Přejít na obsah

Fotka

Stator 1.2.1.5

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1059 odpovědí na toto téma

#781 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2015 - 20:10

Moment, kraj, ktery je uvedeny v listingu, neni v tagu, ale primo jako vlastnost kese. A u teto kese to v geogetunormalne vidim.

CZ Kraj je jina hodnota v tagu, kterou prideluje Divider. Je treba jej po importu spustit, nebo si v nastaveni Geogetu zapnout, aby se poustel sam po kazdem importu.

• 0

#782 Jarda Hlávka

Jarda Hlávka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2015 - 20:49

Zkusil jsem označit všecny keše přes ctrl+a a pustit Divider a stále to vypadá, tak jak jsem to poslal v tom výstřižku. Odklikal jsme postupně všechny keše od doby kdy to zlobí a toto je jediná co to v tom náhledu listingu nemá. Zkusil jsem po tomto pustit znovu Stator a stále tam chybí. Já se omlouvám vím, chybí mi základy postupně se tím snažím prokousat... Nejde mi tak ani o jedno číslo, ale spíše o to když mi něco nefunguje, aby se to časem nekupilo a nenačítalo špatně více a více.

Tento příspěvek byl upraven od Jarda Hlávka: 08 duben 2015 - 20:51

• 0

Xiaomi Redmi Note 4 Global 4GB/64GB - a:Drake plus - GeoGet

#783 Jarda Hlávka

Jarda Hlávka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 08 duben 2015 - 20:56

Tak jsem ji zkusil Trvale smazat, stáhl ji znovu, stáhl plný listing, pustil Divider a je to stejné, asi se na to půjdu vyspat :-)

• 0

#784 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 6:40

Prave mysitko na kesi, Zmenit bod, na prvni zalozce je prostredni ramecek Umisteni a v nem dole Uzemi statu. Opravdu to nemas vyplnene?

EDIT: Aha, ted koukam, ze problem neni v uzemi od gc.com, ale v pridelenem tagu. Zrejme keska lezi na hranici tak nestastne, ze Divider tag nedokaze pridelit. To se muze stat. Takze pridel tag rucne:

- prave mysitko na kesi

- zmenit tagy

- pridat

- vyber kategorii CZ kraj

- vyber hodnotu Kralovehradecky

Obdobne to udelej pro CZ okres.

Tento příspěvek byl upraven od gord: 09 duben 2015 - 6:47

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#785 Jarda Hlávka

Jarda Hlávka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 6:49

Vyplněné tam je Královehradecký kraj, takže asi o.k., tak pak nevím proč mi to v té vybarvovací mapce chybí. Pouze po rozkliknutí na Ukázat bod to v listingu není, toto je jediná keš která to tam nemá. Každopádně díky za další nápovědu.

EDIT: Díky moc, zase vím něco nového už to tam je. Pravdou je že keš je připnutá přímo na hraniční ceduli s Polskem. Doma zkusím odpoledne statistiky a je snad po problému :-)

Tento příspěvek byl upraven od Jarda Hlávka: 09 duben 2015 - 6:55

• 0

#786 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 7:57

Podle mapy.cz je ovsem az kousicek za hranici. Tim se vysvetluje, proc divider nedokaze priradit tag - keska je v Polsku, ta zadny CZ kraj nemaji.

• 0

GeoGet:

#787 nalano

nalano

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 637 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 11:06

Jsem se díval na podrobnou mapu a hraniční potok tam dělá malý oblouk. Na letecké mapě je to taky trochu vidět. Na mapy.cz je ta hranice namalovaná nepřesně. Keška je v ČR.
  • 0

#788 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 11:11

Dulezite je, jak vypada polygon, podle ktereho Divider prideluje tagy. Ten musi byt co nejjednodusi, aby to behalo rychle a zaroven co nejpresnejsi, aby k takovymto chybam nedochazelo. To jsou protikladne pozadavky, mezi kterymi je treba hledat kompromis. Ten muj priklad z mapy.cz byl jen ilustrativni na vysvetlenou.

• 0

GeoGet:

#789 Jarda Hlávka

Jarda Hlávka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 61 příspěvků(y)

Publikováno 09 duben 2015 - 16:53

Tak statistiky jsou v pořádku díky Všem, stačilo opravdu jen přidat tagy ručně, jak mi poradil gord.

• 0

#790 fille.n15

fille.n15

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2015 - 19:42

Ahoj,

mel bych nekolik dotazu na geoget a stator :-)

1, jak se daji stahnout veskere logy u vlastnich kesi, aby mi to stator zobrazoval?

2, 2 body za každý odlišný typ ukryté keše - u teto polozky u pasku mam nuly, ackoliv u odznacku pocet vlastnich kesi souhlasi. Pozn. využil jsem u nich v nastaveni statoru moznost "Seznam mych kesi, u nichz nejsem jako owner", neni to tim?

3, u pasku mi to pocita 2 diamantove odznaky, ackoliv mam jen 1 a to jeste z monaka, pricemz podlel popisku by to statni pocitat nemelo.

Diky :-)

• 0
banner_profil_cs_256.png

#791 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2015 - 19:53

1. Pravé tlačítko myši na vlastní keši - Stáhnout logy - Stáhnout všechny logy. Pokud máš vlastních víc, nasyp je do seznamu (filtrem na vlastní), pak je označ a dej pravé tlačítko.

• 0

#792 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2015 - 21:19

ad 2) je to možné prověřím to... seznam keší se dodělával později takže je možné, že se to nepromítlo do výpočtu... nicméně ty máš všechny vlastní keše s někým společné ?? problém pak budeš mít i s těmi logy protože pokud je keš přidána jen seznamem ale fyzicky ji vlastní někdo jiný tak se ti k ní natáhne jen 5 posledních logů... (to je možná k tomu bodu 1). Osobně mám vlastní keše které opravdu vlastním v databázi a k nim stažené všechny logy a tam kde jesem společník ty přidávám seznamem a bohužel u nich oželím logy...

ad 3) tam je chyba v překladu textu opravím to není to za diamant ale je to za každý drahokam a ten máš správně jeden Sapphire - asi se to někde při překladu zprasilo mrknu se na angličtinu tam je určitě jiný význam

• 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#793 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 815 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2015 - 21:55

Proč mi to pořád píše, že chybí foundIt logy na jedné mé keši a neudělá mi to její graf? Přitom v té tabulce vedle grafu je 11 logů, správně. Keš je stará týden, srovná se to po měsíci? Keš jsem v geogetu aktualizoval na Full, stáhnul logy a spustil Elevation, protože měla nulovou výšku.

• 0

#794 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2015 - 6:14

O kterou kesku jde? Je mezi temi 11 logy opravdu FI log?

• 0

GeoGet:

#795 fille.n15

fille.n15

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2015 - 6:37

2kiReGPS: Diky, jsem slepon!

2DrakMrak: Ano, mame je spolecne s pritelkyni. Nicmene jsem to ted jen zkousel z jejiho pohledu na nahodne kesi a tohle jsem zjistil, tak me to zajimalo. Jinak logy se mi stahnout podarilo i u cizi kese a statistika funguje pekne.

Edit: Jedine co mi to vlastne neukazuje je pocet FP, neni na to zase nejaky figl? :-D

Diky vsem :-)

Tento příspěvek byl upraven od fille.n15: 14 duben 2015 - 6:45

• 0
banner_profil_cs_256.png

#796 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2015 - 7:04

ad 2) je to možné prověřím to... seznam keší se dodělával později takže je možné, že se to nepromítlo do výpočtu... nicméně ty máš všechny vlastní keše s někým společné ?? problém pak budeš mít i s těmi logy protože pokud je keš přidána jen seznamem ale fyzicky ji vlastní někdo jiný tak se ti k ní natáhne jen 5 posledních logů... (to je možná k tomu bodu 1). Osobně mám vlastní keše které opravdu vlastním v databázi a k nim stažené všechny logy a tam kde jesem společník ty přidávám seznamem a bohužel u nich oželím logy...

ad 3) tam je chyba v překladu textu opravím to není to za diamant ale je to za každý drahokam a ten máš správně jeden Sapphire - asi se to někde při překladu zprasilo mrknu se na angličtinu tam je určitě jiný význam

Draku, vzdyt muzes stahnout vsechny logy u jakekoli kese, ne jen u te sve.

• 0

GeoGet:

#797 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2015 - 7:11

Edit: Jedine co mi to vlastne neukazuje je pocet FP, neni na to zase nejaky figl? :-D

To nastavuje Geoget pri importu kese, pokud v importovanych datech tato informace je. Takze treba pres gc.live.

• 0

GeoGet:

#798 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2015 - 7:36

Draku, vzdyt muzes stahnout vsechny logy u jakekoli kese, ne jen u te sve.

ale jistě můžeš :) ale jen u tvých ti to uchovává všechny pokud máš keš s někým společnou a chceš si ji přidat pomocí seznamu tak ale u ní máš jen tolik posledních logů kolik si nastavíš v geogetu aby se ti uchovávalo v DB jinak by ta DB byla obrovská. U svých keší samozřejmě máš všechny!!

• 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#799 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 346 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2015 - 7:38

FP - Favorit pointy si musíš dotáhnout opět přes pravý čudlík ale ne stáhnout logy ale stáhnout informace o keších a stačí jen ty základní a dotáhnou se ti i FP

• 0

#800 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 14 duben 2015 - 7:59

ale jistě můžeš :) ale jen u tvých ti to uchovává všechny pokud máš keš s někým společnou a chceš si ji přidat pomocí seznamu tak ale u ní máš jen tolik posledních logů kolik si nastavíš v geogetu aby se ti uchovávalo v DB jinak by ta DB byla obrovská. U svých keší samozřejmě máš všechny!!

Pred generovanim statistiky stejne stahujes vsechny logy na vlastnich kesich, tak stahnes i na te, ktera neni jako tvoje vlastni rozpoznana. Ty logy tam pro generovani statistiky zustanou (zustanou tam dokud nedojde k novemu importu dat te cizi kesky).

FP - Favorit pointy si musíš dotáhnout opět přes pravý čudlík ale ne stáhnout logy ale stáhnout informace o keších a stačí jen ty základní a dotáhnou se ti i FP

Urcite? Nemohu si to ted vyzkouset, ale rekl bych, ze FP v zakladnich informacich neni, naopak myslim, ze je to jen ve FULL.

• 0

GeoGet:

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka