Stator 1.2.1.5
Publikováno 01 listopad 2014 - 9:41
Publikováno 01 listopad 2014 - 10:31
Po aktualizaci z verze xx.5 na xx.7 ( verzi 6 jsem minul) mi po spuštění statoru vyskočí:
Geoget - ERR: modul neexistuje: MyOwnStat (index=302)
Jestli se nepletu, tak žádný takový modul stator nepoužívá.
Plugin MyOwnStat mám nainstalovaný.
Je to tu trochu pomotane, proto doplnim Erika. MyOwnStat byl modul pouzivany v beta verzi Statoru. Tento modul je pri instalaci neove verze vymazan a je nahrazen tremi jinymi moduly. Protoze se jednalo o betu, nezabyval jsem se s upravou uzivatelskeho profilu statistiky (dost dobre to ani automaticky nejde). Proto ta chybova hlaska - definice statistiky pouziva neco, co bylo pri instalaci vymazano jako stare. Tim, ze jsi preskocil instalaci predchozi verze jsi prisel o informaci, ktera byla na konci instalace vypsana a kde byl navod na to, jak se s tim poprat.
Plugin MyOwnStat je skutecny geogeti plugin a jeho vystup se vkladal do vysledku statistiky generovane GgStatem. Se Statorem nema tento plugin nic spolecneho.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 listopad 2014 - 11:47
Tak jsem se tři dny prokousával Statorem (mezitím se aktualizoval na 1.2.2.7) a přes pár problémů se mi podařilo vytvořit statistiky, teda alespoň náhled se mi vždy normálně vytvořil. Problém nastal až při chroustání přes StatorCombine...nahrávání proběhlo bez errorů akorát se mi na profil nic nenahrálo. Stará statistika se nepřepsala, tak jsem jí smazal, ale pořád se nic nenahrávalo.
Celý jsem si to tu pročítal (až z toho mám hlavu jak pátrací balon) a tak jsem vyzkoušel v hlavním nastavení statoru UTF-8 i CP1250, pak jsem zkoušel nahrávat kromě svojeho Chromu i na IE, no a na závěr jsem zkusil vytvořit úplně jednoduchou statistiku a pořád se do profilu nic nenahrává.
Zatím nevím čím to může být, možná jsem přehlédl nějakou drobnost, ale nedá mi to spát.
Geocaching je závislost.
Publikováno 01 listopad 2014 - 11:55
Je to tim, ze GS zmenil sve stranky a aplikace GJ, ktera se na to nahravani pouziva, proto nefunguje. Jsou tu na toto tema prinejmensim 2 vlakna. Stator umoznuje (zaskrtavatko v nastaveni) ulozit obsah statistiky do schranky a pak otevre stranku s profilem primo na miste, kam pres CTRL+A, CTRL+V je ji mozne zkopirovat. Viz take navod zde.
GeoGet:
Publikováno 01 listopad 2014 - 12:22
Je to tim, ze GS zmenil sve stranky a aplikace GJ, ktera se na to nahravani pouziva, proto nefunguje. Jsou tu na toto tema prinejmensim 2 vlakna. Stator umoznuje (zaskrtavatko v nastaveni) ulozit obsah statistiky do schranky a pak otevre stranku s profilem primo na miste, kam pres CTRL+A, CTRL+V je ji mozne zkopirovat. Viz take navod zde.
Jo já si to právě všechno pročítal...a opravdu jsem přehlédl jednu drobnost a to CTRL+A, CTRL+V. Jsem myslel, že se to přepíše automaticky. Díky!
Geocaching je závislost.
Publikováno 01 listopad 2014 - 15:55
Je to tu trochu pomotane, proto doplnim Erika. MyOwnStat byl modul pouzivany v beta verzi Statoru. Tento modul je pri instalaci neove verze vymazan a je nahrazen tremi jinymi moduly. Protoze se jednalo o betu, nezabyval jsem se s upravou uzivatelskeho profilu statistiky (dost dobre to ani automaticky nejde). Proto ta chybova hlaska - definice statistiky pouziva neco, co bylo pri instalaci vymazano jako stare. Tim, ze jsi preskocil instalaci predchozi verze jsi prisel o informaci, ktera byla na konci instalace vypsana a kde byl navod na to, jak se s tim poprat.
Plugin MyOwnStat je skutecny geogeti plugin a jeho vystup se vkladal do vysledku statistiky generovane GgStatem. Se Statorem nema tento plugin nic spolecneho.
Díky.
Já použití toho modulu hledal, ale samozřejmě blbě. Nalezeno, vymazáno a funkční.
Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.
Publikováno 02 listopad 2014 - 10:20
Solim: Zkus si stahnout tento soubor a nahradit jim ten, co je u tebe (adresar Modules). Pak zkus znovu nakreslit ten graf.
Vyzkouseno a je to OK jak v nahledu, tak ve schrance v okamziku kopirovani na profil, tak i samotnem profilu, tam jen vypadl hacek na e ve slove "splnena".
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 02 listopad 2014 - 22:51
Podle profilu Petulinky by se zdálo, že jdou udělat záložky druhé úrovně (má tam přepínání map krajů/okresů), prostě podzáložky v rámci jedné záložky. Ale ve Statoru se mi to nedaří realizovat, pořád mi nové přidaná CmdTab skáče na stejnou úroveň s již existujícími. Dá se to vůbec?
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 02 listopad 2014 - 22:59
Podle profilu Petulinky by se zdálo, že jdou udělat záložky druhé úrovně (má tam přepínání map krajů/okresů), prostě podzáložky v rámci jedné záložky. Ale ve Statoru se mi to nedaří realizovat, pořád mi nové přidaná CmdTab skáče na stejnou úroveň s již existujícími. Dá se to vůbec?
Pokud vím, tak jednoduše ne. U těch map je to součástí pluginu.
Teoreticky by toho mělo jít dosáhnout vlastním HTML souborem, který by to přepínání už obsahoval ve svém kódu (lze se inspirovat u těch map)
Publikováno 02 listopad 2014 - 23:25
To přepínání je vlastnost některých modulů, nejde o podzáložky. Ve Statoru můžeš mít několik záložkových "sekcí" (viz dokumentace na Araratu), ale ne další úroveň v hierarchii obsahu.
Publikováno 03 listopad 2014 - 7:26
Stator nepodporuje 2 nebo vice urovni zalozek a Petulinka je take ve sve statistice nema. Stator umoznuje udelat "vice sad zalozek", ale jen na stejne urovni, postupne sady pod sebou.
Protoze zalozky jsou jen "kouzla s HTML", je mozne se do toho ponorit a udelat si je sam na urovni HTML, ale myslim, ze to statistiku jen zneprehledni. Pouziti buttonu (tak jak je to treba na to prepinani map) je podle me daleko vhodnejsi. (A opet je to jen HTML.)
GeoGet:
Publikováno 03 listopad 2014 - 7:39
To přepínání je vlastnost některých modulů, nejde o podzáložky.
OK, to by mě zajímalo, jak to Petulinka udělala. Tyto grafy jsou řešeny pomocí modulu MapGenFromTag (jestli tipuju dobře teď z práce), ale v mé verzi Statoru jsem u tohoto modulu nastavení přepínání nenašel. Ale moje schopnost něco najít bývá někdy mizerná. ;-)
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 03 listopad 2014 - 8:12
Ne, ty mapy jsou vytvoreny modulem MapGenSwitchRegion, ktery vytvari najednou prepinani pomoci tlacitek i potrebne mapy (podobne modul MapGenSwitchCountries).
GeoGet:
Publikováno 03 listopad 2014 - 21:25
Ne, ty mapy jsou vytvoreny modulem MapGenSwitchRegion, ktery vytvari najednou prepinani pomoci tlacitek i potrebne mapy (podobne modul MapGenSwitchCountries).
Taky bych se zeptal - mapa Okresy - Kraje, jde někde nastavit výchozí zobrazení? V nastavení modulu jsem nenašel. Díky zdeziz
Publikováno 03 listopad 2014 - 22:38
Už si s tím hraju. Chtělo by to u MapGenSwitchRegion dát možnost odlišných labelů pro kraje a okresy - zatímco u krajů je ideální celé jméno (v pohodě se do mapy vejde), tak u okresů zase zkratka. Tahle kombinace teď nejde.
Publikováno 04 listopad 2014 - 8:43
Stator je super, ale ve statistice se mi nevygeneruje graf Nálezy podle směru (challenge 360°). Jinak vše funguje. Nevíte čím to může být? Ale dole to napíše že Challenge je splněna v 348 sektorech ....
Díky
dandu1
Publikováno 04 listopad 2014 - 8:59
Taky bych se zeptal - mapa Okresy - Kraje, jde někde nastavit výchozí zobrazení? V nastavení modulu jsem nenašel. Díky zdeziz
Taková možnost zatím není.
Už si s tím hraju. Chtělo by to u MapGenSwitchRegion dát možnost odlišných labelů pro kraje a okresy - zatímco u krajů je ideální celé jméno (v pohodě se do mapy vejde), tak u okresů zase zkratka. Tahle kombinace teď nejde.
Taky mne to napadlo, ale nechtělo se mi komplikovat parametrizaci. Uvidíme...
Stator je super, ale ve statistice se mi nevygeneruje graf Nálezy podle směru (challenge 360°). Jinak vše funguje. Nevíte čím to může být? Ale dole to napíše že Challenge je splněna v 348 sektorech ....
O pár postů výš dával Gord Šolimovi odkaz na opravený soubor modulu. Vyzkoušej ho prosím...
Publikováno 04 listopad 2014 - 10:26
Pořád mám problém s diakritikou v názvech měsíců (viz příloha). Všude jinde mám česká písmena dobře, jen v těchto tabulkách v titulcích sloupců ne. Proto si myslím, že mám REPLACE.INI správně. Netuší někdo, čím by to mohlo být?
Publikováno 04 listopad 2014 - 10:33
Modul jsem vyzkoušel, ale je to pořád stejné. Graf se nevykreslí, jen text. Viz moje statistiky na profilu
dandu1
Publikováno 04 listopad 2014 - 10:36
Myslíš ten profil, na který se nemohu prokliknout...?!?
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů