Tož.... Pustil jsem se do Statoru a za cca 4 hodiny to víceméně sype věc dost podobnou tomu, co bych si představoval. Jsem programátorsky nepolíben. Dám dohromady jednoduchou html stránku, ale s css už válčim. Proč to píšu? Protože jsem si přečet dost arogantní příspěvky kolomba v prvním fóru a nechápal. Dle autorů rok práce (zadarmo) a kolombo je línej si s tím hrát pár hodin. Za mě palec až ke stropu pro všechny tvůrce.
Přečetl jsem si celou první diskusi (27 stran), protože vím, jak vypadá diskuse, když se někdo ptá na věci, které už byly zodpovězeny. Na konci diskuse přišlo zjištění, že byla zamčena a založena druhá, která má dalších 20 stran. To už nedám a ptám se (s vědomým podstoupením rizika, že to zodpovězeno bylo a budu za trotla) :-)
1) statistika vlastních keší mi vykazuje bludy. http://www.geocachin...e0-fbf693b6d995 Třeba u keše Bítýšský aquapark proběhl dle statistiky poslední nález 7.12.2014 (to ještě ani nebylo :-) a tabulkový přehled ukazuje 140 nálezů v 11/2014, ve skutečnosti by ale měly být nálezy cca rovnoměrně. Kde je error?
2) dlouho jsem nechápal, jak tu statistiku dostanu do profilu. ...a to je spíš pro zasmání... Proběhlo generování, otevřela se stránka gc.com s úpravou profilu a na to jsem čučel, zavřel. Až po dlouhé dlouhé dlouhé době jsem pochopil, že v hlavním nastavení statoru čekbox "zkopírovat statistiku do schránky" znamená, že na tom gc.com stačí zmačknout ctrl+V. Možná bych poprosil programátory, jestli by za tuhle řádku nedali takový ten otazník v kroužku, nad který když najedu myší, rozsvítí se okýnko pro blby jako já, co mám dělat, až se otevře úprava profilu. Teď už je mi to jasné, ale napoprvé mi to z toho popisku nedošlo. (jen víc user-friendly vylepšení)
3) stator mi nepočítá počet slov v lozích (mnou napsaných na cizích keších). Na první záložce "o mně" svítí nuly a jako vedlejší efekt by to mělo vypočítat přístušný bedge. Pátráním po čekboxu, který by to nastavil, jsem strávil dlouhý čas, ale nenašel.
Dík za rady a pokud už něco bylo zodpovězeno, předem omluva.
PS: obrovské díky všem tvůrcům, úpravy templejtu ggstatu byly odpudivé, tohle je metodou pokus:omyl zvládnutelné i pro IT-lamy a to je rozhodně pozitivní vývoj.
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.