Přejít na obsah

Fotka

Stator 1.2.1.5

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1059 odpovědí na toto téma

#761 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 10:12

A jak bys chtel tu situaci odlisit od stavu, kdy sis proste zadne logy nestahl? V obou pripadech tam zadny log neni. Je to opravdu takovy problem s generovanim statistiky pockat, az se na nove kesi objevi alespon jeden log? :huh:

• 0

#762 Zagloba

Zagloba

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 478 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 10:19

Problém to není, ale ono mi to řeklo i o dalších třech keškách, které byly v pořadí jaksi "za ní" (za tou bez nálezu). a já byl trochu vyděšený, co zase dělám blbě. Na těch třech totiž FI už byl. Vypadá to, že když to narazí na první bez FI, řekne to i o dalších (že tam není FI).

• 0
Zastavte zeměkouli, chci vystoupit

#763 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 11:34

Po letech jsem se rozhodl, že zkusím vygenerovat statistiku přes Geoget a Stator. Dosud jsem to nikdy nedělal, protože jsou oba programy pro mě španělskou vesnicí. 

Nicméně podařilo se mi naplnit databázi nálezy, otevřu Stator, kliknu na Uložit + náhled a vyběhne na mě hláška:

Protože modul používá vlastní parametry, není možné jej doplnit automaticky. Je třeba jej ručně vložit mezi použité moduly a parametry nastavit.

Když přesto generování spustím, vyhodí to na mě hlášku StatorGen.ggp.pas Could not call proc

Routine: myownsettings:run

Nevíte někdo, co s tím?

Zrejme jsi nevhodnym zpusobem upravil konfiguraci statistiky. Modul MyOwnSettings musis vlozit do konfigurace tak, aby byl pred jakymkoli jinym modulem MyOwn*. Idealne by mohl byt treba za modulem CalcMain.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#764 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 11:36

Problém to není, ale ono mi to řeklo i o dalších třech keškách, které byly v pořadí jaksi "za ní" (za tou bez nálezu). a já byl trochu vyděšený, co zase dělám blbě. Na těch třech totiž FI už byl. Vypadá to, že když to narazí na první bez FI, řekne to i o dalších (že tam není FI).

A ptas se nebo stezujes si tedy konkretne na co? Z tech dvou poslednich prispevku nejak moudry nejsem.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 01 duben 2015 - 11:45

• 0

GeoGet:

#765 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 12:05

Zrejme jsi nevhodnym zpusobem upravil konfiguraci statistiky. Modul MyOwnSettings musis vlozit do konfigurace tak, aby byl pred jakymkoli jinym modulem MyOwn*. Idealne by mohl byt treba za modulem CalcMain.

Nerozumím jazyku tvého kmene :-)

Nainstaloval jsem geodet, pak stator, v geodetu jsem dal importovat mé nálezy, pustil stator a kliknul na Uložit. Do ničeho jsem nezasahoval. Zkusím to přeinstalovat, třeba to pomůže.

• 0

#766 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 12:09

Typl bych, že jde o modul CalcBG na generování odznáčků
je otázka jak je udělaná první instalace po natažení čistého Statoru ?? jestli tam odznáčky jsou a není tam CalcBG to by asi bylo blbě... a hlásilo to hlášku o chybějícím modulu který je potřeba nastavit...

• 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#767 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 12:12

Je tezke neco radit, kdyz je poskytnuta jen polovina informaci. Radoby vtipny vyrok "Nerozumím jazyku tvého kmene" je opravdu perla. Takze do upresneni nejsem schopen odpovedet.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 01 duben 2015 - 12:13

• 0

GeoGet:

#768 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 12:15

Máš pravdu, asi jsem tam opravdu něco posunul. Přeinstaloval jsem to a dostal se dál, nějaká statistika, i když chybná, se vytvořila. Budu si s tím hrát dál.

• 0

#769 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 12:17

Je tezke neco radit, kdyz je poskytnuta jen polovina informaci. Radoby vtipny vyrok "Nerozumím jazyku tvého kmene" je opravdu perla. Takze do upresneni nejsem schopen odpovedet.

No já nerozuměl skoro ničemu, co jsi napsal. Nevěděl jsem, kde hledat moduly a kde je nějaká konfigurace. Ale proklikal jsem to a našel. Dík za radu.

• 0

#770 Zagloba

Zagloba

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 478 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 12:26

A ptas se nebo stezujes si tedy konkretne na co? Z tech dvou poslednich prispevku nejak moudry nejsem.

Jen oznamuji jak to funguje. jestli s tím chceš něco dělat, je zcela na tobě. Možná se ta informace bude hodit i jiným, ale kdyby to řeklo jen o té kešce, kde FI nejsou, bylo by to lepší a nematoucí.

Jde o to, že jsem publikovat 4 kešky. Na třech byly FI hned a jedna čekala víc jak den na FTF. A když jsem zkusil udělat statistiku, tak mi to řeklo o všech keškách, že na nich nejsou FI logy, ač na těch třech byly. Toť vše.

Tento příspěvek byl upraven od Zagloba: 01 duben 2015 - 12:29

• 0

#771 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 12:41

No, mne hlavne pripada, ze oba tve predchozi prispevky jsou v lehkem rozporu, a nevim tedy, co si z nich vybrat.

Ja to chybove hlaseni vidim ve Statoru v modulu, ktery vytvari graf zivora kesky a tam je vzdy uvedeno, pro kterou kesku plati. Nejak tam nevidim, proc by mel stejny problem hlasit i u kesi, kde ten stav nenastava. (Ale modul delal Erik, tak se mu do toho hrabat nebudu.)

• 0

GeoGet:

#772 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 01 duben 2015 - 16:53

Jen oznamuji jak to funguje. jestli s tím chceš něco dělat, je zcela na tobě. Možná se ta informace bude hodit i jiným, ale kdyby to řeklo jen o té kešce, kde FI nejsou, bylo by to lepší a nematoucí.

Jde o to, že jsem publikovat 4 kešky. Na třech byly FI hned a jedna čekala víc jak den na FTF. A když jsem zkusil udělat statistiku, tak mi to řeklo o všech keškách, že na nich nejsou FI logy, ač na těch třech byly. Toť vše.

Jen se ještě zeptám - to, že na třech keších logy byly znamená, že za a) byly logy v databázi GeoGetu (tj. aktualizoval jsi všechny logy na nových keších), nebo za b) byly logy na GC.COM...?!?

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 01 duben 2015 - 16:54

• 0

#773 Zagloba

Zagloba

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 478 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2015 - 6:49

Spravne je a). Kdyz jsem druhy den dotahl do GG logy i na te ctvrte bylo vse OK.
  • 0

#774 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2015 - 14:25

Jsem absolutni neznalec, ale da se pomoci statoru nastavit uplne ten samy vzhled statistiky na profilu, jako mam doted (za pomoci GJ)?

Spatne vlakno. Prosim moderatora o presun do vlakna se Statorem.

GJ zadne statistiky nedela. Nemas propojeny zdejsi profil s profilem na gc.com (a hledat se mi nechce), tak jen muzu odhadfovat, ze statistiku mas udelanou pomoci GgStatu. Ovsem tam si slo nastyavit vzhled "jakykoli", a to jde v podstate i ve Statoru. Takze by mozna bylo dobre definovat si to "ten samy" - obsahem? vzhledem?

Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 08 duben 2015 - 14:37
přesunuto z Geojarry - jeho nahrada legalnimi postupy

• 0

GeoGet:

#775 Jarda Hlávka

Jarda Hlávka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2015 - 18:50

Mohu někoho poprosit o radu. Nemohu přijít na to, kde dělám chybu po generování statistik mě to ukazuje ve vybarvovacích mapách krajů a okresů o 1 keš méně v ostatních mapách je to v pořádku. Postupuji takto po aktualizaci nálezů zapínám: Divider, Elevation, Logator, Geocaching.cz nálezy, Stator a pak nakopíruji na profil na gc.com

Díky

• 0

Xiaomi Redmi Note 4 Global 4GB/64GB - a:Drake plus - GeoGet

#776 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2015 - 19:17

Postup dobrej... :)  Chtělo by to ještě napsat, jestli chybějící keš je ve výstupu z modulu MapGenFromTag nebo MapGenFromState. Ten první dělá vybervovací mapu podle tagů, co přiděluje Divider. Druhý podle údaje z listingu keší (to jsou ty vyšší správní celky, u nás kraje, které vyplňuje do listingu owner). Předpokládám, že je to ten druhý případ. Bohužel je nejsprávnějším postupem požádat ownera, aby chybějící údaj doplnil. Alternativně lze místo modulu MapGenFromState použít právě ten podle tagů...

• 0

#777 Jarda Hlávka

Jarda Hlávka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2015 - 19:29

Takže teď jen musím přijít která keš to dělá, už ji mám je to od nás z Poříčí, zkusím napsat ownerovi. Díky moc, už alespoň vím proč to dělá.

Tak nevím v Geogetu se kraj nezobrazí, na gc.com vedle souřadnic napsaný je? Jedná se o: http://www.geocachin..._cyklotour-a-13

Tento příspěvek byl upraven od Jarda Hlávka: 08 duben 2015 - 19:35

• 0

#778 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2015 - 19:42

Jak jsi prosím aktualizoval tuhle keš? Je nová, takže musela území obsahovat už od začátku. Jako první zkus prosím přes GC Live zaktualizovat plný listing (pravé myšítko - Aktualizovat kešky - Plný listing).

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 08 duben 2015 - 19:44

• 0

#779 Jarda Hlávka

Jarda Hlávka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2015 - 19:56

To jsem teď dělal a nic. Dvakrát jsem aktualizoval plný listing a stále tam není položka CZ kraj. Je možné, že dělám nějakou hloupu chybu a nevidím to :-(

https://drive.google...iew?usp=sharing

Tento příspěvek byl upraven od Jarda Hlávka: 08 duben 2015 - 20:04

• 0

#780 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2015 - 20:00

Teď mi to napsalo, že chybí FoundIt logy na mé keši. Přitom jsem je stáhnul, v ministatistice to celkem správně ukazuje 2 (jsou 3, z toho jeden publikační). No, keš byla puštěna dnes, zkusím to zítra vygenerovat znovu.

• 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama