Myslím si, že zde pomůže leda vysvětlovat - vysvětlovat - vysvětlovat. Hlavně zdůvodnit, že když si myslí, že jim denně projde podle té diskuze 10 kačerů kempem, takže to je nesmysl, protože kvůli této keši prošlo na to místo tak 300 lidí za 7 let, což dělá kolem 40 lidí ročně, což je možná méně kačerů než trampů!
Doufám, že se někdo nesníží k tomu, aby se chovalo jako několik jedinců z řad trempů, kteří se tím pak chlubí na trampském fóru... Nejen tam vidíte, že s tím někteří nesouhlasí, i zde na fotkách z knih na zápisu vidíte, že někteří s tímto jednáním nesouhlasí, takže určitě to není kolektivní jednání všech...
Mimochodem i mezi kačery se najdou lidi, kteří pohazují odpadky, hulákají po lesech a ničí keše. A taky s tím nic bohužel neuděláme... Stejně jako asi nic neudělají rozumní trampové typu Kapsa s trampy, kteří nám ničí kešky a které osobně vůbec neznají... Leda zbývá to, co jsem napsal na začátku - vysvětlovat - vysvětlovat - vysvětlovat...
A nám autorům keší bohužel opravovat naše kešky, abychom dělali radost ostatním kačerům. A vím o co se jedná, protože léta jsem své keše opravoval, přestože mi je nějaká skupinka místních ničila... Ale chtěl jsem to místo prostě ukázat ostatním kačerům...