Problem opet neni ve Statoru, ale v gc.com, ktery sice hlasa podporu UTF, ale skutek utek. Resenim je nahrada ceskych znaku za entity. K tomu slouzi soubor Replace_CS_demo.ini. Prekopiruj si jej z adresare Common do adresare profilu a prejmenuj na Replace_CS.ini. Mozna tam nebudou vsechny znaky, ktere gc.com mrsi, neni problem tam dalsi doplnit.
Tak jsem vozil ten soubor Replace-CS.ini a nic, zadne entity v tom vyslednem souboru nebyly. A tak jsem chvili bloumal po souborech v tom mem profilu az jsem narazil na Config.ini, ale tam je: FileReplace=Replace.ini tak jsem ten soubor prejmenoval na Replace.ini a uz entity vznikly. Ale zas se ten vysledny soubor neprepasl do schranky. Tak jsem chvili laboroval a skripal zuby, neb v tuto hodinu pravidelne server geocachingu rapidne zpomaluje. Ale co jsem zjistil: pri vystupnu kodovani PC1250 se vyslednu soubor prepise do schranky vzdy ale s UTF-8 nikdy a zapise se jen do souboru Statistics.html pritom kdyz jsem nekdy po poledni dnes zacinal, tak mi to chodilo i s UTF-8.
No v kazdem pripade se mi to podarilo prepsat do profilu a uz tam mam ceske pismenka a zbytek necham konovi, neb ten ma vetsi hlavu. Mozna tam je nekde problem proc to nechodi kolombovi.
Ted jeste dotaz: ty soubory start.html a end.html tam musi byt? nebo naopak nesmi?
V podstate tam je jen zajimava radka
<meta http-equiv="Content-type" content="text/html; Charset=UTF-8" />
ale tu nejak web geocaching.com ignoruje. Jen poznamenam, ze rozumim zakladnim tagum html a jsem rad, kdyz se mi podari vyplodit neco jednoducheho a tak neco tak slozite jako kod ze stranek geocaching.com mne nechava v klidu.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp