Přejít na obsah

Fotka

Stator 1.2.1.5

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1059 odpovědí na toto téma

#241 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 18:30

Provedl jsem aktualizaci Statoru a nahral statistiku a mam tam rozsypanej caj a ne cestinu.

Jaké máš prosím nastaveno výstupní kódování a jak's statistiku dostal do profilu?

P.S.

Moc by si nám usnadnil práci, kdyby sis prolinkoval profil. Díky,,,

• 0

#242 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5681 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 18:34

A drobný problém se zobrazením odznaků, viz obrázek,

stator_odznaky.jpg

• 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#243 Solim

Solim

Introvert

• Members
  • PipPipPip
  • 1870 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 19:51

Aktualizoval jsem Stator na v1.2.2.8 a nahral znova statistiku do profilu a hlasim ze vse je bez problemu ( hlavne cestina a graf 360°). V nahledu taktez.

• 1

iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4

S úsměvem jde vše líp

#244 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 20:05

A drobný problém se zobrazením odznaků, viz obrázek,

attachicon.gifstator_odznaky.jpg

Tohle necháme na Draka. Myslím jako na Draka, ne jako na draka...  ;)

• 0

#245 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3346 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 20:37

mrknu na to :)

jsou dvě možnosti buď nemám nahraný odznáček grafiku na servru a nebo je chybný odkaz...

vzhledem k tomu, že jsou odznáčky BP nové je to možné všechny jsem nezkoušel du se zanořit :D

• 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#246 Fukar

Fukar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 343 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 20:39

jsou dvě možnosti buď nemám nahraný odznáček grafiku na servru a nebo je chybný odkaz...

vzhledem k tomu, že jsou odznáčky BP nové je to možné všechny jsem nezkoušel du se zanořit :D

Mě to samé dělají XTF stupně vítězů v RUBY.

• 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.

#247 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3346 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 20:49

Takže :) ten Rubby opraven - bylo tam chybné permission na servru takže se nemohl zobrazit - vyzkoušeno a OK

a ten noční asi musím namalovat kolombo nějak mi vypadl z realizace za což se omlouvám a co nevidět doplním :)

• 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#248 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8814 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 21:30

Tak nevím. Po delší době jsem si řekl, že zprovozním stator. Nějak jsem tam něco naklikal. Když jsem teď chtěl udělat záložky, přidal jsem položku Záložka a při pokusu přesunout ji nahoru mi všechno zmizelo a od té doby se Stator nespustí vůbec, error že je něco mimo rozsah. Myslím, že úplný BFU nejsem, ale chová se mi to hodně podivně. Asi ho odinstaluju a nainstaluju znovu.

EDIT:Tak jsem to udělal a výsledkem je nějaký přednastavený profil, který funguje. Ukazuje např. u odznaků nějaké nesmysly, ale ty jsem si tam asi napsal sám při minulém nastavování. Nejlepší výsledky na mých keších má jeden hledač, co jich našel 12. Přitom já jsem jich založil jen 11. To snad nějak vychytám.

Do mého profilu se nedívejte, tam mám pořád statistiku z Autostatu a Stator tam dám, až ho nastavím.

EDIT2: Díky za radu, ale už jsem to udělal. Nejde o nic, zatím si s tím jen hraju. Jen dotaz: je nějaký důvod, proč odznaky mohou být velké jen 70-150% ? Já je měl 50%, vejde se jich pak víc do řádky.

Tento příspěvek byl upraven od mpik: 05 November 2014 - 22:17

• 0

#249 Bubaczech Gang

Bubaczech Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 21:35

Mně se neaktualizuje seznam odlovených keší s ikonama, modul FindsInIcons, ve statistikách jsou všechny odlovený keše, ale tady ne.

• 0

#250 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 21:50

Tak nevím. Po delší době jsem si řekl, že zprovozním stator. Nějak jsem tam něco naklikal. Když jsem teď chtěl udělat záložky, přidal jsem položku Záložka a při pokusu přesunout ji nahoru mi všechno zmizelo a od té doby se Stator nespustí vůbec, error že je něco mimo rozsah. Myslím, že úplný BFU nejsem, ale chová se mi to hodně podivně. Asi ho odinstaluju a nainstaluju znovu.

Žádný vystoupení a nastoupení nedělej. To je hovadina. Stator je hromádka souborů, dílem prográmky, dílem konfigurační. Pokud je něco úplně blbě, stačí jen jednoduché překopírování souboru. Udělej tohle:

1. Ve statorovským profilu (script/Stator/Profiles/<nick>) najdeš pár souborů. Content.ini je obsah statistiky. V něm je něco rozbitý. Pošli ho Gordovi.
  2. Z profilu Default překopíruj Content.ini a nahraď jím ten rozbitej.
  3. Nastartuj Stator.
  4. Přepni se do režimu Expert (vlevo dole).
  5. Dej nám vědět, jak to dopadlo.

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 05 November 2014 - 21:55

• 0

#251 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 21:53

Mně se neaktualizuje seznam odlovených keší s ikonama, modul FindsInIcons, ve statistikách jsou všechny odlovený keše, ale tady ne.

http://geoget.ararat...posledni_nalezy

• 0

#252 Bubaczech Gang

Bubaczech Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 117 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 21:57

No jo, tak jsem slepej, i když sem se tam díval, nic jsem nenašel :blink: , děkuji .

• 0

#253 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10138 příspěvků(y)

Publikováno 05 November 2014 - 22:00

Muzes mi nekam dat soubor Content.ini a postup toho, co jsi delal nez ti to zhavarovalo?

Idealni by bylo, kdybys to dokazal opakovane vyvolat.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 05 November 2014 - 22:01

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#254 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3346 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2014 - 9:23

Třetí možnost odznáček existoval ale měl chybné jméno..

takže opraveno u mě a o chvilku později snad i na druhém servru :)

• 0

#255 lupa.cb

lupa.cb

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2014 - 9:31

Mám jeden dotaz:

- je možný vytvořit a pokud ano tak jakým způsobem - mapu dle tagů okresů a v ní další volitelný tag např. T5, FTF apod.?

• 0

#256 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8814 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2014 - 9:32

Jak už jsem psal v editaci příspěvku, měl jsem tam stejně naklikány jen pokusy, ze kterých bych smysluplnou statistiku dělal jen těžko, nainstaloval jsem to znovu a tím tedy jsem dostal i vzorovou statistiku, kterou jsem upravil a budu v tom pokračovat. Ale pokusy s tím dělat budu, pokud to zase skončí havárií, soubor pošlu. Ovládání nastavení mi připadá neintuitivní, kliknu na volbu, nic se neděje, kliknu zpátky a ono se to změní - ale zvyknout se na to dá. Kdoví jestli to není jen na mých ještě XP. Měl jsem ve statistice i některé tabulky s injektovaným obsahem, vidím že ve statoru asi půjde dělat tabulky i podle SQL, mám co zkoušet.

• 0

#257 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2345 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2014 - 10:35

Mám jeden dotaz:

- je možný vytvořit a pokud ano tak jakým způsobem - mapu dle tagů okresů a v ní další volitelný tag např. T5, FTF apod.?

V tuto chvíli jen metodou, která se zde diskutovala kdysi u GgStatu. Ve stručnosti:

1. Keším, co mají být na mapě přidáš nový tag, třeba FTFokres.
  2. Obsah tagu bude název okresu, jako u tagu CZokres. Pomoci ti může malý plugin CopyTag (nebo tak nějak), který najdeš na Araratu.
  3. Vytvoříš mapu modulem MapGenFromTag. Jako tag pochopitelně vybereš ten nově vytvořený.

• 0

#258 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10138 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2014 - 10:46

Jak už jsem psal v editaci příspěvku, měl jsem tam stejně naklikány jen pokusy, ze kterých bych smysluplnou statistiku dělal jen těžko, nainstaloval jsem to znovu a tím tedy jsem dostal i vzorovou statistiku, kterou jsem upravil a budu v tom pokračovat. Ale pokusy s tím dělat budu, pokud to zase skončí havárií, soubor pošlu. Ovládání nastavení mi připadá neintuitivní, kliknu na volbu, nic se neděje, kliknu zpátky a ono se to změní - ale zvyknout se na to dá. Kdoví jestli to není jen na mých ještě XP. Měl jsem ve statistice i některé tabulky s injektovaným obsahem, vidím že ve statoru asi půjde dělat tabulky i podle SQL, mám co zkoušet.

Skoda, ze uz to nemas. Ale pricinu kazde havarie bych rad odstranil. Program proste padat nema.

Kterou zmenu/volbu menis a nic se nedeje? Chovani by nemelo byt zavisle na verzi Win, vzhled ano, ale chovani ne.

Injekt si myslim potreba neni (a delal by se mozna dost tezko, ale zase neni problem sahnout do zdrojaku). Myslim, ze tam, kde jsi pouzil injektaz, docilis pohodlne tehoz vysledku pres SqlTable.

• 0

GeoGet:

#259 lupa.cb

lupa.cb

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2014 - 11:27

V tuto chvíli jen metodou, která se zde diskutovala kdysi u GgStatu. Ve stručnosti:

1. Keším, co mají být na mapě přidáš nový tag, třeba FTFokres.
  2. Obsah tagu bude název okresu, jako u tagu CZokres. Pomoci ti může malý plugin CopyTag (nebo tak nějak), který najdeš na Araratu.
  3. Vytvoříš mapu modulem MapGenFromTag. Jako tag pochopitelně vybereš ten nově vytvořený.

Dík za odpověď, ale myslim si že bych měl udělat ještě něco čím bych ten nově vytvořený tag dostal nabídky v MapGenFromTag, nejspíš nějakou úpravu v modulu MapGenFromTag.params.ini nebo tam někde, protože se mi jinak ten nový tag v nabídce neobjevý.

• 0

#260 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10138 příspěvků(y)

Publikováno 06 November 2014 - 12:04

Nabidka seznamu tagu se dela online podle obsahu databaze. Takze v tomto smeru nemusis pridavat nikam nic.

• 0

GeoGet:

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama