GgStat je mrtvej podle tvych slov, my jen hledame/vytvarime nahradu, aby nejaka statistika bya a byla ziva - tedy uzdrzovana, aktualizovana rozsirovana, ... Polygony jsou zrejme prvni vec, kde se to projevilo. Protoze prvni beta Statoru kopirovala puvodni generator, ma i podobne zobrazeni okresu. Nova verze Statoru bude mit generator hodne jiny (i kdyz mapy budou vypadat stejne, skoro).
(Pojdme vynechat tu zbytecnou polemiku o tom, co bylo, melo byt nebo mohlo byt. K nicemu to nevede, nic to nezmeni.)
Psal jsem mj, ze u me uz je mapa okresu spravne. Pokud by mela byt doplnena jeste o mapku Prahy, je treba zmenit mapu jako takovou. A na grafiku mame odbornika. Pokud mi doada upravenou mapku, doplneni o P1-P10 je otazka 30 minut.
Ohrazuji se proti narceni perfektcionistou. Za toho se rozhodne nepovazuju! Ale kdyz vim na mape o bilych pixlikach v mistech, kde byt nemaji, mapu v te podobe nezverejnim. A to prece nemuzes nazvat tim ohavnym slovem, cos pouzila Navic by to urcite ani Erik tak zverejnit nechtel.
A Stator nejsou jen mapy. Je tam rada novych veci (treba zpracovani bookmarku). GgStat byl ona man show, Stator je tymova zalezitost. Mame v tymu nejak rozdelene ulohy a i kdybych byl schopen, tak se nebudu vrtat do prace jineho. Jestlize ma nekdo neco na starost a nema na to cas, tak nova verze vyjde, az na to cas mit bude. Svet se nezbori. Treba statnice povazuju za dulezitejsi nez tydenni uspiseni vydani nove verze Statoru.