Tak jsem si rekl, ze do tech statistik zas trochu pichnu a zacal jsem presouvat popis, co mam na svem profilu na geocaching.com do Statoru s tim, ze az to budu mit hotove, tak celou statistikou ze Statoru nahradim to, co jsem mel na geocaching.com. Ale narazil jsem na problem ktery se pokousim metodou pokus omyl resit cely odpoledne a naprosto bez vysledku.
V zalozce "O mne" jsem si vytvoril novy ramec a do toho jsem vlozil modul CmdHtmlText a tam jsem vlozil html text ze sveho profilu do HtmlText=......
Ale ouha text se mi orizl na cca 15 radek a vse ostatni bylo uriznuto a jelikoz nekolik tagu nebylo zakonceno, tak se rozhodily i dalsi ramce (presneji receno vlozily se do toho meho noveho ramce) a vsechny ostatni zalozky zustaly prazdne.
Nakonec jsem do toho HtmlText= vlozil nekolikrat radku (cca 30): <p>123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890123456789012345678901234567890</p> coz je 100 pismen plus 7 pismen html tagu.
A tento text se mi orizl po 19-ti radkach a 97-mi pismenech.
Prozkoumal jsem co se dalo, hlavne popis na araratu, ale nic jsem nenasel. Prozkoumal jsem profil jak gorda, tak i petulinky1 a tam jsem zjistil, ze popis jde vkladat i delsi, ale tam vidim jen vysledne html kod, nikoliv zdrojove data.
Zatim jedinnou moznost jak vlozit delsi text jsem vyzkousel vlozit nekolik modulu CmdHtmlText za sebou a cely text do techto modulu rozlozit, ale to mu pripada tak nejak nesikovne.
Takze dotaz, je v modulu CmdHtmlText omezeno mnozstvi znaku co lze vlozit ? Mne to nejak vychazi na cca 4000 znaku.
Nebo do toho modulu mam vlozit nejaky prikaz ktery nastavuje mnozstvi znaku, ci delku ramce.
Nejak si s tim nevim rady, zatim jsem nechal tu vychozi variantu statistik, kde jsem nastavil jen sve iniciale pro prihlaseni a nastravil zobrazene cache v zalozce "Moje kešky". A cele to zatim zkousim jen na svem pocitaci na nahledu statistik. Zatim predpokladam, ze jsem prehledl nejakou naprosto samozrejmou banalitu, ale ja ji proste nevidim.