Citečka: jen malý detail - v mudlokartě se nepše "rádi keš zruším"e, alebrž rádi keš přemístíme. Což, pokud vím, Kolombo udělal, když zjistil, že ten, kdo mu ji ničí, jsou právě trempi.
Jinak pokud jsem to správně pochopila, tak Kolombo založil keš u BÝVALÉHO neboli OPUŠTĚNÉHO tábořiště trempů, z nichž některé zamlada znával osobně. Kemp nebyl přitom nijak neznámý, kousek od něj vedla turistická cesta a už před 30 lety o něm pěly písně starých trempských bardů. Takže žádné utajené místečko několika lidí. Po pár letech provozu keše přišla parta NOVÝCH trempů, kteří místo anektovali a když na keš přišli, začali ji ničit. Kolombo ji tedy přesunul, ale to jim nestačilo, neb vadilo i to, že lidi chodí kolem, pročež ji záměrně vyhledávali, aby ji mohli ničit jinde, a nádavkem ještě další keše v okolí 30 km. To jen abychom byli přesní.
Pro ilustraci několik citátů z jejich diskuse:
Už jsem z toho unavevej, pořád se dohadovat s nějakýma kešounama, že jejich smetí na kempech nemá co dělat, asi už je čas být radikálnější. Zřejmě v tý keškařský společnosti není podvědomí, že na kempy se kešky nedávají a ani se neuvádí jejich souřadnice a musí se to podvědomí vytvořit. Nejlíp tím, že se dotyčná krabice vyhodí a vyhodí se i ty v okolí, jinak nás budou ignorovat, protože domluvit se s nima nejde. Kešouni mají za to, že i oni mají právo navštěvovat kempy – jo to můžou, ale musejí si je napřed postavit. Sbírání pseudobodíků ( koukejte, mám osm tisíc kešek) je nejhorší konzum, který znám.
Šmejdi kešounský. kdepak tam ta krabice může bejt. Myslim že příští tejden bych se tam mohl zastavit až půjdu na pívo do Mlejnů a udělat tam pořádek. Přiznám se že je to pro mě novinka, ale rozhodně nestojim o to, aby tam couralo víc lidí než teď.
A následuje odpověď:
Ona tam ta krabice není, kešoun přijde, protože souřadnice zná, změří jak je širokej vstup do světničky, nafotí se jakej je hrdina, že to našel ( a že to byla dřina), dosadí míry do nějaký rovnice a vyjdou mu souřadnice úložiště někde úplně jinde. Kdyby tam ta krabice byla, už bych jí dávno vyhodil, ale nechtělo se mi hrát tu jejich hru. Budu to ale asi muset zkousnout. Kdybys tam ale jel, navštiv kešounskou stránku, vem si metr a vyhoď jí, budu ti vděčnej, alespoň tam nebudu muset jet, nějakou dobu se tam nedostanu.
Fakt si, Tomy (sorry za to dvojí m ) ještě poříd myslíš, že to nebyli oni, kdo ty keše vyhodil?