Došel jsem nezávisle k podobnému závěru. Ten skript je pěkný, ale oficiální stránka pro BM neumožňuje odfiltrovat vlastní nálezy. Tato stránka http://www.geocachin...k/nearest.aspx? to umožňuje. Zatím. Existují lidé (např. já), kteří nechtějí aktualizovat to, co už našli, protože si dělají statistiku toho co skutečně našli a ne toho, na co se to pak změnilo. A navíc když se dotahují jen novinky, je to menší provoz.
GGT seznam se dá pokud vím použít jen v Geojarry, tam navíc lze odečíst ze seznamu to, co už v databázi Geogetu je. Stahování
přes API v Geogetu umožňuje buď stahovat celou oblast a přitom si vybrat, že nechci stahovat nalezené mnou (pro BM, PM mohou přidat i nestahovat nalezené někým jiným). Nebo mohu stahovat podle seznamu kódů, ale pak všechno, co je v tom seznamu.
Prozatím by se to tedy vyřešilo úpravou toho skriptu pro starší dosud fungující vyhledávací stránku. Zkusím se na to podívat, ale jestli mi vyjde čas. Výhledově úpravou toho skriptu, aby do seznamu (volitelně?) exportoval jen nenalezené, ta informace ve formě ikonky na té stránce je.
EDIT: Zkusil jsem do seznamu stránek, kde má být tento skript aktivní, přidat tu starou vyhledávací, skript se evidentně spustí (opice ho ukazuje jako aktivní) ale nic se neukáže. Asi je struktura té stránky odlišná a tady mé vědomosti prozatím končí.
Tento příspěvek byl upraven od mpik: 10 May 2015 - 9:55