erebi napsal/a 17 Led 2015 - 21:38:
Vyuziju toto tema k dotazu jaky je nejlepsi postup v nasledujici situaci. Dnes jsem nasel TB. Posledni log toho TB je pul roku stary a byl vlozen do jine kese, nez jsem ho nasel ja. Takze mam 14 dni pockat a pak vyzvednout z te kese, kde je ted virtualne, vlozit virtualne do te, kde jsem ho nasel fyzicky a zase vyzvednout?
Kdyz na takovyto pripad narazim, tak se snazim z logu zjistit kdo ho mohl vyzvednout a prenest, a pokud se mi to podari zjistit, tak dotycneho kontaktuji. V kazdem pripade cekam tyden a behem te doby mi TB lezi doma na stole. Pokud se nikdo neozve tak ho grabnu, vlozim do cache kde jsem ho nasel a hned vyzvednu a muze dal do sveta.
Vim, ze cizinci loguji s tydenim spozdenim, taktez i domaci, co jsou nekde na dovolene, ci u teticky, tak jim davam cas. Sam loguji TB vetsinou ten samy den nekdy kolem pulnoci a pokud jsem nekde na cestach, tak vypoustim TB az posledni den, aby mne ho nejaky nedockavec negrabnul, nez se dostanu k internetu.
Zel posledni dobou se rozmohl nesvar, ze kaceri dany TB jen protahuji pres cache a to velmi znesnadnuje vystopovat kde a kdo ho fyzicky umistil. Tak pak jen cekam tyden a pak grabnu a...
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp