K tomu Severnímu Irsku, Kosovu a Krymu. Ono ani tak nejde, komu zrovna patří, ale kam je zařazuje Groundspeak. Ten má na věci svůj názor (nezřídka odlišný od reality nebo většinového názoru). Zařazení keší je podle údaje Country v listingu. A když se koukneš, tak všechny severoirské keše mají tento údaj jako Ireland. O Kosovu a Krymu už vůbec nemluvě...Takže není boha (kromě GS), který by to mohl napravit...
Stator 1.2.1.5
Publikováno 23 listopad 2014 - 19:48
Taky to tak mám vyzkoušeno, ale spíše mne zajímalo, k čemu to tam je a právě mne napadlo, že když to člověk vyplní, tak stator automaticky sám otaguje dané keše z bookmarku (na gc.com) v databázi gg..... ale i bez této funkce je stator super. Přijde mi to daleko uživatelsky přívětivější.....
Je to tam proto, aby mohl byt generovan odkaz na priuslusny bookmark a kliknutim bylo mozne jej zobrazit na webu. Do GG totiz neni mozne ziskat popisy jednotlivych kesi v bookmarku. Shodou okolnosti doslo k chybce a odkaz se negeneruje - Drak to uz opravil, ale zverejneno to bude az v nove verzi. Takze pokud GUID neni, v podstate se nic nedeje.
Co se otagovani tyka, trvam na tom, ze Stator sam zadna data stahovat nebude.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 23 listopad 2014 - 19:49
Taky to tak mám vyzkoušeno, ale spíše mne zajímalo, k čemu to tam je a právě mne napadlo, že když to člověk vyplní, tak stator automaticky sám otaguje dané keše z bookmarku (na gc.com) v databázi gg..... ale i bez této funkce je stator super. Přijde mi to daleko uživatelsky přívětivější.....
Pochopil jsi to spatne Ten guid tam je k tomu, aby pak moh bejt ve statistikach odkaz na onen BM Nebo jsem to tak aspon resila s Drakem.
Publikováno 23 listopad 2014 - 20:05
Do GG totiz neni mozne ziskat popisy jednotlivych kesi v bookmarku.
Jen doplnim, aby si nekdo nemyslel, ze je GG nejaky neschopny - nejde to proto, ze Groundspeak pres Geocaching Live ty popisy nerika.
Publikováno 23 listopad 2014 - 20:09
Pochopil jsi to spatne Ten guid tam je k tomu, aby pak moh bejt ve statistikach odkaz na onen BM Nebo jsem to tak aspon resila s Drakem.
tak tak
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 24 listopad 2014 - 16:10
Gorde, koukám, že už jsi opravil tu mapu Polska, díky, Ti!,ale zase jsi to rozladil jinde. Psal jsem, že nahoře je RU. Tys ho změnil nahoře správně, ale vpravo to Bělorusko zase zůstat mělo, tam už Rusko není. Čili tam má být od moře RU, LV, BY, UA... Psals, že mám hlásit i hnidy, tak hlásím, samozřejmě to vliv na můj klidný spánek nemá.
Tak ted uz by to snad opravdu mohlo byt spravne.
GeoGet:
Publikováno 25 listopad 2014 - 20:53
Ahoj,
jde ve Statoru nějak změnit, aby se délka života mých keší počítala od data publikace a ne od data vytvoření?
Díky za rady
Publikováno 25 listopad 2014 - 20:59
Jde, v kodu Taky jsem si toho nedavno vsimla.
Publikováno 25 listopad 2014 - 21:02
Kde prosím? V jakém souboru, případně řádek, ať vím, co opravit :-)
Publikováno 25 listopad 2014 - 21:05
Neni lepsi zmenit datum vytvoreni jkese a dat tam datum publikace?
GeoGet:
Publikováno 25 listopad 2014 - 21:11
No, není. Datum vytvoření bylo minimálně na pamětních kartičkách a dává mi to informaci, kdy jsem listing vytvořil, jak dlouho trvalo schválení...A navíc by pak ten údaj o vytvoření byl ve statistikách k ničemu :-)
Publikováno 25 listopad 2014 - 21:38
Vzhledem k tomu, ze si tam muze nastavit kdokoli cokoli, je ten udaj dost k nicemu. Co se pamatuji, tak jsem to della tak, ze se bere datum publikace - pokud je k dispozici. Ale to jsem delal pro pripravu dat, je to videt u tabulky, kde je datum vytvoreni a v zavorce publikace. Totez je u stari kese. Graf nevim, to neni moje prace (rozumej: ja nic, ja muzikant, ja to udelal dobre, to ostatni to zmatlali ). A pokud budu hnidopich, tak stari kese je doba, kdy jsi ji vyvoril, kdy jsi zalozil listing
GeoGet:
Publikováno 25 listopad 2014 - 21:46
Datum publikace mám k dispozici u obou mých keší.
Jde mi spíš o to, že z této životnosti se zjevně počítá "úspěšnost keše" a jelikož nikdo neměl šanci v době od vytvoření do publikace najít tuto keš, tak je ten výpočet špatný :-)
Publikováno 25 listopad 2014 - 22:00
Pisu si, podivam se.
GeoGet:
Publikováno 26 listopad 2014 - 7:30
Datum publikace mám k dispozici u obou mých keší.
Jde mi spíš o to, že z této životnosti se zjevně počítá "úspěšnost keše" a jelikož nikdo neměl šanci v době od vytvoření do publikace najít tuto keš, tak je ten výpočet špatný :-)
V souboru Modules\MyOwnSettings.Stator.pas na radku 264 nahrad dCreate za dPublic nebo pockej na aktualizaci, tam uz to bude.
Podobne by to asi melo byt v souboru MyOwnLife.Stator.pas na radcich 131, 132. Ale k tomu by se mel vyjadrit Erik, abych mu nehrabal do jeho dila.
GeoGet:
Publikováno 26 listopad 2014 - 8:46
A kde berete datum publikace? Já se na to pokusil udělat plugin, ale je nutno najít publikační log, tj. přečíst všechny, pak je třeba neukládat, nebo smazat. U keší cca před rokem 2007 (nebo 2005 ?) publikační logy nejsou. Pak by šlo chytit se prvního FI logu. Plugin jsem udělal, ukládá to do tagu, ale dál jsem se nedostal. Chybělo mi něco, čím bych to mohl dostat do nějaké tabulky ve statistikách. Tj.SQLtable. Teď by to už mělo jít.
Někdy se datum publikace liší o týdny, někdy i o rok (evidentně překlep ownera), jednou bohužel o cca 5 let, kdy jeden owner adaptoval letitou krabičku a přepsal Data placed a tím ji ve statistikách omladil.
To je další nelogičnost Groundspeaku. Kdyby místo Data placed uváděl Date published, bylo by to logičtější. Např. ve výpisu podle krajů by se nové neschovávaly na posledních stránkách.
Publikováno 26 listopad 2014 - 9:00
No já bych měl taky jednu do mlýnice na autory MyOwn modulu
- když mi nějaký kačer zaloguje keš s blbým datem to jest před publikací/založením třeba jen svou chybou prostě omyl v datu... a pak mi nereaguje aby si to změnil, mám dvě možnosti buď trpět na grafu ten ocásek co vypadá ohavně... to jest keš začíná prostě nesmyslně, a nebo mu LOG smazat což taky není zcela úplně to nej nej ...
nedaly by se logy s datem před založením keše prostě IGNOROVAT (jen v grafu myslím. Ne v počtech)
stačí kouknout na můj profil na keš: GC36Q9Y .... v grafu se ten jeden bod stejně nepozná a vypadalo by to minimálně estetičtěji...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 26 listopad 2014 - 10:23
Super, děkuju Gorde, dokonce se mi teď v grafu odstranila ta podivná mezera na začátku, která byla způsobená právě tím, že jsem keš vytvořil v červnu, ale publikovaná byla až v červenci.
Díky! :-)
Publikováno 26 listopad 2014 - 11:52
Pro ty, kterejm delala potize nefunkcnost GJ - UZ FUNGUJE! Takze kdo chcete, vypnete si v nastaveni Statoru to kopirovani do schranky
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů