Pak mám ještě problém při nahrávání vygenerované statistiky na profil. Provádím to pomocí dávky StatorCombine. First run proběhl a zvolil jsem možnost ano, aby nahrál statistiky na profil. Nic méně po konci dávky se mi načtou 2 stránky: 1. stránka je stránka, na které mohu upravit stránky a 2. stránka je můj věřejný profil, kde žádná statistika není..... (Momentálně se tam nachází, pač jsem ji tam nakopíroval ručně). Můžete mi, prosím, poradit, kde dělám chybu?
No, abych tohle vysvetlila:
Vzniklo to jen diky tomu, ze GJ momentalne NENI schopnej nahravat statistiky na profil. Proto kluci dodelali do Statoru tu moznost kopirovani statistik do schranky, odkud si to vlozis do profilu SAM. Paklize jsi v davce vybral nahravani na profil, tak k zadnymu nahravani logicky dojit nemuze, kdyz to GJ nezvlada.
Kazdopadne moznosti mas:
- upravit si davku StatorCombine (FirstRun uz nepoustej, akorat by to prekopalo znovu hodnoty a to nahravani by tam zustalo) tim, ze smazes tusim posledni dva radky. To vypne nahravani pomoci GJ a zaroven ti to nebude otevirat tvuj profil. Vkladani ti zustane, to dela Stator, ne davka.
- vydrzet to za soucasnyho stavu jestli nahodou autor GJ neudela novou verzi, dke to bude fungovat.
Snad jsem to vysvetlila srozumitelne.
PS: Omlouvam se, ze mi to tak trvalo, ale mam ted omezenej pristup k internetu a chodim do toho na nocni, takze proste na pocitac nezbejva cas.