Super, zafungovalo to perfektně! Díky moc!
Stator 1.2.1.5
Publikováno 16 květen 2015 - 8:09
Dá se nějak nastavit datum a čas generování statistik do patičky? Díky za radu.
Publikováno 16 květen 2015 - 8:12
V modulu MyOwnLIfe jsem si nastavil generování ročních čísel. Když je ta tabulka zobrazena, tak bych uvítal mezi jednotlivými keškami větší mezeru. Je to na sobě hodně naplácané
Publikováno 16 květen 2015 - 10:18
Dá se nějak nastavit datum a čas generování statistik do patičky? Díky za radu.
Pokud to chceš do patičky, pak přidej si na konec obsahu statický blok (Organizační prvky -> CmdStatic) a do něj modul s textem (CmdHtmlText). Tam si napiš co chceš a pro vložení data resp. času generování statistiky použij proměnné %StatisticStartDate% a %StatisticStartTime%...
V modulu MyOwnLIfe jsem si nastavil generování ročních čísel. Když je ta tabulka zobrazena, tak bych uvítal mezi jednotlivými keškami větší mezeru. Je to na sobě hodně naplácané
Souhlas, upravíme...
EDIT: opraveno, v příští verzi bude odsazeno
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 16 květen 2015 - 10:32
Publikováno 17 květen 2015 - 8:15
K modulu MyOwnLIfe - bylo by možná dobré mít ještě možnost nastavení statistik do pevného data. Myslím tím třeba datum adopce někým jiným.
Publikováno 17 květen 2015 - 17:46
Modul MyOwnLife zobrazuje všechny keše, resp. všechny keše vybrané v MyOwnSettings. Zatím tam není možnost, jak parametrizovat jednotlivé keše. Myslím tím možnost v uživatelském rozhraní, v kódu už by to takový problém nebyl.
Ono se zatím navíc vůbec nepracuje s adopcí keší v průběhu jejího života. Ani to moc nejde, protože pro adopci nemá GS žádný speciální typ logu. Odbyde se to pouhým wrajtnoutem...
Publikováno 17 květen 2015 - 20:02
Napad by byl, treba z nej neco vydolujeme
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 18 květen 2015 - 10:43
A co máš v té dávce pro kombajn? Určitě tam bude něco s GJ, jinak by se to nespouštělo. I pokud je to nějaká stažená dávka, můžeš ji editovat.
Publikováno 18 květen 2015 - 10:49
Vzhledem k mým znalostem :-), používám naprosto čistě to, co jsem si jako plugin "StatorCombine 1.0.5. stáhnul do GG.
nemám tam žádný ruční zásah.
V nastavení statistik mám zmiňované TB, takže chápu, že se GJ spoustí při přípravě statistik, ale nerozumím tomu, proč se 4x spustí ve chvíli, kde se pokouší udělat upload na stránky GC.
Teď jsem si zkusil combine odkrokovat a asi je chyba v tom, že jsem nazakázal některé varianty uploadu.
tak se na detail jdu ještě podívat.
Tak to tak bylo, chyba je na mé straně. už je to ok
Tento příspěvek byl upraven od KIM-PA: 18 květen 2015 - 11:08
Publikováno 18 květen 2015 - 11:08
To, ze davka vola exe soubor (GJ), neznamena, ze Combine jako takove pouziva ten exe soubor. Pouziva ho ta davka, ale ne Combine. Combine pouze umoznuje spousteni exe souboru, ale vubec nemuze nijak zkoumat, co je to za soubor a jestli pracuje, ...
Kdyz si tu davku otevres, urcite uvidis, ze se GJ spousti vicekrat. Jedno ze spusteni je popuzito prave pro odeslani statistiky do profilu. Ovsem protoze GJ se nedokaze na gc.com prihlasit, tato funkce nemuze fungovat. Je tedy potreba pouzit funkci Statoru, ktera toto svym zpusobem nahrazuje.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 18 květen 2015 - 12:35
GeoGet:
Publikováno 18 květen 2015 - 13:54
Chtěl bych si přidat do statistik i tabulku (nevím jestli jde i graf) generovanou z tagu. Snažil jsem se dohledat, jak to nastavit, ale bohužel marně. Mohu požádat o navedení nebo radu?
Je to jednoduchá tabulka s tagem, kdo keš našel z teamu. Takže seznam dostupných hodnot a u každého počet, procento a pak ten grafík.. Díky.
Publikováno 18 květen 2015 - 14:34
Tabulku vytvoris pomoci modulu CustomizedTable, v levem seznamu vyberes vhodne sloupce a zkopirujes je sipkou do praveho seznamu. Pro procenta a histogram musis take urcit sloupec, podle ktereho se pocitaji pocty. Pokud mas pocet kesi jako hodnotu v tom tagu, tak u toho sloupce zaskrtnes "Pocitatelny".
GeoGet:
Publikováno 18 květen 2015 - 20:02
Napada me, ze vlastne neni moc jasne, co chces. Treba pokud bude v tagu jako hodnota nejaky nick, pak se da jednoduchym SQL (Modul SqlTable) udelat tabulka taky.
GeoGet:
Publikováno 21 květen 2015 - 18:05
Tak nevím. Jsem asi lama a těžký BFU. Proč mi nikdy nic nemůže fungovat napoprvé a bez potíží, jak inzeruje tvůrce (pro začátečníky)? Nainstaloval jsem Stator (1.2.2.8), jedu podle návodu a ....chybová hláška.
Routine: findsbydifficulty_run
Když jsem odstranil modul, hlásí to problém s terénem. Předpokládám, že to zase rozesí..jí ty LAB keše.
Nevíte, co s tím?
Tento příspěvek byl upraven od Olson.vs team: 21 květen 2015 - 18:23
Publikováno 21 květen 2015 - 18:45
No musim podekovat za Stator.
Vcera jsem si rekl, ze zas proniknu kousek dal do Statoru a zkusim do statistik doplnit Bookmarky, ktere jsem v nekolika profilech videl a tak jsem zacal metodou pokus - omyl. No nebylo to jednoduche. Na jedne strane jsem mel bookmark, uprostred geoget a na konci statistika a jak to proboha propojit. Google hledal a hledal a nachazel rady a ja to zkousel a zkousel. To bylo zas slepych ulicek a erroru. Vecer jsem uz mel prvni vysledek. Rano jsem to doladil a v poledne to uz bylo k me spokojensti. No pronikl jsem trochu do Combine (dosud jsem se mu vyhybal jak cert krizi), do vytvareni ikon a jejich umistovani tam kam patri a hlavne zas objevil zapomenute pravidlo, ze do programovani nepatri hacky a carky. Vse pekne propojene jak ma byt, tagy vygenerovane tak jak maji byt a ikonky jsou tam kde maji byt. No jsem spokojen ale vim, ze jeste vetsinu neznam a modlim se aby GS neco nezmenil a statistiky nezmizely.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 21 květen 2015 - 18:48
Tak nevím. Jsem asi lama a těžký BFU. Proč mi nikdy nic nemůže fungovat napoprvé a bez potíží, jak inzeruje tvůrce (pro začátečníky)? Nainstaloval jsem Stator (1.2.2.8), jedu podle návodu a ....chybová hláška.
Routine: findsbydifficulty_run
Když jsem odstranil modul, hlásí to problém s terénem. Předpokládám, že to zase rozesí..jí ty LAB keše.
Nevíte, co s tím?
Řekl bych že jde o bordel v databázi přesně podle vzoru o stránku zpátky v tomto vlákně - http://www.geocachin...-1215/?p=501962
Pokud jsi "těžký BFU", pošli mi svou databázi mejlem, Opravím a pošlu zpátky...
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 21 květen 2015 - 18:48
Publikováno 21 květen 2015 - 18:58
To je psycho... jak vrátím odebrané moduly ?
Publikováno 21 květen 2015 - 19:05
Psycho...?!? Četl jsi prosím dokumentaci...? Vlevo [ 1 ] vybereš modul, vpravo místo, kam patří [ 5 ] a někde zhruba mezi nima talčítko přidat.
Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 21 květen 2015 - 19:07
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů