Ahoj,
před pár dny se mi dostala do ruky navigace Garmin GPSMAP 64. První spuštění proběhlo v pořádku, GPS našla svoji polohu, mapy fungovali a dokonce se načetl výchozí GGZ soubor s 250000 předstaženými kešemi a vše chodilo jak by mělo.
Ale samozřejmě zde nebyli všechny keše, tak jsem si vygeneroval PQ s kešemi v okolí. Protože je to moje první zkušenost s GPS (dříve jsem hledal jen pomocí mobilu), tak jsem postupoval podle návodu a nahrál jsem rozbalený PQ soubor do složky GPX. Spouštění GPS trvalo přes 5 minut, tak jsem usoudil, že to brzdí ten soubor s předstaženými kešemi. GPS jsem vypnul a soubor jsem smazal (předtím jsem ho ale radši zálohoval do PC).
Ani po smazání se rychlost načítání nezrychlila, tak jsem GPS po 10 minutách opět vypnul a soubor GPX smazal. Pomocí programu z araratu jsem soubor GPX převedl na GGZ a nahrál ho do GPS. Ani to nepomohlo.
Když jí nyní nechám puštěnou, tak vše funguje až do fáze "Načítání trasových bodů, prošlých a plánovaných tras...". Zde se dole zobrazí ukazatel stavu načítání, nijak se neposunuje a po 10 minutách se GPS sama vypne.
Moje otázka zní jednodušše. Co s tím? Mám GPS nějak nahrubo vyresetovat do firemního nastavení, opravit nějaký soubor, či něco úplně jiného? Předem se omlouvám, pokud je to naprosto běžný problém, ale nikde na internetu jsem nenašel řešení tohoto problému.
Předem mockrát děkuji za odpověď
Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 01 září 2014 - 8:25
přesunuto do geocaching.cz → Hardware a software → GPS