publikováno 22 červenec 2014 - 14:52
Skoda že se nenašla 550 na Matrixu. Manželka ji tam ztratila.
Publikováno 22 červenec 2014 - 18:01
Dekuji.
Publikováno 22 červenec 2014 - 23:23
Omlouvám se za out. Ale chtěl bych zeptat a poprosit zda je možné napsat osobní údaje i na G. Dakota 10.
Dekuji.
V pameti pristroje soubor startup.txt a za posledni radku dopsat co se ma zobrazovat za info
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů