Ach joo!
1) každý mobil s displayem není ještě nutně napojen na internet (fakt, i když Tvůj typ uživatele tomu nikdy neuvěří)
2) to, že se nikdo neptal na to kolik se třeba narodí dětí nebo provozuje mobilů v ČR, ještě fakt neznamená, že statistici jsou pitomci
3) můj odhad Tvého geo-typu: věk okolo 25, bydliště Praha, odloveno do 500 krabek, z toho mimo středočeský kraj tak do 50, TB tak do 100. Majitel "chytrého" telefonu, který nejen nevnímá, ale ani neuznává, že jsou i "hloupé" telefony
4) Toto vlákno začalo takto:
"Ahoj, mám malý problém. Vložili jsme TB do keše a než jsme dorazili domů /nestačili ho zalogovat jako placed/, někdo ho z keše "grabbed".
"Ahoj,Bohuzel nekteri kaceri nemaji slusne vychovani a delaji tyhle akce grabovani v hodinach po fyzickem vlozeni."
"V každém případě sprdnout toho pitomce co neumí počkat. S odkazem na GeoWiki."
Všiml sis, že to téma vlákna popisuje přesně chování Tvého geo-typu?
Tak to jsem se pobavil teda, kouknout na profil umí každý tak tady nedělej jasnovidce prosím tě. A vůbec, ty mě znáš nebo co?...Já jen že si dovoluješ komentovat chování někoho koho vůbec neznáš a tudíž nemůžeš vůbec tušit jak se chová. Ale ty to zřejmě poznáš podle pár řádků textu...
K tomu telefonu a připojení toho už bylo řečeno dost si myslím...já tím jen prostě myslel že by to každý kdo TB vezme měl zalogovat co nejdřív to půjde..koneckonců je to i v pravidlech.
Telefon si každej mějte jakej chcete, to je mi fuk ale nevymluvíš mi že si ty keše někde stáhnul...takže z mého hlediska když si je můžeš stáhnout tak je snad také můžeš pak zalogovat ne? Není to náhodou i součást uznání logu? Pokud vím tak máš zalogovat do logbooku v keši i na internetu...
A jak jsem již psal o pár příspěvků výše..jednou jedinkrát jsem grabnul tb...a to když mi kačer který ho měl v držení přes měsíc neodepisoval na emaily.....tak nevím o co ti jde s nějakým geotypem...