Ahoj všem,
děkuji za podněty. Sem chodím málo, takže se omlouvám za podní reakci. Ať se to neplete s Locusem, tak zakládám nové vlákno rovnou s reakcemi z vlákna Locusu.
@Niximor
děkuji za podnět ohledně logování. On každý to má asi trochu jinak. Trochu jsi to i popsal. Mělo to sloužit k automatickému označení logů třeba po víkendu, pokud byla hodnota nastavena na 2 a addon se spustil v neděli. Beru Tvojí připomínku ohledně automatického označení nezalogovaných.
V příští verzi bude v nastavení odstraněna volba X posledních dní a nahrazena volbou pro automatické označení nezalogovaných.
Add mazání. Zatím s tím nebylo počítáno vzhledem k budoucím možnostem, včetně filtrace již zalogovaných. Tzn., ře nebudou vidět, ale budou k dispozici v DB. Ovšem je zde potřeba podpory ze strany Locusu.
@Tinklebell
Možnost předpripravit si text v Locusu při logování stále funguje včetně šablon {t}, {c}. Jiné šablony v Locusu nebyly ani při editaci. Šablony v addonu jsou další nadstavbou, která se ještě možná rozšíří o BB cody podporované na GC. A jak píšeš, i já v terénu rychle vytvořím FN pouze s počítadlem. Večer nebo v dopravním prostředku pak spustím addon a pohodlně doplním texty. Když nestihnu, vrátím se k tomu později. Když mám vše dologováno "napsáno", odesílám na web nebo do GSAKu. Addon má pomoci právě při post logování u piva
@Voldik
Jak mám rozumět "auto-neodtrhávání". Je to označení logů jako zalogovaných? Poslední verze po odeslání logů znovu načítá data z DB. Pak by to znamenalo, že Locus neoznačí logy jako zalogované. Děje se to při online logování, poslání FN na web nebo vytvoření txt souboru?
Děkuji