Přejít na obsah

Fotka

Stator 1.2.1.5

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1059 odpovědí na toto téma

#561 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 969 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 12:24

ze by pred spustenim urcite akce v gj vyskocilo okno s varovanim: opravdu todle chces delat pres geojarry, kdyz je na to nativni legalni fungce v geogetu? :)

• 0

#562 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 12:29

On by ani nebyl potreba, kdyby slo pres API rict: "Stahni mi MOJE kese". Mozna kdyby ta funkce byla nekde v menu GG.... Pres CFG a Combine uz jsem to zkousela, ale pokazdy jsem narazila na ten pitomej limit se vzdalenosti od urcityho bodu...

• 0

#563 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 12:36

Pres Combine to urcite jde - filtr vlastni kese, ulozit do ggt, importovat. Na to zadne cfg potreba neni. Ale tohle by mozna stalo za to naucit primo GG.

EDIT: Je otazka, zda ten limit 3 tradicek pro BM se vztahuje i na vlastni kese. Ale pokud by se stahovali jen logy, tak na ty ten limit neni.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 08 leden 2015 - 12:44

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#564 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 12:39

Jo, ale to predpoklada, ze uz ty kese v databazi jsou. Ja tu mluvim o situaci, kdy chces (treba pred generovanim statistik) dotahnout cerstve publikovanou kes zaroven s tim vsim, co se pred generovanim aktualizuje. Nebo treba kdyz si cerstve nainstalujes GG... Pres filtr to v soucasnosti delam (ve StatorCombine)

• 1

#565 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 12:47

Svou cerstve publikovanou kes? A proc uz ji davno nemas v databazi? ;) Tohle neberu.

Po cerstve instalaci je to mozna trochu neco jineho, ale tam se to da stahnout jednorazove pres import kese s upresnenim vztahu - jsem vlastnikem. Na to neni treba nic automatizovat, to proste jednou za zivot udelas rucne :) Na to sad zadny limit vzdalenosti neplati. Nebo ano? (U GS clovek nikdy nevi.) Na to by sla udelat do Combine univerzalni davka.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 08 leden 2015 - 12:49

• 0

GeoGet:

#566 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 12:49

Gorde, ty ale nejsi beznej uzivatel :D Tu snad udelam anketu.. .:D Ale nejdriv necham Gebyho, at se vyjadri.

• 0

#567 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 13:07

Kupodivu jsem narazil na jakýsi limit při stahování LOGů přes API. Pravda, stahoval jsem jich moc. Kvůli doplnění tagu s datem publikace jsem po delší době spustil svůj plugin, který stahuje všechny logy, kvůli tomu, aby stáhnul i publikační (neukládá je nakonec, jen vytvoří tag). No a asi po 200 keších jsem dostal hlášku, že je překročená jakási kvóta. Potřebuju to jen u nalezených a ty jsem si postahoval, ale jen že jakýsi limit asi existuje. Kdyby to bylo např. 10000 logů, bylo by to možné snadno překročit, některé keše mají dost přes 1000. Ale kdysi jsem to nechal běžet několik hodin a na žádný limit jsem nenarazil, a to jsem stahoval i takové keše, jako Terezka, nebo Václavák, které samy o sobě mají přes 10000 logů.

• 0

#568 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 13:08

Jak to? Bezne GG pouzivam, takze jsem beznej uzivatel. :-D

Ale ted jsem zkousel ... a je treba zadat souradnice a polomer. Neda se jen vyhledat podle ownera - nebo mi to alespon nefunguje. Tak to nechame na Halumu.

• 0

GeoGet:

#569 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 13:10

Kupodivu jsem narazil na jakýsi limit při stahování LOGů přes API. Pravda, stahoval jsem jich moc. Kvůli doplnění tagu s datem publikace jsem po delší době spustil svůj plugin, který stahuje všechny logy, kvůli tomu, aby stáhnul i publikační (neukládá je nakonec, jen vytvoří tag). No a asi po 200 keších jsem dostal hlášku, že je překročená jakási kvóta. Potřebuju to jen u nalezených a ty jsem si postahoval, ale jen že jakýsi limit asi existuje. Kdyby to bylo např. 10000 logů, bylo by to možné snadno překročit, některé keše mají dost přes 1000. Ale kdysi jsem to nechal běžet několik hodin a na žádný limit jsem nenarazil, a to jsem stahoval i takové keše, jako Terezka, nebo Václavák, které samy o sobě mají přes 10000 logů.

Kdyz jsem to zkousel naposledy, po XXXX logach mi to napsalo neco o limitu, ale kdyz jsem pockal, pak to vesele pokracovalo dal. Urcite jsem takto stahl logy k Terezce.

• 0

GeoGet:

#570 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 13:12

On, pokud se nepletu, taky existuje limit na pocet dotazu za minutu - a ten se zrejme stahovanim hoodne logu na hoodne kesich prekracuje snadno.

• 0

#571 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 13:22

No, ono je to horsi. Maji to udelane ... no, rekl bych grounspeakovsky. Haluma by mohl vypravet.

Muzes si rict, ze chces stahnout logy z jedne kese, a oni ti je poslou. Ovsem nevis, zda to, co ti poslali, jsou vsechny logy nebo jen par. Takze se to musi delat po dostatecne malych kouskach (malost kousku si zjistis empiricky) do te doby, nez ti nevrati nic a usoudit, ze kdyz ti nic nevratili, uz mas nactene vsechno. A takovyto postup je aplikovan na vsechny funkce, ktere API poskytuje. Ale v navodu o tom samozrejme nenajdes ani carku. Proc taky, ze?

• 0

GeoGet:

#572 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 14:38

Jo, tu hlášku jsem odklepnul a pokračovalo to dál. Jenomže po chvilce tam byla znova. Navíc jsem nějak netušil, jestli to něco dělá, nebo jen probíhá bez další činnosti, neviděl jsem načítání dalších logů. Tak jsem to radši shodil. Co jsem potřeboval, jsem měl a ostatní nechvátá. Jinak co jsem viděl, logy se načítají po tisících, každý tisíc asi novým dotazem.

A pro hledače publikačních logů - asi tak do roku 2005, nebo 2006 vůbec nejsou a i v novějších se najdou takové keše, kde není, možná ho někdo smazal.

• 0

#573 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 14:45

Ty limity volani za minutu jsou navic globalni a lokalni, obecne i personalni. Takze zatimco obecne maji limit 30 volani za minutu, pro jednotlive funkce mohou nastavit limit jinak, a mohou je nastavit pro vsechny, nebo treba jen pro nekoho.

Kdyz se limit presvihne, staci chvilku pockat. On si Geoget pripadne sam odmacne to tlacitko "znovu", proto na nem bezi to odpocitavani...

• 0

#574 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 14:51

K importu vlastnich kesi... mrknu na to. Jeslti se to nejak povede, prijde mi to smysluplne.

• 2

#575 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 14:55

Diky :)

• 0

#576 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 19:33

No, ono je to horsi. Maji to udelane ... no, rekl bych grounspeakovsky. Haluma by mohl vypravet.

Muzes si rict, ze chces stahnout logy z jedne kese, a oni ti je poslou. Ovsem nevis, zda to, co ti poslali, jsou vsechny logy nebo jen par. Takze se to musi delat po dostatecne malych kouskach (malost kousku si zjistis empiricky) do te doby, nez ti nevrati nic a usoudit, ze kdyz ti nic nevratili, uz mas nactene vsechno. A takovyto postup je aplikovan na vsechny funkce, ktere API poskytuje. Ale v navodu o tom samozrejme nenajdes ani carku. Proc taky, ze?

A nebyla by tam někde možnost stáhnout třeba jen 100 PRVNÍCH logů, podobně jako posledních? Docela by se to hodilo, místo stahování úplně všech, když chci jen ten začátek..

• 0

#577 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2015 - 19:53

Jedina dokumentace je tady. Jestli tam neco takoveho najdes ...

• 0

GeoGet:

#578 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2015 - 17:49

Ahoj, jen takova drobnost. S odlovem eventu konaneho leden 2015 mame ted pod tabulkou "Nálezy - tabulka podle data založení" hodnotu Nalezeno 139 z celkového poctu 188 kombinací.

Jde o o cislo 188. Spravne by melo byt myslim 177 kombinaci, protoze jsou statistiky publikovane v lednu a tudiz je mozne zatim odlovit jen 177 mesicu. 188 je hodnota, ktera bude na konci roku.

Nebo si tak tak aspon myslim ja. No proste jen takovy postreh.

• 0

#579 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2015 - 20:23

Máš pravdu. Opraveno...  :)

P.S.

Pěkně máš tu statistiku poskládanou, pěkně.

• 0

#580 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2015 - 21:23

No, ja si nejsem uplne jist, ze je to spatne.  V te tabulce je zobrazeno 188 poli. Vim, ze na ostatni "jeste nenadesel cas", ale je jich tam 188. Proto si myslim, ze ten udaj je spavny.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 09 leden 2015 - 21:24

• 0

GeoGet:

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama