Zdravím,
mám dotaz:
Když ve statoru mám nadefinováno, aby se mi ve statistice objevily odznáčky Badges, tak to znamená, že při generování statistik se budou počítat i odznáčky nebo to znamená pouze to, že budou ve statistice zahrnuty (pak tedy musím ještě před tím pustit plugin Badgegen, aby se mi aktualizovaly)?
Pak mám ještě problém při nahrávání vygenerované statistiky na profil. Provádím to pomocí dávky StatorCombine. First run proběhl a zvolil jsem možnost ano, aby nahrál statistiky na profil. Nic méně po konci dávky se mi načtou 2 stránky: 1. stránka je stránka, na které mohu upravit stránky a 2. stránka je můj věřejný profil, kde žádná statistika není..... (Momentálně se tam nachází, pač jsem ji tam nakopíroval ručně). Můžete mi, prosím, poradit, kde dělám chybu?
Předem děkuji za každou informaci.
BadgeGen je nyní integrální součástí STATORU jediné co je potřeba udělat je přidat do šablony modul CalcBG který odznaky nejdříve spočítá... přidává se to ručně protože je nutné to nastavit a nejlépe je to potřeba přidat úplně na začátek šablony rozhodně dřív než se pustí vlastní modul BadgeGenu. Pokud CalcBG nepřidáte modul BadgeGenu bude hlásit chybu s informací, že si máte CalcBG přidat
Pokud máte nainstalovaný BadgeGen II doporučuji ho odinstalovat není už potřeba